Rejser til Bali og Indonesien

Fra Sumatra i vest til Irian Jaya i øst strækker øriget Indonesien med sine mere end 13.000 øer sig over hele 5.000 km, og midt i dette enorme land finder du gudernes ø Bali. Bali er med sine irgrønne risterrasser, mange smukke templer og dens hinduistiske gæstfrihed en af de mest populære øer i Indonesien. Her kan I bo ved stranden, og stadig opleve det meste, eller lave et ø-hop til Gili-øerne og Lombok. 

Alle vores rejser til Indonesien kan skræddersyes efter jeres ønsker til indhold og rejselængde. Kontakt os for forslag på tlf. eller mail: info@drommerejser.dk

 

Individuelle Rejser
12 rejser
GruppeRejser
2 rejser

Om Indonesien

Bali, et guddommeligt rejsemål 
- natur, kultur og livsglæde i overflod

Der er den perfekte rejsedestination for sjælen. Der findes mange grunde til, at Bali er blevet Indonesiens ferieø nummer ét, blandt de 13.000 øer. Det, som virkelig gør denne ø så unik, er den balinesiske folkesjæl og livsglæde. Balineserne er et smilende og åbent folk, der trods en stigende strøm af turister har formået at bevare deres kultur og fundamentale livsanskuelse.

Deres særegne hinduisme, der omfatter troen på mange guder og den animistiske tro på, at hvert træ og hver sten har sin egen sjæl, spiller en vigtig rolle i deres harmoni med sig selv og deres omgivelser. Troen på reinkarnation er også en væsentlig del af balinesernes liv. Som besøgende på Bali kan man opleve religionen både i hverdagen og gennem farverige optog og ceremonier.

Men det er ikke kun kulturen, der gør Bali til en uforglemmelig oplevelse - det behagelige klima, den gavmilde sol, den betagende natur og den spændende kultur bidrager også til at gøre Bali til den perfekte rejsedestination.

Derfor skal du besøge Bali

  1. Bali har enestående natur og kultur: Bali er kendt for sin smukke og fredfyldte natur, med mange muligheder for at udforske vandfald, rismarker, vulkaner og tropiske strande. Derudover er Bali også en ø med en rig og spændende kultur, med en særegen hinduistisk tro og en lang historie med farverige ceremonier og traditioner.
  2. Bali har mange muligheder for aktiviteter og oplevelser: Uanset om man er til vandsport, dykning, yoga eller bare vil slappe af på stranden, så har Bali noget for enhver smag. Der er også mange muligheder for at opleve den lokale kultur, f.eks. gennem besøg i tempelbyer, indkøb i lokale markeder eller deltagelse i ceremonier.
  3. Bali har en unik livsglæde: Balineserne er et smilende og åbent folk, der formår at bevare deres kultur og fundamentale livsanskuelse. Deres harmoni med sig selv og deres omgivelser, der stammer fra deres særegne hinduisme og troen på reinkarnation, smitter af på besøgende og skaber en unik og afslappende atmosfære på øen.

Opdag vild natur og unik kultur i Indonesien og Bali

Drømmer du om vilde oplevelser i ukendt terræn? Så er Bali og resten af Indonesien det helt rette sted for dig. Her finder du alt, hvad hjertet begærer - fra vilde tigre og næsehorn på Sumatra til vilde orangutanger i Gunung Leuser Nationalpark. Bali er også et eldorado for surfere, med sine vilde bølger på Kuta Beach.

Der er ingen grænser for, hvad du kan opleve i Indonesien - du kan tage på mountainbike-tur gennem de små landsbyer og flotte landskaber, prøve kræfter med river rafting, snorkle og dykke i de fantastiske havområder omkring Gili øerne, eller tage på trekking- og vandreture op i et af landets mange havområder omkring Gili øerne, eller tage på trekking- og vandreture op i et af landets mange vulkanbjerge. Nyde solopgangen i mange hundrede meters højde - det er hele turen værd, uanset om det er på Sumatras Mount Toba, Mount Bromo på Java, Mount Batur og Agung Bali, eller Mount Rinjani på Lombok. Pak rygsækken og lad drømmene blive til virkelighed i Indonesien.

På eventyr i Indonesiens vilde landskaber

Da indonesien og Bali byder på så mange enestående oplevelser, uanset om du er til vilde dyr og bølger eller action som mountainbike og river rafting, så giver vi dig et par eksempler på fantastiske oplevelser, som du kan opleve på din næste rejse!

  1. Trekking i Gunung Leuser Nationalpark: Oplev vilde orangutanger og regnskovens dyreliv på en trekking tur i denne nationalpark i det nordlige Sumatra.
  2. Surfing på Kuta Beach: Drøm dig væk til vilde bølger på Kuta Beach, der er et eldorado for alverdens surfere, som ønsker en god bølge at ride på.
  3. Mountainbike-tur på Bali: Tag på en aktiv tur gennem de små landsbyer og flotte landskaber gennem den storslået natur på mountainbike.
  4. River rafting udenfor Ubud: Prøv kræfter med river rafting i de brusende floder omgivet af stejle bjerge udenfor Ubud.
  5. Snorkling og dykning på Gili øerne: Oplev det fantastiske marine liv omkring Gili øerne, der er kendt for sine fine snorkel- og dykkersites.
  6. Trekking og vandring op i vulkanbjergene: Nyd den fantastiske udsigt fra et par tusind meters højde på en trekking- eller vandretur op i et af landets mange vulkanbjerg (f.eks. Mount Toba, Mount Bromo, Mount Batur, Agung Bali, Mount Rinjani).
Trustpilot