Indonesien

Fra Sumatra i vest til Irian Jaya i øst strækker øriget Indonesien med sine mere end 13.000 øer sig over hele 5.000 km, og midt i dette enorme land finder du gudernes ø Bali. Bali er med sine irgrønne risterrasser, mange smukke templer og dens hinduistiske gæstfrihed en af de mest populære øer i Indonesien. Her kan I bo ved stranden, og stadig opleve det meste, eller lave et ø-hop til Gili-øerne og Lombok. 

Alle vores rejser til Indonesien kan skræddersyes efter jeres ønsker til indhold og rejselængde. Kontakt os for forslag på tlf. eller mail: info@drommerejser.dk

 

Individuelle Rejser
19 rejser
GruppeRejser
3 rejser

Om Indonesien

Bali, gudernes ø

Der er mange forklaringer på, at det lige netop er Bali, der blandt Indonesiens 13.000 øer, er blevet landets ferieø nummer ét. Rammerne er perfekte - klimaet er behageligt, solen gavmild, naturen betagende smuk og kulturen rig og spændende.

Men det der gør Bali til en enestående oplevelse, det der virkelig tryllebinder og fascinerer den besøgende, er den balinesiske folkesjæl og livsglæde. Balineserne er et smilende og åbent folk, der trods en stigende strøm af turister har evnet at bevare deres kultur og fundamentale livsanskuelse.

En kvalitet hos balineserne, der velsagtens kan tilskrives deres særegne hinduisme. Udover troen på de mange hinduistiske guder, hvor Sanghyang Widhi er den højeste, lever balineserne med en nærmest animistisk tro - at hvert et træ og hver en sten har sin egen sjæl.

Ligeledes er troen på reinkarnation en vigtig bestanddel i balinesernes liv, og i håbet om et bedre liv efter dette på jorden, lever balineserne i god harmoni med sig selv og deres omgivelser. 

Som besøgende på Bali opleves religionen både som en afslappet og uformel del af balinesernes hverdag og gennem farvestrålende optog og ceremonier.

 

Vilde oplevelser

Indonesien er rig på vilde oplevelser. Vilde tigre, næsehorn og elefanter på Sumatra er kun de færreste forundt at opleve, men på en trekkingtur i Gunung Leuser Nationalpark i det nordlige Sumatra er der gode chancer for at spotte vilde orangutanger og regnskovens øvrige dyreliv som de karakteristiske næsehornsfugle og forskellige abearter.

Vilde bølger på Kuta Beach på Bali er et rent eldorado for alverdens surfere, og i det hele taget er der mange muligheder for at være aktiv på rejsen til Indonesien.

Tag på mountain bike tur gennem de små landsbyer og flotte landskaber på Bali, eller hvad med river rafting ad brusende floder omgivet af stejle bjerge lidt udenfor Ubud.

Gili øerne er kendt for sine fine snorkel og dykkersites, men der findes, om man så må sige, et hav af andre fantastiske dykkersites hvor det marine liv kan udforskes.

Trekking- og vandreture til nogle landets mange vulkanbjerge er en yndet om end lidt hårdere aktivitet. Nyd solopgangen i et par tusinde meters højde - det er hele turen værd hvad enten det er på Sumatras Mount Toba, Mount Bromo på Java, Mount Batur eller Agung Bali eller Mount Rinjani på Lombok vandreskoene skal slides på.

 

Trustpilot