Indonesien

Indonesien er mere end maleriske risterrasser og balinesisk ristaffel. Landets befolkning er lige så mangfoldig og rig på kultur, som naturen er rig på dyr og planter. Hvor end du rejser i dette spændende land på ækvator, venter unikke oplevelser. Orangutanger på Sumatra, imponerende templer og vulkaner på Java, frygtindgydende kæmpevaraner på Komodo, lækre strande på Lombok, dykning på Gili og naturligvis i midten af det hele - evigt dejlige Bali, der året rundt er garant for en herlig ferie og et et særdeles populært rejsemål. Her kan du kan se alle vores rejser til Bali.

 

Vis mere
Udflugter
Vi har 11 udflugter i Indonesien

River Rafting for alle

Pris DKK 510,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Afhængig af hvor I bor, afhentes I på hotellet mellem kl. 8 og 9. Bor I på sydkysten, skal I regne med en times kørsel, mens det fra Ubud knap tager en halv time at kommer til Sobeks hovedkontor. Her får I en grundig gennemgang inden den 15 minutter lange vandretur til floden. Turen ned til floden er ikke for gangbesværede, da I skal ned af ca. 500 trappetrin, inden I når flodbredden. Sejlturen tager ca. to timer og afsluttes med en dejlig frokost på flodbredden. Det meste af tiden glider gummiflåden roligt ned af Ayung floden, mens I passerer det ene mere betagende natursceneri efter det andet. Vi kan også garantere at lattermusklerne bliver rørt undervejs, og mon ikke også det giver et lille sug i mellemgulvet under visse passager på floden. Sobek er den største arrangør af naturoplevelser på Bali. Sikkerheden og kvaliteten af deres grej er helt i top. Alle deltagere udstyres med redningsvest og hjelm og får grundig instruktion inden turen begynder.

Turen inkluderer: Afhentning på hotel på sydkysten eller Ubud, river rafting på floden ca. 2 timer, frokost på flodbredden, retur transport til/fra hotellet. (varighed ca. 6 timer). Børn skal være fyldt 7 år for at kunne deltage. Maksimum alder for deltagelse er 64 år pga. forsikringen. Husk at medbringe: Badetøj, T-shirt, sandaler, solcreme og skiftetøj.
Mountain Bike for alle

Pris DKK 395,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Afhængig af hvor I bor på Bali, afhentes I på jeres hotel mellem kl. 07.15 og 08.30. Efter ca. 2 timers kørsel er I fremme i landsbyen Papadan. Her bliver I udstyret med en mountainbike og div. sikkerhedsudstyr, og efter en kort introduktion er I klar til at begynde dagens oplevelser på to hjul. Turen ned ad Mount Batur foregår i et roligt tempo på fredelige, småt befærdede veje og stier, der bl.a. tager jer forbi hyggelige landsbyer, skyggefulde plantager og gamle tempelområder. Undervejs er der indlagt rigeligt med pauser, så I kan nyde de smukke scenerier og få taget nogle billeder til ferie-albummet. Efter cykelturen får I en god frokost inden I køres tilbage til jeres hotel, hvor I er fremme ca. kl. 16.00. Turen inkluderer: Transport til Papadan t/r, tur på mountainbike samt frokost, (varighed ca. 6-7 timer). Børn skal være fyldt 7 år for at kunne deltage. Husk at medbringe: Sportssko, solcreme og skiftetøj.
Mount Batur Vulkantrek ved solopgang

Pris DKK 1150,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Kl. 01-01.30 afhentes I på jeres hotel og kører ca. 2 timer til landsbyen Penelokan. Herfra kører I til foden af Mount Batur, der er startpunktet for opstigningen. Efter nogle timers trekking, når I toppen, hvor I bliver belønnet med udsigten over området, mens solen står op og sender sine første stråler ud over dalene. I får en let morgenmad på toppen, der bl.a. inkluderer vulkansk dampede æg! På vej ned vandrer I forbi varme kilder, hvor I har mulighed for at tage et behageligt bad. Tilbage i Penelokan er der frokost på Lake View Restaurant, hvorefter turen går mod jeres hotel. På vejen besøges Tampaksiring (Holy Spring Water Temple), den traditionelle landsby Sebatu, og I ser de smukke risterrasser ved Tegallalang. Turen inkluderer transport t/r, entrébillet til Hot Spring Water, let morgenmad, frokost på restaurant, sikkerheds-udstyr. Det foreslås, at man iklæder sig lange bukser, jakke samt gode sko til vandreturen.
Barong dans og Besakih

Pris DKK 550,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: I landsbyen Batubalan skal nyde en 1 times opvisning af de traditionelle barong og kris danse, hvorefter I fortsætter til Celuk, især kendt for sine smukke guld- og sølvarbejder og Mas, der er centrum for træskærerier. Dernæst besøg i Goa Gajah (Elefantgrotten) og Klungkung, der er en domstol fra det 11. århundrede, og hvis loft er dekoreret med traditionelle balinesiske malerier. I kommer så til det største og helligste hindu tempel, Pura Besakih, også kendt som Moder Templet. Dette er beliggende ved foden af Mount Agung, og der er rig lejlighed til at kigge jer omkring. Inden turen går tilbage til hotellet, besøger I fiskerlandsbyen, Kusamba.
Tur til Kintamani

Pris DKK 550,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Fra Sanur: Spændende heldagstur til Celuk, især kendt for smukke guld- og sølvarbejder, Mas (centrum for træskærerier) og Ubud, der er øens kunstnerby nr. 1. Undervejs passerer I de flotte risterrasser i Tegallalang og landsbyen Sebatu, hvor husene er bygget i en helt speciel stil. Inden I når Kintamani, besøges det hellige vand tempel Tampaksiring. Kintamani er beliggende omkring 500 m over havet og med udsigt til det store krater på den aktive vulkan Mt. Batur og til den smukke Batur sø. På vej tilbage til sydkysten gøres stop i Bangli, hvor I skal besøge det hinduistiske tempel, Kehen der kan dateres tilbage til det 13. århundrede.
Delfinsafari i Lovina

Pris DKK 320,-

Fra Lovina: Allerede mellem klokken 5 og 6 om morgenen bliver I hentet på jeres hotel i Lovina. I springer på båden og sejler ca. 20 minutter ud til det område, hvor delfinerne almindeligvis mødes for sammen at nyde morgensolens første stråler. Forhåbentlig får I rig lejlighed til at opleve de legesyge delfiner springe rundt i vandet. Der er rigtig gode muligheder for at se delfiner på turen, men eftersom disse lever frit i naturen, kan vi ikke garantere det. Ca. kl. 7 går turen tilbage på jeres hotel.
Østbali rundt

Pris DKK 490,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Tur til det østlige Bali inkluderer besøg ved Kerthagosa (en gammel retsbygning) i Klungkung, Flagermusegrotten Goa Lawah, der huser tusindvis af flagermus samt Tangangn landsby, hvor efterkommere af den oprindelige præhinduistiske befolkning stadig lever med sine specielle skikke og en unik kultur. Byen er afskærmet af en enorm mur. Turen fortsætter til de royale søer og haver i Tirta Gangga, og inden I returnerer til hotellet, passeres nogle af de traditionelle landsbyer Bebandem, Sidemen og Subak Tabola.
Kecak Dans

Pris DKK 380,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Afgang kl. 15.30-16.00. I kører til en landsby beliggende nær Denpasar. Den specielle kecak dans udføres af mindst firs mænd klædt i den traditionelle, indonesiske sarong. Siddende i en rundkreds omkring en kokos lampe midt på scenen, bevæges deres kroppe fra side til side, mens koret synger traditionelle, balinesiske sange med et ”cak-cak-cak” omkvæd. Mange ord har ingen betydning, men bruges blot for at skabe rytme i musikken. Dansene begynder deres dans og i slutningen af stykket, dannes en hær af ”aber”, der bliver sendt af sted for at redde Sita i historien om Ramayana. ”cak” lyden minder om lyden af pludrende aber. Turen varer ca. 4 timer.
Besøg Sasak folket

Pris DKK 440,-

Fra Sengiggi: Kom tæt på Lomboks oprindelige Sasak kultur. Morgenafgang fra hotellet til ”Getap Blacksmits Village” for at se smedene producere hestesko, knive og redskaber for landmændene. Derefter tager vi videre til landsbyen Karang Bayan for at besøge et typisk Sasak-familiehus, som er bygget af træ og bambus. Spadser gennem landsbyen og oplev de daglige aktiviteter som traditionel fremstilling af kokosvin. Besøg også Lingsar-templet med tre forskellige religioner i samme tempel (Hindhu, Budhisme og Moeslem Watu Telu) samt ferskvandsbassinet ved Narmada, som de lokale mener, kan holde dem unge og raske. Banyu Mulek er sidste stop og kendt for at fremstille traditionel keramik.

Min. 2 personer.
Mataram City Tur

Pris DKK 340,-

Fra Sengiggi: Spændende udflugt med vægten lagt på Lomboks kulturelle og historiske seværdigheder i og omkring hovedstaden Mataram. Om morgenen er der afgang fra hotellet i Senggig-området. Under denne 4 timers Mataram bytur besøger vi bla. Banyu Mulek, hvor der laves keramik med traditionelle håndværks metoder. Næste stop er ferskvandsbassinet ved Narmada, som de lokale indbyggere mener, kan holde folk unge og raske. Derefter går turen videre til det unikke tempel Lingsar, hvor der tilbedes tre forskellige religioner i samme tempel (Hindhu, Budhisme og Moeslem Watu Telu). Kl. 13 returneres til hotellet på Senggigi Beach.

Min. 2 personer.
Gili Øerne

Pris DKK 650,-

Fra Sengiggi: På denne udflugt sejler i med outriggerbåd til de smukke tropiske øer ud for Lomboks sydvestlige kyst. Denne øgruppekaldes også Gili-øerne, men skal ikke forveksles med de mere kendte Gili-øer ud for Lomboks nordvestlige kyst. Øerne er kendt for sine dejlige hvide sandstrande, indbydende krystalklare vand og fascinerende koralrev. På turen bliver der tid tilat bade, snorkle og slappe på stranden. Klokken ca. 08:00 afhentning på hotellet ved Senggigi og kører via Lomboks sydvestkyst til den lokale bådmole i Batu Kijuk. Fra Batu Kijuk-stranden stiger I ombord på en outrigger-båd til en sejltur blandt Gili-øerne. Første stop er på Gili Kedis, hvor man har tilstrækkelig tid til snorkling eller solbadning på den lille øs 150 tropiske kvadratmeter. Derefter gør vi stop ved Gili Sudat med sin hvide sandstrand og mangfoldighed af dyrearter blandt korallerne. Vi fortsætter med at sejle til Gili Tangkong, hvor I har mulighed for at tilkøbe en lækker BBQ fiskebuffet. Sidste stop er Gili Nanggu, hvor man kan fornøje sig med at fodre fisk i det klare havvand. Herefter går turen tilbage til Batu Kijuk og I bliver kørt retur til jeres hotel.
Tillæg: BBQ frokost USD 15 og Snorkeludstyr USD 11 (betales lokalt)