Canada

Rejser til Canada

Canada er verdens næststørste land, der med et befolkningstal på godt 38 mio. har albuerum til alle. Her har I muligheder for at få en pragtfuld ferie omgivet af enestående natur, spændende historie, dejlige byer og en imødekommende befolkning. Smukke nationalparker, som Banff og Jasper, rigt dyreliv og den allestedsnærværende gæstfrihed gør Canada til en fantastisk destination til en kør selv ferie.

Alle vores rejser til Canada kan skræddersyes efter jeres ønsker til indhold og rejselængde. Kontakt os for forslag på tlf. eller mail: info@drommerejser.dk

 

 

 

Individuelle Rejser
5 rejser
GruppeRejser
2 rejser

Stort land, store oplevelser

Med hele 5.500 km fra kyst til kyst strækker Canadas sig over hele seks tidszoner. Fra det arktiske klima i nord til den tempereret klimazone mod USA’s grænse er der 4.600 km. Størstedelen af landet er uberørt ødemark og gigantiske skovområder. Mere end 90 % af befolkningen bor på de sydligste 300 km og selv i disse, i canadisk målestok, tætbefolkede områder er afstandene enorme.

Landet er opdelt i ti provinser og tre territorier, de fleste engelsktalende, mens Quebec holder den franske sprogfane højt. I et så stort et land er der selvsagt tilsvarende store oplevelser at hente, hvor den største udfordring du har i forbindelse med rejse, er at begrænse dig til et overkommeligt geografisk område.

Canadas smukke natur og dyreliv

Canada huser interessante metropoler som Toronto og Vancouver, hyggelige provinshovedstæder som Quebec og Victoria og lidt mindre charmerende præriestorbyer som Edmonton og Winnipeg, men det der fascinerer de fleste Canada rejsende, er den canadiske natur og dyrelivet.

Det er åbenlyst, at Canada er hjemsted for canadagåsen, den hvidhovedede havørn, isbjørne, sortbjørne, brunbjørne, ulv, jærv, elg, rensdyr, kronhjort og sågar puma og bison.

Hvad der er mere overraskende for de fleste, er at du i Canada også kan opleve sumpskildpadder og sågar kolibrier. 

I havet omkring Canada findes hvaler, delfiner og spækhuggere som blandt andet kan iagttages på hvalsafari ud for Vancouver.