Vietnam

Oplevelser er der rigeligt af, og måske er det den smukke natur i det nordlige Sapa, de fascinerende kalkstensklipper i Halong bugten, de gamle kejserbyer i den centrale del, den mulitkulturelle sydlige hovedby, Ho Chi Minh eller det prægtige Mekong Delta, der bliver netop jeres største rejseoplevelse – hvem ved. Vietnam kan tilbyde alt, hvad man kan ønske sig på en ferie. En rejse til Vietnam er en rejse, hvor nutid og datid mødes i en skøn forening.

Vis mere
Udflugter
Vi har 26 udflugter i Vietnam

Hanoi: Den traditionelle landsby Tho Ha

Pris DKK 500,-

En times kørsel samt en kort færgesejlads væk fra Hanoi finder I den charmerende landsby Tho Ha. Byen er kendt for sin særpræget arkitektur, sine venlige og gæstfrie beboer, samt den afslappede stemning i gaderne. Byens hovederhverv er produktion af rispapir og nudler, hvilket I vil blive introduceret til. Der er rig mulighed for at bevæge sig rundt i gaderne, besøge det lokale marked og få en snak med de lokale. En lille traditionel musikalsk optræden er et af dagens mange højdepunkter. (VN29)

Pris ved 1 person kr. 1000,- 

Pris ved 2 personer kr. 500,- pr pers.

Pris ved 3-4 personer kr. 400,- pr. pers.
Hanoi: Cykeltur og sejlads til kalkstenshuler

Pris DKK 1400,-

I bliver hentet i Hanoi og kører mod Ninh Binh, hvor I starter med en rolig cykeltur langs de frodige rismarker, inden I når til Dong Tam landsbyen. Her får I rig mulighed for at møde og snakke med de gæstfrie lokale, samt tage del i forberedelserne til frokosten inden I nyder måltidet sammen med en lokal familie. Efter et lækkert måltid stiger I ombord på en traditionel sampan og sætter kursen mod de smukke kalkstenshuler. Sidst på eftermiddagen går turen tilbage til Hanoi. (VN31B)

Frokost er inkluderet i udflugten.

Pris ved 1 person kr. 2400,- 

Pris ved 2 personer kr. 1400,- pr pers.

Pris ved 3-4 personer kr. 1200,- pr. pers.
Hanoi: Den tidligere hovedstad Hoa Lu og sejlads på Ngo Dong-floden

Pris DKK 900,-

Dagens udflugt starter med en køretur igennem det dramatiske landskab i Ninh Binh provinsen inden I ankommer til Vietnams tidligere hovedstad Hoa Lu. Herfra skal I besøge templerne Dinh og Le, hvor vietnameserne viser respekt for landets tidligere herskere. Turen sluttes af med en afslappende og smuk sejltur på Ngo Dong floden i en traditionel sampan imellem fantastiske kalkstensklipper. Sidst på eftermiddagen kører I tilbage til Hanoi. (VN31C)

Frokost er inkluderet i udflugten.

Pris ved 1 person kr. 1700,- 

Pris ved 2 personer kr. 900,- pr pers.

Pris ved 3-4 personer kr. 700,- pr. pers.
Hanoi: Det autentiske Hanoi på Vespa

Pris DKK 700,-

I starter dagen på den lokale kaffebar, hvor I møder jeres chauffører og bliver præsenteret for dagens transportmiddel, en Vespa. I sætter herefter kurs mod den autentiske del af Hanoi, hvor I kører ad de små gader og får et unikt glimt af hverdagen for den lokale vietnameser. Herefter går I mod det lokale marked, hvor stemningen er hektisk. Her kommer alle sanser i spil, når I bevæger jer rundt blandt lokale madvarer, eksotiske frugter og grønsager. I besøger en lokal musikers hus og får serveret en frokost bestående af lokale specialiteter, inden I slutter turen af ved West Lake, hvor I kan nyde solnedgangen efter en indholdsrig dag. (VN32A)

Pris pr. person kr. 700,- 

 
Hanoi: Det ukendte Hanoi på Vespa

Pris DKK 500,-

Denne udflugt giver et unikt indblik i den mere ukendte del af storbyen Hanoi. Bag på en Vespa kører I igennem de ældre kvarterer i byen, hvor kontrasten imellem rig og fattig træder frem. I besøger det franske kvarter, den historiske Long Bien bro, mosaikmuren, West Lake og B52 floden. I går igennem det lokale marked og kommer tæt på bygninger, der tager jer over 40 år tilbage i tiden til et helt andet Hanoi end det, vi kender i dag. I slutter turen af i den berømte toggade og de små snorede gader, hvor I kan smage de lokale specialiteter og komme helt tæt på lokalbefolkningen inden I vender tilbage til jeres hotel. (VN32C)

Pris pr. person kr. 500,- 

 
Hanoi: Afslappende sejlads i Halong bugten

Pris DKK 2300,-

I starter udflugten fra jeres hotel i Hanoi, hvorfra I langs grønne rismarker kører til Halong bugten. Her går I ombord på jeres båd og sætter kursen ud i det turkisgrønne vand i bugten. I bruger dagen på en rolig sejlads imellem kalkstensklipperne. Undervejs gør I stop ved nogle af de store grotter inden frokosten serveres ombord på båden. Herefter går turen tilbage til kysten og tilbage til Hanoi, hvortil I ankommer sidst på eftermiddagen. (VN34)

Pris ved 1 person kr. 4500,- 

Pris ved 2 personer kr. 2300,- pr pers.

Pris ved 3-4 personer kr. 1700,- pr. pers.

 
Hanoi: Det vietnamesiske køkken

Pris DKK 900,-

Lær det vietnamesiske køkken at kende med en halv dag i selskab med den vietnamesiske kok Ai. I bliver hentet på jeres hotel og kørt til det berømte Vinh Phuc marked. Her mødes I med Ai, der tager jer med rundt på markedet, introducerer jer til det vietnamesiske køkken og gør jer klogere på, hvad et traditionelt vietnamesisk måltid skal indeholde. Herefter går I i køkkenet, hvor I sammen med Ai tilbereder et lækkert måltid, som I selvfølgelig skal nyde inden I bliver kørt tilbage til jeres hotel. (VN38)

Udflugtens varighed: 4 timer (kl.9.00-13.00)

Frokost er inkluderet i udflugten.

Pris ved 1 person kr. 1900,- 

Pris ved 2 personer kr. 900,- pr pers.

Pris ved 3-4 personer kr. 800,- pr. pers.
Ho Chi Minh: Sejlads på Cai Be River

Pris DKK 1000,-

I bliver hentet på jeres hotel i Ho Chi Minh og kørt til Cai Be floden, hvor en båd venter på jer. Herfra sejler I fredeligt langs floden og kan fra båden observere lokale sælgers livlige aktiviteter, når de handler fra deres fyldte både. I ankommer til en lille lokal landsby, hvor I besøger en lille familieejet produktion af rispapir og riskiks. En lokal familie inviterer jer ind til en traditionel frokost, hvor I får mulighed for at få et indblik i de lokales hverdag. Efter frokosten sejler I til Vinh Long, hvorfra I bliver kørt tilbage til Ho Chi Minh og jeres hotel. (VN74A)

Frokost er inkluderet i udflugten.

Pris ved 1 person kr. 1900,-

Pris ved 2 personer kr. 1000,- pr. pers. 

Pris ved 3-4 personer kr. 800,- pr. pers.
Ho Chi Minh: Lokal produktion ved Mekong floden

Pris DKK 900,-

I bliver hentet ved jeres hotel og kørt til landsbyen Ben Tre, hvorfra en båd sejler jer ned ad den store Mekong flod mod Son Phu. Her besøger I et kokosnøddeværksted, en lokal pomelo-plantage og en fiskefarm, hvor I vil blive introduceret til den lokale produktion. Efterfølgende sejler I til Ms. Mai's, hvor I får serveret en lækker frokost bestående af lokale specialiteter. Sejlturen fortsætter på Cai Cam floden i en traditionel sampan båd inden I lægger til og bliver kørt tilbage til Ho Chi Minh. (VN75C)

Frokost er inkluderet i udflugten.

Pris ved 1 person kr. 1600,- 

Pris ved 2 personer kr. 900,- pr pers.

Pris ved 3-4 personer kr. 700,- pr. pers.
Ho Chi Minh: Saigons baggårde

Pris DKK 400,-

Denne byvandring tager jer med bag facaden og helt ind i Saigons gyder og baggårde. I bevæger jer til fods ad små gader og kommer helt tæt på den lokale beboelse og de lokale markeder, hvor de lokale selv handler og turisterne sjældent kommer. I får den autentiske oplevelse med duften fra de små madboder og synet af eksotiske frugter og grønsager. Stemningen er hektisk og livlig, når de lokale laver forretning. 

Byvandringen tager jer også med til det gamle Saigons hemmelige våbenlager, hvor våben blev indsamlet og skjult for senere at blive brugt i de såkaldte Tet Offensive-angreb d. 30 januar 1968.(VN76A)

Pris ved 1 person kr. 700,- 

Pris ved 2 personer kr. 400,- pr pers.

Pris ved 3-4 personer kr. 200,- pr. pers.

 
Ho Chi Minh: Cu Chi tunnellerne

Pris DKK 500,-

Som bevis på det vietnamesiske folks vedholdenhed finder I ca. 40km nordvest for Ho Chi Minh, det imponerende tunnelsystem Cu Chi. Tunnellerne er en labyrint af smalle gange, som blev brugt som gemmesteder under Vietnamkrigen. I kommer ned i en lille del af det veludviklede tunnelsystem og bliver vidner til en historisk fortælling, der ikke går langt tilbage.(VN76F)

Pris ved 1 person kr. 900,- 

Pris ved 2 personer kr. 500,- pr pers.

Pris ved 3-4 personer kr. 400,- pr. pers.
Ho Chi Minh: Saigon byrundtur

Pris DKK 300,-

Byrundturen tager jer med rundt til det tidligere Saigons historiske højdepunkter og forener disse med Ho Chi Minhs modernitet. Højdepunkterne på denne udflugt er Reunification paladset, Central Post Office, området omkring Notre Dame katedralen og et lokalt tempelbesøg. I slutter dagen af på et lokalt marked i China Town. (VN77A)

Pris ved 1 person kr. 600,- 

Pris ved 2 personer kr. 300,- pr pers.

Pris ved 3-4 personer kr. 300,- pr. pers.
Ho Chi Minh: Ho Chi Minh i dybden

Pris DKK 600,-

Brug en hel dag på at komme helt ind under huden på Ho Chi Minh og dens spændende historie. Byen er i dag et mix af historiens vingesus, krydret med vestens moderne påvirkning. Her lever fortiden og nutiden side om side.

Udflugten starter med et stop ved den ikoniske bygning Central Post Office og området omkring Notre Dame Katedralen. I løbet af dagen kommer I rundt til blandt andet det historiske museum, Reunification paladset, krigsmuseet, besøg på et lokal marked i China Town, samt tempelbesøg. En lækker traditionel frokost nydes på en lokal restaurant. (VN77B)

Frokost er inkluderet i udflugten.

Pris ved 1 person kr. 1000,- 

Pris ved 2 personer kr. 600,- pr pers.

Pris ved 3-4 personer kr. 500,- pr. pers.
Ho Chi Minh: Det Vietnamesiske køkken

Pris DKK 1200,-

I starter jeres madlavningskursus med et besøg på det lokale marked i selskab med jeres lokale kok. Her lærer I om de forskellige ingredienser, herunder krydderier i det vietnamesiske køkken. Når I har købt ind til dagens måltid går I i køkkenet og tilbereder et lækkert traditionelt måltid. Undervejs bliver I grundigt guidet af kokken, så I kan tage jeres nye færdigheder med hjem i jeres eget køkken. Måltidet skal I selvfølgelig nyde efterfølgende. (VN77C)

Frokost er inkluderet i udflugten.

Pris ved 1 person kr. 1700,- 

Pris ved 2 personer kr. 1200,- pr pers.

Pris ved 3-4 personer kr. 1100,- pr. pers.
Ho Chi Minh: Saigon på Vespa

Pris DKK 600,-

Gør som de lokale og tag rundt i byen på en Vespa. Vespaen er vietnamesernes foretrukne transportmiddel, så en byrundtur på to hjul, vil både give en autentisk og intim oplevelse af byen. I bliver hentet på jeres hotel om morgenen og starter turen imens byen langsomt vågner. I kører ad de små sidegader og smalle gyder, så I får et indblik i den lokale kultur og levevis. Turen koncentrerer sig om det gamle Saigon og China Town med fokus på at tage jer med til de mere ukendte sider af byen, hvor turisterne ikke kommer. (VN80A)

Pris ved 1 person kr. 1300,- 

Pris ved 2 personer kr. 600,- pr pers.

Pris ved 3-4 personer kr. 600,- pr. pers.
Ho Chi Minh: Mekong deltaet i speedbåd

Pris DKK 900,-

Nyd en scenisk speedbådstur til Mekong deltaet. I går ombord på båden i District 1 og sejler ad de autentiske kanaler i Saigon floden mod Mekong deltaet i et område, hvor de fleste turister ikke kommer. Turen giver et indblik i den travle hverdag, hvor fragtbåde, butikker og huse langs flodbredden skaber en livlig aktivitet. Sejladsen krydres med besøg på lokale markeder og i små landsbyer undervejs. Turens højdepunkt er en messe i Cao Dai templet inden I nyder en frokost på en lokal skole, drevet af velgørenhed. (VN81)

Frokost er inkluderet i udflugten.

Pris pr. person kr. 900,- 

 
Hoi An: Kim Bong-landsbyen på cykel

Pris DKK 600,-

I starter morgenen med en afslappende sejlads til Kim Bong-landsbyen. Her besøger I byens skibsværft inden I stiger på cyklerne og tager en rolig tur igennem landsbyen. Undervejs gør I stop ved gamle kolonihuse, templer og et lokalt træværksted. Den samlede cykeltur er på ca. 8km og i et roligt tempo, hvor alle kan være med. (VN51)

Pris ved 1 person kr. 1100,- 

Pris ved 2 personer kr. 600,- pr pers.

Pris ved 3-4 personer kr. 500,- pr. pers.
Hoi An: Byrundtur i Da Nang

Pris DKK 300,-

I bliver hentet på jeres hotel i Hoi An og kørt til den pulserende havneby Da Nang. Jeres første stop er byens største turistattraktion, Marble Mountains som består af fem bjerge og er kendt blandt pilgrimsrejsende. Her finder I imponerende klipper, grotter, tunneller og templer. Herefter går turen ned til My Khe-stranden, eller China Beach, som den også er kendt som. Den 32 km. lange strand er en af de smukkeste i Vietnam med hvidt sand og svajende palmer. Her er der selvfølgelig mulighed for en hurtig dukkert inden I kører ind til byen, hvor I skal besøge Cham museet inden turen går tilbage til Hoi An. (VN53A)

Pris ved 1 person kr. 500,- 

Pris ved 2 personer kr. 300,- pr pers.

Pris ved 3-4 personer kr. 200,- pr. pers.
Hoi An: De vietnamesiske fiskere ved Thu Bon-floden

Pris DKK 600,-

I bliver hentet på jeres hotel og kørt til den lokale fiskerlandsby ved udmundingen af Thu Bon-floden. Her har I mulighed for at gå en tur i landsbyen og lære om de vietnamesiske fiskeres dagligdag, møde deres familier og få et indtryk af samfundet omkring landsbyen. Herefter skal I på en sejltur på Cua Dai-floden, hvor I ser fiskerne i aktion imens de arbejder for dagens fangst. I får her mulighed for at sejle en af de karakteristiske bambuskurvebåde og måske deltage i et kapløb på floden. I fortsætter i jeres bambuskurv ad de rolige vandveje inden I vender tilbage til landsbyen til en kold drik. Herefter bliver I kørt tilbage til jeres hotel i Hoi An. (VN54)

Frokost er inkluderet i udflugten.

Pris ved 1 person kr. 1100,- 

Pris ved 2 personer kr. 600,- pr pers.

Pris ved 3-4 personer kr. 400,- pr. pers.
Hoi An: Byvandring i Hoi An

Pris DKK 400,-

Den ældste del af Hoi An har siden 1999 været registreret på UNESCOs verdensarvsliste. Denne guidede byvandring tager udgangspunkt i det antikke Hoi An med besøg ved de gamle handelsbygninger, det imponerende Phuc Kien og den over 400 år gammel japanske bro. I slutter byrundturen af ved et af de livlige markeder bed flodbredden inden I vender tilbage til jeres hotel. Turen er for alle med en historisk og kulturel interesse og foregår i et roligt tempo, hvor alle kan være med. (VN55A)

Pris ved 1 person kr. 600,- 

Pris ved 2 personer kr. 400,- pr pers.

Pris ved 3-4 personer kr. 300,- pr. pers.
Hué: Hué på cykel

Pris DKK 700,-

Vietnamesernes foretrukne transportmiddel er cyklen, så gør som dem og oplev den vestlige del af Hué i et roligt og fredeligt tempo. Dagens tur er ca. 15km. lang og består af let bakkede veje, der tager jer til Thuy Bieu forbi den gamle Toyal Tiger arena og Voi Re-templet, hvilket er bedre kendt som elefanttemplet. I kommer også forbi Tu Duc mausoleet og til Vong Canh Hill, hvor I får en fantastisk udsigt over Perfume-floden. Ved bredden af floden tager I en båd over floden og fortsætter cykelturen på den anden side til Minh Mang mausoleet, hvor I på en lokal restaurant vil få serveret en lækker frokost. Herefter får I en pause fra cyklen, da I skal på en tur ned ad floden til Thien Mu. På hjemturen vælger I selv, om I vil sejle tilbage til Hué eller cykle langs floden på nordsiden. (VN45C)

Frokost er inkluderet i udflugten.

Pris ved 1 person kr. 1100,- 

Pris ved 2 personer kr. 700,- pr pers.

Pris ved 3-4 personer kr. 600,- pr. pers.
Hué: Bach Ma-nationalparken

Pris DKK 800,-

En times kørsel syd fra Hué i 1.450 meters højde finder I Bach Ma-nationalparken, som er et besøg værd for alle naturelskere. I bliver hentet på jeres hotel og kørt til parken, hvor I efter ankomst vil køre op ad små snoede veje igennem et imponerende flora og fauna til I når toppen. Her gemmer sig ruiner fra små franske villaer beliggende på bjergsiden omgivet af vinstokke og buske. Herfra får I en fantastisk udsigt over den grønne, frodige jungle, rolige laguner og hvide sandstrande med havet i baggrunden. Her nyder I jeres medbragte frokost inden I får mulighed for at vandre ad en kort rute til Do Quyen-vandfaldet. Hvis formen, tiden og vejret tillader det er det muligt at vandre til De Fem Søer, hvor I kan tage en dukkert i det kølige vand inden turen gå hjem til Hué og jeres hotel. 

Frokost er inkluderet i udflugten.

Pris ved 1 person kr. 1400,- 

Pris ved 2 personer kr. 800,- pr pers.

Pris ved 3-4 personer kr. 600,- pr. pers.
Hué: Citadellet og sejlads på Perfume River

Pris DKK 400,-

Dagens udflugt tager jer til det imponerende citadel, hvor historiens vingesus udspiller sig for øjnene af jer. De fantastiske bygninger rummede flere paladser, udsmykkede haller, biblioteker, boliger og skoler. Efterfølgende besøger I det elegante Thien Mu-tempel, hvor I får et indblik i munkenes buddhistiske hverdag. Turen tilbage til Hué foregår med båd på Perfume-floden. (VN45D)

Pris ved 1 person kr. 600,- 

Pris ved 2 personer kr. 400,- pr pers.

Pris ved 3-4 personer kr. 300,- pr. pers.
Hué: Smag på Hué

Pris DKK 800,-

Bagpå en Vespa vil I køre igennem Hués charmerende gader og komme helt tæt på den lokale hverdag og kultur, når I skal rundt og smage en bred vifte af de lokale specialiteter. Jeres guide vil introducere jer til retterne og tage jer med rundt til en række håndplukket, familieejet restauranter. I er hermed sikret en autentisk oplevelse og en masse lækker mad tilberedt af lokale råvarer. Jeres guide og chauffør sørger for at I kommer godt tilbage til jeres hotel. (VN48)

Smagsprøver er inkluderet i udflugten.

Pris ved 1 person kr. 1600,- 

Pris ved 2 personer kr. 800,- pr pers.

Pris ved 3-4 personer kr. 800,- pr. pers.
Phu Quoc: Fiske- og snorkeltur

Pris DKK 1100,-

Turen starter allerede på jeres hotel, hvor I bliver hentet og kørt til Duong Dong havnen. På vejen gør I stop ved en perlefarm, hvor I vil få en introduktion til perlefiskeri og får mulighed for at købe nogle unikke souvenirs med hjem. På havnen går I ombord på båden og sejler til jeres næste stop, Mong Tay hvor I kan gøre de lokale fiskere kunsten efter. Her fisker I i en halv times tid inden I sætter kursen mod Doi Moi, hvorfra I kan snorkle og svømme i det klare vand. Frokosten bliver serveret ombord på båden og består af lækre retter fra det lokale køkken. Efter frokosten er der mulighed for at hoppe i bølgerne igen inden I sejler tilbage til Duong Don havnen og bliver kørt hjem til jeres hotel. 

Frokost, redningsveste, snorkeludstyr og svømmefødder er inkluderet i udflugten. 

Pris pr. person kr. 1100,- 
Phu Quoc: Blækspruttefiskeri i solnedgangen

Pris DKK 900,-

Udflugten starter om aften, hvor I bliver hentet på jeres hotel og kørt til Duong Dong havnen. Herfra går I ombord på båden, der sejler jer ud i tide til at nyde den smukke solnedgang over Phu Quoc. Herefter er det tid til at fange blæksprutter. De bliver tiltrukket af lyset fra jeres lygter, så når mørket falder på, er der gode muligheder for at gøre en god fangst. De friske sprutter bliver tilberedt af kaptajnen, så I inden tur går tilbage til havnen, kan nyde en lækker blækspruttesuppe. Efter ankomsten til Duong Dong bliver I kørt tilbage til hotellet.

Aftensmad er inkluderet i udflugten.

Pris pr. person kr. 900,-