Koh Ngai, Koh Libong og Koh Lanta eller Krabi

Koh Ngai, Koh Libong og Koh Lanta eller Krabi

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

15 dage fra DKK 16.290,-
Se datoer og priser

Tag på ø-hop i Sydthailand, til nogen af de mest uspolerede øer og med afsluttende dage i enten Krabi eller på Koh Lanta.

På rejsen har I ophold på Koh Ngai som er kendt for sine næsehornsfugle i trækronerne, og revet det kan snorkles på fra stranden. I fortsætter til Koh Libong - nok Thailands mest uspolerede ø, med lokal liv og charme i de små byer inden I afslutter i "civilisationen", i bungalow på Koh Lanta eller værelse med havudsigt på Krabi.

Se flere forslag til vinterens ø-hop i Thailand her

Højdepunkter på rejsen

 • 3 skønne hoteller på stranden
 • Ø-hop i Andaman havet
 • Slut på Koh Lanta eller Krabi

Få overblikket

Hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Ngai
4
Thanya Beach Resort

Thanya Beach Resort

På den lille ø Koh Ngai finder I denne perle - Thanya Beach Resort. Resortet er ikke luksus, men her er en skøn atmosfære og I får den mest fantastiske beliggenhed med en af de bedste udsigter i Thailand. 
Resortets bungalows ligger mellem junglen og stranden, og fra bagsiden af resortet går en sti til udsigtspunktet hvorfra I har udsigt til Andamaner havet og de mange smukke klipper der skyder op ad havet. 
Hotellets infinity pool ligger helt ned til stranden, og fra jeres plads i skyggen under det store træ kan I nyde den mest fantastiske udsigt over Thailands skærgaard. Fra stranden kan der snorkles ved lavvande (badesko en fordel ved lavvande) og går I til venstre ligger der et par små lokale restauranter som serverer lækre thai retter under palmerne. 
Bungalowene ligger spredt i haven og langs stranden. De er pænt indrettede med kaffe/the faciliteter og privat veranda med udsigt til have, delvis havudsigt eller beachfront med fuld havudsigt. Her findes få familie bungalows med plads til op til 5 personer.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Et hyggeligt hotel med familiær stemning og fantastisk udsigt
 • Masser af vandsports aktiviteter
 • Mange værelseskategorier, også familieværelser

Koh Libong
4
Andalay Resort

Andalay Resort

Andalay Resort beliggende på den uspolerede ø Koh Libong er et mindre hotel bestående af 9 villaer og 16 værelser. Byggestilen er i rå beton, men dekoreret og indrettet med naturmaterialer, som træ, sten og muslingeskaller, hvilket giver en orientalsk stemning blandet med en eksotisk beach vibe. Værelserne ligger i hovedbygningen og villaerne er placeret rundt omkring i den frodige grønne have. Alle værelser og villaer er stilfuldt indrettet i hotellets tematisering med alle moderne faciliteter som mini-kølelskab, kaffe-og tefaciliteter og tv, samt en dejlig balkon eller terrasse, der indbyder til afslapning.

Hotellet ligger på vestkysten af øen med en rolig beliggenhed ud til en smuk gylden koralsandstrand. Når I ikke nyder en smuk gåtur langs stranden kan I hoppe i den ene af hotellets to pools med den smukkeste udsigt over havet. Hotellets restaurant serverer autentiske thairetter og lækre drinks. Ønsker I yderligere forkælelse, så har hotellet en lille spaafdeling, der tilbyder en lang række forskellige massager.

Besøg Andalay Resorts egen hjemmeside her.

Fakta

 • Lille stemningsfyldt hotel
 • Oplev det autentiske ø-liv

Koh Lanta
5
Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort

Dejligt bungalow-hotel på den fine og børnevenlige Klong Dao Beach og kun 10 min. gang fra Saladan by. Hotellet er enkelt, men har en fantastisk atmosfære og en god beliggenhed direkte til den dejlige strand med små lokale restauranter i en fin tropisk have. Her kan I smide skoene og leve livet på stranden, tage en longtailbåd til de nærliggende øer, nyde udsigten fra en hængekøje i haven, benytte en af de 2 pools eller få en skøn massage i palmernes skygge med udsigt til stranden.
Hotellet har ca. 100 bungalows der ligger spredt i haven helt ned til stranden - heriblandt flere forskellige værelseskategorier til familier med børn, hvor der er ekstra plads. Alle har aircondition og en lille terrasse. Derudover arrangerer hotellet udflugter med båd til andre øer, dykning, udlejning af cykler og udstyr til vandsport i højsæsonen.
Morgenmaden indtages i restauranten med udsigt til strand og hav. Til aften dækkes op under palmerne, hvis I ikke slentrer ned ad stranden og spiser på en af de andre hyggelige restauranter i vandkanten. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Afslappet atmosfære
 • Beliggende på den 3 km lange Klong Dao Beach


Slut på Koh Lanta

By
Nætter
Hotel
Standard

Krabi
5
Beyond Resort Krabi

Beyond Resort Krabi

Beyond Resort Krabi er et lækkert og stilrent resort beliggende direkte til Klong Muang Beach med egen privat sandstrand. Her venter smukke tropiske omgivelser og fantastisk panoramaudsigt til havet og de tårnhøje kalkstensklipper. 

De 129 luksuriøse værelser og suiter er alle moderne indrettet i lyse farver med alle moderne faciliteter samt privat balkon eller terrasse med spektakulære udsigt til den tropiske have eller havet. Direkte til stranden ligger resortets store poolområde, hvor I kan nyde den betagende udsigt med kolde forfriskninger fra poolbaren. Ved stranden finder I også resortets ene restauranter, der serverer thailandske og europæiske retter. I Beyond Café kan I hele dagen nyde specielretter fra Fjernøsten og den Vestlige verden. I Kanda spa'en kan I blive forkælet med et bredt udvalg af spa-behandlinger. 

Langs vejen uden for resortet ligger der lokale restauranter og butikker, og ca. 15 km derfra ligger det livlige Ao Nang med masser af restauranter og shoppingsmuligheder. 

 
Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Fredelige og tropiske omgivelser
 • Direkte til privat strand
 • Fantastisk panorama havudsigtDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Koh Ngai

Dag 3-5:
Koh Ngai

Dag 6:
Koh Ngai - Koh Libong

Dag 7 - 9:
Koh Libong

Dag 10:
Koh Libong - Krabi/Koh Lanta

Dag 11-14:
Krabi/Koh Lanta

Dag 15:
Hjemrejse

Dag 16:
Ankomst til Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 31° C 32° C 33° C 33° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 24° C 25° C 25° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C
Nedbør 48 mm 25 mm 52 mm 129 mm 309 mm 261 mm 273 mm 259 mm 373 mm 330 mm 230 mm 91 mm
Nedbørsdage 5 6 3 15 19 19 17 17 19 19 14 8
Solskinstimer 9 10 9 8 6 5 6 6 5 6 7 8
Dagtemperatur 32° C 33° C 34° C 34° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C
Nattemperatur 22° C 22° C 23° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C
Nedbør 53 mm 24 mm 49 mm 124 mm 292 mm 245 mm 260 mm 246 mm 355 mm 325 mm 252 mm 108 mm
Nedbørsdage 6 3 5 11 22 20 20 20 23 22 17 10
Solskinstimer 9 9 9 8 6 6 6 6 5 6 6 7

Udflugter

Krabi: Hong Islands med longtail båd

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 1890,-

Nyd en dag på havet, hvor der er tid til at udforske den spændende verden under havet, smukke ø-landskaber og strande. I sejler til den lille øgruppe Hong Islands, hvor I skal udforske den smukke lagune beliggende på øens ”bagside” og fremkommelig gennem en smal indgang – deraf også øgruppens navn – Hong betyder værelse på thai. Bag stranden er der en 800 meter lang natursti. Langs stien har du en rig fauna af forskellige planter og træer, såsom Banyan-træet, som spiller en central rolle i buddhisternes lære. Hvis vi er heldige, ser vi måske nogle sjældne fugle, der kun lever på disse øer. Frokosten indtages på stranden og midt på eftermiddagen sejles i retur til fastlandet og køres til jeres hotel i Ao Nang. Husk at medbringe badetøj, solbriller, sollotion og sandaler. Turen varer 7 timer og inkluderer en Thai frokost. (GV-KBV101+KS) Pris ved 1 person kr. 3090,- Pris ved 2 personer kr. 1.890,- pr. pers. Pris ved 3-6 personer kr. 1.390,- pr. pers. Pris børn (3-11år) kr. 1290,- pr. pers.


Krabi: Phi Phi Islands med speedbåd

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 890,-

Phi Phi-øerne er uden tvivl blandt verdens mest berømte. Se selv hvorfor så mange mennesker besøger Phi Phi hvert år, og tag del i en uforglemmelig oplevelse. Om morgenen vil en guide hente jer på hotellet og bringe jer til Ao Nang-stranden, hvor speedbåden venter på at sejle jer til Koh Phi Phi. Speedbåden sejler jer først til Koh Phi Phi Ley, hvor vi bl.a. besøger Maya Bay og Vikinge- grotten. Undervejs serverer guiden jer kolde drikkevarer og giver flere informationer om dagens program. Det tager ca. 1 time til Maya Bay, hvor der gøres stop i ca. 30 min. Turen fortsætter til Philey Lagoon, hvor I kan køle af i det krystalklare havvand samt tage nogle fantastiske feriebilleder. Vi stopper også ud for Vikinge-grotten, hvor de lokale samler fuglereder. Frokosten nydes på Holiday Inn Phi Phi Resort. Efter frokost er der tid til at slappe af på stranden og nyde den fantastiske udsigt ud over de nærliggende øer. Dernæst tager I til Bamboo Island for at snorkle og solbade, eller måske udforske den smukke ø på egen hånd. Efter en tur, der med garanti har givet jer en fantastisk oplevelse og ikke mindst nogle flotte billeder, vender I tilbage til Ao Nang sent på eftermiddagen.(KS) Turens varighed: ca. 7 time. Frokost er inkluderet. Bemærk at I på denne udflugt er en del af en gruppe. Kontakt os, hvis I ønsker et tilbud på en privat udflugt. Pris pr. person kr. 890,- Pris børn (3-11år) kr. 590,-


Krabi: 4 Øer med longtail båd

- halvdagsturr pr. person DKK 325,-

Se alle de smukke øer ud for Ao Nang kysten. En dag med solbadning, svømning og snorkling på flere uspolerede tropiske strande. Nyd Railay Beach og dets skønne marineliv, natur og atmosfære. Railay Beach er også kendt som et af verdens bedste klatreområder. Besøg klippeøen Chicken Island, kendt for sin form som et kyllingehoved. På Chicken Island er der tid til at snorkle og solbade. Nyd frokosten kombineret med udsigten over de to sammenkædede øer kaldet Tap Islands. Dette er et at de mest kendte attraktioner i Krabi, som også ses på utallige postkort pga. dets naturlige skønhed. Sidste stop er Poda Island, som har skønne kridhvide sandstrande med adgang til farvefulde koraller og fisk - et perfekt sted til at svømme og snorkle. Rejseplanen kan variere lidt efter tidevandet, så turen kommer nødvendigvis ikke i samme rækkefølge som beskrivelsen her. Turens varighed: ca. 5½ time. Min. 2 personer


Krabi: Jungle Safari

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 1290,-

En tur med en perfekt blanding af natur, eventyr og kultur. I begynder med Wat ThamSua (Tiger Cave Temple), et af de mest berømte klostre i det sydlige Thailand. I kan møde munkene og se, hvordan de lever i hulernes smukke omgivelser og naturlige ro. Hvis I føler jer klar til opgaven, er I velkomne til at prøve de 1260 trin til toppen af dette tempelbjerg og opleve en af de mest betagende udsigter i Thailand. Udforsk den tropiske lavlandsregnskov i Khaopra-Bangkhram - regnskoven er hjemsted for sjældne arter af fuglelignende Gurney's Pitta, Rødhals-kravekongefugl og Sort næsehornsfugl. En kort gåtur gennem mangrover og tørve sumpskov tager jer til Blue Lagoon og Emerald Pool for en forfriskende dukkert i det krystalklare vand.  Thai frokost i en lokal restaurant, før vi tager til de varme kilder. Vel ankommet til Hot Springs - vi undgår den offentlige zone på grund af alle de andre turister, i stedet nyder vi den private spa-zone væk fra turisterne. Dette er dagens højdepunkt, slap af i det saltholdige mineralvand, der er op til 42 grader varmt. (GV-KBV102+KS)  Pris ved 1 person kr. 1990,- Pris ved 2 personer kr. 1290,- pr. pers. Pris ved 3-6 personer kr. 1090,- pr. pers. Pris børn (3-11år) kr. 990,- pr. pers.


Krabi: 4 Øer og solnedgang med longtail båd

- Heldagstur incl. frokost pr. person DKK 1790,-

Se alle de smukke øer ud for Ao Nang kysten. En dag med solbadning, svømning og snorkling på flere uspolerede tropiske strande. Dagens højdepunkter er Princess Cave, Chicken Island med sin unikke form som en kylling og Talay Waek, eller "Det delte hav", som er et fænomen, der sker under lavvande og skaber en sandbanke, der forbinder Chicken, Tub og Moor Island. Solnedgangen skal vi se fra Phranang-stranden, et af de bedste steder for solnedgang i Krabi, og der serveres en snack og en drink." Denne tur afgår midt på dagen, senere end de fleste adre ture, for at undgå menneskemængderne og giver dig mulighed for at spise morgenmad på hotellet og en afslappet start på dagen. Når de fleste andre både er på vej tilbage til kysten, har vi stadig hele eftermiddagen til at tilbringe på strandene. (GVT - KBV103 + KS) Turens varighed: ca. 8 timer. Pris ved 1 person kr. 3390,- Pris ved 2 personer kr. 1790,- pr. pers. Pris ved 3-6 personer kr. 1390,- pr. pers. Pris børn kr. 1190,- pr. person  


Krabi: Tag tilbage i tiden og oplev Krabi for årtier siden

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 1190,-

Har I lyst til at prøve en anderledes og unik kulturtur i Krabis lokale øliv? Vi tager tilbage i tiden, her vil I opleve det lokale øliv, som det plejede at være for årtier siden, før Krabi blev opdaget af turismen. Allerede tidligt om morgenen (kl. 7) tager vi til det lokale marked i Krabi by, hvor bønderne sælger deres friske råvarer og går gennem den gamle bydel i Krabi. På vej til Krabi-floden besøger vi en dim-sum morgenmadsbutik, hvor den lokale kinesisk-thailandske befolkning holder traditionen med en morgen-yum-cha i live. Floden og dens mangrover har været livline for Krabi i århundreder til fiskeri, tømmer og beskyttelse mod de hårde monsunstorme. Mangroverne har også ly til mange dyrearter. Hvis I er heldige, vil vi se nogle aber, der befolker flodbredderne. Vi vil opdage mangrove-floden på vej til Koh Klang med Longtail-båd. Når vi først er på øen, vil vi møde bådebyggere, risbønder og batikkunstnere, der lever den traditionelle livsstil. Frokosten vil blive serveret på en flydende restaurant i mangroverne. Turens varighed: ca. 8 timer (kl. 7-15) (GV-KBV103+KS) Pris ved 1 person kr. 1990,- Pris ved 2 personer kr. 1190,- pr. pers. Pris ved 3-6 personer kr. 1090,- pr. pers. Pris børn (3-11år) kr. 890,- pr. pers.


Krabi: Havkajak blandt mangrover og grotter

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 1190,-

Få en oplevelse for livet i den smukke og fantastiske bnatur omkring Krabi. Krabi-regionen er mest berømt for sit mangfoldige landskab og brede vifte af dyreliv. Hvis I er naturentusiaster, er denne tur virkelig noget for jer! I padler i Kajak blandt mangrover og grotter i Ban Bothor, I kan udforske områder, der kun er tilgængelige med kajak! Det er omgivet af natur og beskyttet af klipper. I vil elske roen, når vi padler ned ad den smalle flod Tam Lod Nuea. Guiden vil tage jer gennem tunnelen i Lod Cave fuld af drypsten og stalagmitter, mens vi rejser ind i de smukke skjulte laguner. Længere nede af floden vil vi gå ind i Pee Hua Tho-hulen med vægmalerier, der går tilbage i århundreder. Vilde aber, krabber og mudderskippere ses ofte her. Kajak er sjovt, og der kræves ingen tidligere erfaring - alle kan gøre det! Turens varighed er ca. 8 timer og der er afgang kl. 8 fra dit hotel.(GV-KBV105)    Pris ved 1 person kr. 1990,- Pris ved 2 personer kr. 1190,- pr. pers. Pris ved 3-6 personer kr. 1090,- pr. pers. Pris børn (3-11år) kr. 890,- pr. pers.


Krabi: Kulinarisk tur gennem det lokale street food køkken

- Aftentur pr. person DKK 990,-

Det sydlige Thailand består af en slank halvø, der strækker sig ned til Malaysia, og er dramatisk anderledes end resten af landet i både landskab og kultur. Også den sydlige mad afspejler al denne mangfoldighed sammen med andre aspekter af fortiden, da handlende fra Indien og Java sejlede ind i de talrige havne på halvøen. Kokosnødden, der er så meget en del af landskabet, bliver brugt til fulde, dens mælk fortykkende supper og karryretter, dens olie til stegning, dens revet frisk som et krydderi. Cashewnødder og ananas vokser også i volumen og udgør en velkendt del af køkkenet. Gademad har altid været en sjov del af den sydøstasiatiske oplevelse, og Krabi har mere end en rimelig andel af det. På denne tur vil I ikke kun nyde at vandre rundt i byens mest berømte vartegn, men også prøve, hvad Krabi har at tilbyde, især i byens centrum såvel som på strandområderne. Street food er fascinerende og meget overkommelig i pris, og street food her ligner da også mange retter, der findes i den sydlige del af Thailand. Køkkenet er påvirket af malaysisk og kinesisk mad. De lokale gør et godt stykke arbejde med at justere og skabe deres egen særlige smag ved at bruge lokale thailandske urter, råvarer og krydderier. (GV-KBV201+KS)  Turens varighed 3,5 time, med start kl. 16:30 Pris ved 1 person kr. 1490,-  Pris ved 2 personer kr. 990,- pr. pers. Pris ved 3-6 personer kr. 690 pr. pers. Pris børn (3-11år) kr. 690,- pr. pers.


Krabi: På cykeltur blandt varme kilder i junglen

- Heldagstur pr. person DKK 790,-

Brug en hel dag på at udforske de frodige jungler og idylliske landsbyer omkring Krabi på cykel. I kommer tættere på det autentiske Thailand og får en enestående mulighed for at iagttage det lokale samfunds dagligdag, samt opleve områdets fantastiske natur. Det er vigtigt at huske badetøjet, for undervejs på turen vil der være en kølende pause ved Emerald pool, der er kendt for sit kølige smaragdgrønne vand. Den smukke sø ligger inde i en nationalpark, så I skal på en 20 min. let vandring igennem junglen, inden I når søen. Men det er gåturen værd! Frokosten bliver serveret på en lokal restaurant udenfor nationalparken. Efter en lækker frokost og en velfortjent pause, cykler I videre til turens højdepunkt, de varme kilder og Hot Spring vandfaldet. Her får I god tid til at nyde det varme vand efter at have trådt i pedalerne hele dagen. Denne cykeltur er ideel for jer med en gennemsnitlig eller bedre fysisk form samt en interesse for at opleve den lokale kultur på cykel. I bliver udstyret med en mountainbike, cykelhjelm og en dygtig guide. Frokosten er også inkluderet. Turen varer ca. 8 timer inkl. transfer. Bemærk at I på denne udflugt er en del af en gruppe. Kontakt os, hvis I ønsker et tilbud på en privat udflugt. Pris pr. person kr. 790,- Pris børn (8-11år, min. 120 cm høje) kr. 690,-  


Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn