Tanzania har det hele - nogle af verdens bedste safari områder, Kilimanjaro som er Afrikas højeste bjerg og øen Zanzibars skønne strande.
Næsten en fjerdedel af Tanzanias areal er beskyttede nationalparker, og dyrelivet her er helt enestående. Omkring Arusha ligger de store parker som Serengeti, Ngorongoro-kratere og Tarangire. Omkring Dar es Salaam ligger de mindre besøgte Selous og landets største nationalpark Ruaha. 
En safarirejse i Tanzania har alt, hvad I kan ønske jer af dyreliv, og mod grænsen til Kenya i nord kan migrationen opleves fra slut juni til slut august. Men rejser I på andre tidspunkter, er dyreoplevelserne lige så store, og tit er der færre gæster i parkerne.
3-4 dages safari er perfekt, og ønsker I flere dage, kan vi skræddersy den perfekte rejse til lige netop jer. 
Zanzibar ligger udfor østkysten, og her mødes I at hvide strande, svajende palmer og en gæstfri lokalbefolkning. Øen er også kendt som Spice Island pga. de store plantager med krydderier som vanilje, peber og kanel.
Zanzibar indbyder til strand- og vandliv på et skønt resort. Ønsker I at opleve noget andet, kan vi anbefale jer en guidet byrundtur i Stone Town, hvor slavemarkedet og det gamle fort kan opleves. Snorkling og dykning er selvfølgelig populært, men også vandreture i regnskov og nationalpark er spændende og kan være et dejligt afbræk fra stranden. 

Indrejsekrav til Tanzania / Zanzibar udover visum: Negativ Covid-19 test max 72 timer gammel, samt online helbredserklæring skal udfyldes 24 timer inden afrejse: https://afyamsafiri.moh.go.tz/#/home
D
er er ikke krav om vaccine

Individuelle Rejser
6 rejser
GruppeRejser
1 rejse