Vælg destination

Mauritius

Ønsker I at rejse til Mauritius? Så vil I finde resortene langs kysten, mens den centrale del af øen byder på mange smukke oplevelser som f.eks. Seven Coloured Earth og Chamarel-vandfaldet, der begge er resultat af øens tidligere vulkanske aktiviteter. Også sukkerrørs- og te plantager pryder landskaberne, ligesom frodige skove og kratersøer indbyder til mountainbike- og vandreture. Black River Gorges Nationalpark med Tamarind-vandfaldet og Maccabee-skoven med sig rige dyre- og planteliv er også besøg værd.  
Hele kysten omkring øen er beskyttet at et koralrev, hvor I fra stranden kan se bølgerne brydes, og livet under vandet er smukt og mangfoldigt. Tager I på bådtur langs kysten, møder I næsten med garanti store flokke af nysgerrige delfiner, som følger jer på vej. Øen har også flere mesterskabs golfbaner, og flere resorts tilbyder golf som en del af jeres ophold.
Gastronomi er et kapitel for sig på Mauritius, og menuen afspejler herkomsten af de 1,2 mio indbyggere. Fransk, afrikansk, britisk og indisk islæt er stærkt repræsenteret, og gastronomien er udsøgt. Hovedreligionen på Mauritius er hindu.
Klimaet svinger ikke meget over et år, og temperaturen ligger mellem 25 og 30 grader med meget lidt nedbør hele året. I månederne december – marts blæser passatvinde, så der anbefaler vi, at I vælger et hotel på vestkysten, hvor der er mindst blæst.
Mauritius er paradis på jord og en fantastisk destination, uanset om I er til et 5* luksusresort eller mere autentisk 4* strandhotel. Mauritius er oplagt at kombinere med nogle dages storby-stop i Dubai eller Istanbul.

Vis mere
Udflugter
Vi har 8 udflugter i Mauritius

Magiske Syd

Pris DKK 775,-

Dagen begynder i byen Curepipe som er øens mest centrale. Byen er en en smuk, gammel by, med luksuriøse mansions, ambassader og rådhuset som stammer fra 1902, også kendt som Hotel de Ville.
Herfra går turen til Trou-aux Cerfs, et sovende krater hvorfra man har et fantastisk udsigt over byen. Stedet er også kendt for sin kolde, friske luft og smukke solnedgange. I bjergene ligger Ganga Talao, en krater sø i de frodige bjerge, 1800 m over havoverfladen. Søen betragtes som det mest hellige Hindu sted i Mauritius, og her er et smukt tempel dedikeret til blandt andet guden Shiva. Under Maha Shivarati er det hertil lokale pilrimme vandrer.
Herfra går turen til La Vanille Crocodile Park, en frodig naturpark på 3,5 hektar med masser af eksotiske planter, store skildpadder, enorme krokodiller og smukke sommerfugle.
Sidste stop er det sydligste punkt på Mauritius, og udsigtspunktet Gris Gris. Her mærker man virkelig naturens kræfter når enorme bølger banker mod de skarpe klippeformationer.

Program:

Kl. 9.00: Afhentes I på jeres hotel
kl. 10.00 – 12.00: Besøg ved Trou aux Cerfs, vulkankrater og shopping i Curepipe
kl. 12.30 – 13.15: frokost (ikke inkluderet)
kl. 13.30 – 14.00: Grand Bassin/Sacred Lake
kl. 14.30 – 15.30: Besøg i krokodille park
kl. 15.45 – 16.00: Gris Gris Viewpoint
kl. 17.00: Retur ved jeres hotel

Børn under 18 år halv pris.
The-ruten

Pris DKK 1150,-

Oplev det traditionelle Mauritius når I på denne tur følger The-ruten. Væk senserne til live og oplev hvordan den lokale rom og the, som vi kender den herhjemmefra, bliver til inden den lander på hylderne hos os. Turen tager jer tilbage til kolonitiden, og I ser nogen af de største the-plantager og hvordan de friske theblade bliver høstet, tørret og klargjort.
I besøger det berømte ”Domaine des Aubeneaux” og dets smukke have. Ejendommen er et smukt hus bygget i kolonitiden, i 1872 af ejeren af Bois Chéri  Plantation. The plantagen er den første, og største the-producent på Mauritius. Efter et besøg i huset kan I opleve den utroligt smukke have inden I bydes på the-smagning, på balkonen med fantastisk udsigt til the-markerne.
The-fabrikken har ikke ændret sig meget siden den åbnede, og i en tur rundt på fabrikken kan forarbejdningen af de aromatiske blade ses helt tæt på, og ikke mindst duftes.
Efter besøg i the-plantagen går turen til Saint Aubin House, hvor der produceres vanilje og rom (der er smagsprøver) Der serveres vanilla-chicken til frokost, med udsigt over Saint Aubin House.

Børn under 18 halv pris.

 
Chamarel geopark

Pris DKK 1200,-

En dag med fantastisk smuk natur i Chamarel. Dagen starter med et besøg ved 7-coloured earth, et resultat af vulkanens lava afkølet ved forskellige temperaturer. Området ligger 100 m højt, og herfra er der en imponerende udsigt over Chamarel. Ebony Forest kan I vælge at nyde på egen hånd ad stierne, eller med en lokal guide. Turen rundt har udsigtspunkter med enestående udsigt over Le Morne Brabant, og Mauritius’ mange bugte. Overalt kan I nyde synet af, og fløjtende fra farvestrålende fugle, mange af dem er truede arter som har fundet sig til rette her.

Skoven har træer der er mere end 300 år gamle, og gemt blandt de smukke træer findes fantastiske vandfald og en frodig underskov.

I området ligger også Rhumerie de Chamarel som er et af de få stadigt aktive destillerier der kultiverer deres eget sukker og producerer lokal rom.

Kl. 09.00: Afhentning fra jeres hotel
kl. 09.30 – 10.30: Oplev Chamarel 7-colours og vandfald
kl. 10.45 – 12.00: Ebony Chamarel Forest
Kl. 12.00 – 13.30: Frokost i Chamarel
Kl. 13.30 – 15.30: Lavilleon med mulighed for tur med zipline
Kl. 15.45 - 16.30: Rhumerie Chamarel
Kl. 17: Retur ved jeres hotel
Le Morne vandretur

Pris DKK 1200,-

Snør vandrestøvlerne og bestig Le Morne Brabant. Bjerget er på UNESCO’s verdensarvsliste, og med sine 555 m er det et af de højeste punkter på øen. I kolonitiden brugte undvegne slaver bjerget og grotterne her som gemmested.

The Slave Route up to the cross følger I slavernes fodspor, og er en udfordrende vandretur, hvor I vandrer 515 m over havoverfladen. Historien I følger er sørgelig – på toppen står ”Cross og the slaves” statuen til minde om de mange slaver der hoppede i døden herfra i 1835. En politiekspedition var sendt afsted for at fortælle at slaveriet var ophørt, men de troede fejlagtigt de kom for at hente dem ”hjem”


De første 250 m op er nem vandring på bred sti. Fra 250 – 400 m bliver stien smallere og stejlere. De sidste 100 m er de hårdeste. Belønningen er en fantastisk udsigt over hele øen. Undervejs kan I nyde den smukke skov hvor der findes et utal af farvestrålende fugle, fruit bats og hjorte.

Turen starter kl. 06.30, afhentning på hotellet vil være ca. kl.6 Vandreturen tager 3 – 4 timer.
Sørg for behageligt tøj og gode vandresko. Håndklæde, sol creme og myggebalsam anbefales også.
I turen er inkluderet en flaske vand samt energibarer samt transfer t/r jeres resort.

Pris ved 2 personer kr. 1.200,- pr. person / ved 4 personer kr. 870,- pr. person

 

Vandreturen findes også i en lettere udgave, hvor turen ikke går helt til toppen. 
En våd dag ved Tamarind Falls og Discovery Canyon

Pris DKK 1200,-

En sjov dag i bjergene, med masser af eventyr og smuk natur. 

Turen starter med en lille vandretur til det første smukke vandfald. Floden krydses og der vandres ned til næste vandfald med et imponerende fald ned i dalen på 40 m. Herfra er der et plateau hvor I kan tage ture med zipline, som slutter i det klare vand. Efter sjove, og våde oplevelser går turen op til toppen hvor der serveres en lækker frokost.

Inkluderet: Transfer t/r jeres hotel, alt udstyr der skal bruges til aktiviteterne, en flaske vand samt snacks og frokost.

Afhentning fra jeres hotel ca. kl. 8.00, I er retur ca kl. 15.30, efter frokost som nydes i en charmerende lodge. Menuen står på Mauritisk’ retter: ris, karry kylling, salat og brød.

Medbring: badetøj, shorts til under våddragten, ekstra tøj og håndklæde, gummisko som tåler at blive våde, vindjakke.

Pris pr. person ved 2 personer kr. 1.200,- / ved 4 personer kr. 980,-

Børn skal minimum være fyldt 6 år for at deltage.
En dag på havet: cruise, glasbundsbåd og Ile aux Cerfs

Pris DKK 1350,-

Brug en dag med oplevelser på havet. Undervejs besøger I smukke vandfald, sejler til den smukke, lille ø Ile aux Cerfs og nyder en lækker seafood barbecue på stranden. Inkluderet er også glasbundsbådtur i Blue Bay Marine Park.

kl. 08.45: I mødes på stranden ved Beachcomber Shandrani Resort
kl. 09.00: Afgang med speedbåd til Grand River South East vandfaldet
kl. 10.00: Ile aux Cerfs beach, en smuk ø med fantastisk strand udfor Mauritius' østkyst. Med afslapning, badning og frokost på stranden. 
kl. 13.45: Afgang mod fine snorkelsteder omkring Ile aux Aigrettes og Ile au Phare, med mulighed for snorkling.
kl. 15.00: Glasbundsbåd tur i Blue Bay Marine Park
kl. 16.00: Turen slutter på stranden ved beachcomber Shandrani.

Børn under 12 år kr. 775,- 

Inkluderet er frokost (barbecue på stranden) samt drikkevarer (softdrinks, vand, juice, øl, vin, vand samt enkelte drinks)

Turen inkluderer ikke transfers t/r jeres resort. Dette kan tilkøbes t/r for kr. 900,- pr. bil til max 4 personer. 

Southern Island Trip
Kajaktur gennem Ile d'Ambre's natur

Pris DKK 980,-

I den nordlige del af Mauritius ligger Ile de Ambre, en af de de få uberørte øer omkring Mauritius hvor den vilde natur stadig trives. Øen er omgivet af mangrove, hvor rokker, skildpadder og smukke fisk har mulighed for at gemme sig i de mange rødder.
Med på turen er en guide som er god til at spotte liv, og forklare om det I ser. Efter 15 min sejltur kommer I til Trou Coco hvorfra I kan snorkle med farvestrålende fisk, eller tage på opdagelse i kajak. 

Transfer t/r jeres hotel er inkluderet. 

Pris pr. person ved 2 personer kr. 980,- / ved 4 personer kr. 750,-
Katamaran tur inkl. BBQ og drikkevarer

Pris DKK 1250,-

 

En dag på havet med katamaran. I bliver hentet på jeres hotel ca. kl. 8.00 og kører til havne hvor I sejler ud mod Tamarin Bay. Bugten er kendt for sine store bestand af delfiner, og de kommer i store flokke langs båden.
Herfra sejles langs kysten, med stop undervejs og mulighed for snorkel og badeture. Ombord på båden er der snacks og alle drikkevarer inkluderet, så I kan finde jer en plads i sol eller skygge og nyde Mauritius' kystlinje. Der serveres frokost ombord, med fisk, kylling, salater og brød, samt frisk ananas til dessert. 
Hen på eftermiddagen sejles mod Black River og der returneres til havnen hvorfra I kører retur til jeres resort med ankomst ca. kl. 17.

Transfer t/r jeres resort er inkluderet.

Pr. pr. person ved 2 personer kr. 1.250,- / ved 4 personer kr. 990,-