Australien

Landet ”Down-under” er en af verdens mest betagende og kontrastfyldte med et væld af oplevelser. Australiens oprindelige kultur og traditioner er flere tusinde år gamle og kan mærkes i den fantastiske outback, hvor det ikoniske Ayers Rock og Kata Tjuta ligger. Uanset hvad du ønsker på din rejse, kan Australien byde på alt fra den røde outback, spektakulære og varierende natur, eksotiske tropeøer, det verdensberømte koralrev Great Barrier Reef og pulserende storbyer – og ikke mindst det unikke dyreliv. Under din rejse til Australien, vil du komme på dit livs eventyr med mange enestående oplevelser.

Vis mere
Udflugter
Vi har 4 udflugter i Australien

Hvalsafari i Queensland

Pris DKK 790,-

Fra en 20 meter lang katamaran får I mulighed for at opleve det største pattedyr på jorden. Med afgang fra Hervey Bay tager I afsted på den speciel designet katamaran, der giver jer en unik oplevelse for at se hvalerne gennem undersøiske udkigsvinduer og udsigtsplatform for en ultimativ tæt og personlig oplevelse med de store pattedyr. Med hydrofonudstyr får I en unik mulighed for at høre hvalerne synge.
Turen varer ca. 4 timer og kan bookes fra juli til oktober.
Cape Tribulation & Daintree

Pris DKK 1350,-

På den nordøstlige kyst af Queensland ligger verden ældste regnskov. Regnskoven er på UNESCO's Verdens Naturarvsliste og med en alder på 180 millioner år er dens frodige natur 10 million år ældre end Amazonas. 
Dagen begynder med en guide tur gennem den spektakulære Mossman Gorge, hvor jeres guide vil introducere jer til området før I går ombord på Daintree River Cruise for en unik sejltur gennem den fantastiske regnskov. Undervejs kan I opleve et unikt fugleliv og saltvandskrokodiller. Efter en lækker BBQ-frokost fortsætter I til Cape Tribulation, hvor I tager på en guidet gåtur på den verdenskendte regnskovsstrand. Cape Tribulation er et unikt område, hvor Australiens regnskov møder Great Barrier Reef. Om eftermiddagen gør I stop for en forfriskende eksotisk is før I tager videre til Alexandra Lookout, hvorfra I får en spektakulære udsigt over Daintree River. Turen varer ca. 10 timer med transfer t/r hotel i Cairns. 
Green Island & Great Barrier Reef eventyr

Pris DKK 1250,-

Green Island er en marine ø i Queensland og et tropisk paradis i hjertet af Great Barrier Reef. Med katamarancruise tager I fra Cairns til Green Island, hvor en dag med snorkling og afslapning på stranden venter. Gå på naturstierne rundt om øen for at opdage det farverige fugleliv og den unikke regnskov eller udforsk det smukke koralrev. Turen inkluderer både snorkeludstyr og bådtur med glasbund for en fuld oplevelse af det verdensberømte koralrev. Uanset om I er til eventyrlige aktiviteter eller ø-afslapning, vil der være oplevelser for alle. Turen varer ca. 7 timer med transfer t/r hotel i Cairns. 
Kuranda Rail, Rainforestation & Skyrail

Pris DKK 2150,-

Gå ombord på den berømte Kuranda Scenic Rail, hvor en fantastisk rejse venter jer, når I rejser på en af ​​verdens mest naturskønne togruter, gennem håndhuggede tunneller og over broer, der spænder over spektakulære kløfter. Ved ankomst til smukke Kuranda Station, har I god tid til at gå på opdagelse i de mange og varierede butikker. Jeres shuttlebus vil køre jer til Rainforestation, beliggende i 40 hektar frodige haver og tropisk regnskov. Erfaren guide vil vise jer unikke tropiske frugter og gamle regnskovsplanter, mens I går igennem den fantastiske regnskov. I får mulighed for at deltage i Dreamtime Walk, hvor I får et indblik i det gamle Aboriginal kultur. En lækker BBQ-frokost er inkluderet inden jeres besøg i Koala & Wildlife Park, hvor I kan opleve koala, krokodiller, kænguruer og andre australske dyr. Efterfølgende vender I tilbage til Kuranda, hvor I skal på den fantastiske skyrail, en oplevelse som tager jer over regnskoven med stops undervejs. Turen varer ca. 10 timer med transfer t/r hotel i Cairns