Glamping i Thailand

 

Vågn op til gibbonabernes kald, nyd en kop kaffe på verandaen mens tågen letter over junglen og start dagen med en lækker morgenmad serveret på lodgens veranda – det er bare nogen af de ting I kan glæde jer til når I tager på glamping i Thailand. Skal Thailandsrejsen indeholde lidt mere end sol, strand og vand kan en af vores 3 dages glamping ture være det helt rigtige supplement.

Vælg mellem luksustelte i Khao Sok Nationalpark eller lækre hytter på tømmerflåder ved River Kwai. Begge steder bor I med maksimal komfort, og med udsigt til de grønklædte bjerge, junglen og smukke søer. Alle telte og villaer er med privat bad og toilet, kaffe/the faciliteter og store lækre senge hvorfra I kan nyde udsigten.

Inkl. i pakkerne er alle måltider og masser af oplevelser med lokale guider/naturvejledere.

 

 

 


Luksustelte i Khao Sok Nationalpark

Elephant Hills Khao Sok er et fantastisk sted, midt i regnskoven omgivet at lækker natur og masser af dyreliv. Her kan I vågne til gibbon abernes kald, sejle i kajak på Cheow Larn Lake og iagttage elefanterne der lever her. Elephant Hills har vundet priser for dyrevelfærd, og et besøg her er på dyrenes præmisser og i deres naturlige omgivelser.

Teltene I bor i er lækre safaritelte, med plads til op til 2 voksne og 2 børn under 15 år. De har privat badeværelse, lækre træ-møbler, kaffe/te faciliteter, wifi og en terrasse med udsigt over junglen/søen. Måltiderne nydes på terrassen, med udsigt til naturen. I jungle camp er der swimmingpool, i lake camp kan der bades i søen, og I har jeres egen kajak fortøjret. 

Brug 3 dage af jeres ferie i Khao Sok Nationalpark, med dygtige naturvejledere som guider . Opholdet inkluderer alle måltider og ture i jungle, grotter, på søer og ad floder. 

Se forslag til rejser med ophold i Khao Sok, eller kontakt os for skræddersyet forslag til jeres rejse til Elephant Hills

Phuket, Khao Sok og Koh Samui

Phuket Khao Sok og Khao Lak


Luksus tømmerflåder ved River Kwai

Luksus-tømmerflåder på floden Kwai med egen terrasse og udsigt til junglen fra liggestolen. Resortet består af 24 flydende villaer på 90m2 - lækkert indrettede i teaktræ og med jeres private terrasse med sofaseng.

Her har I alle moderne faciliteter til jeres rådighed: myggenet, aircondition, satellit TV, minibar, safetybox og kaffe/te faciliteter. Resortet har en fælles stor tømmerflåde, der fungerer som restaurant samt bar, hvor I kan nyde en drink til junglens lyde og med udsigt til de lokale, der sejler forbi. 

Inkluderet i opholdet på River Kwai Floathouse er alle måltider samt spændende ture hver dag.

Forslag til rejse til River Kwai Floathouse:

Luksus i Bangkok, River Kwai og Hua Hin 

Ønsker I at kombinere jeres ophold med Sydthailand i stedet for Hua Hin sætter vi det sammen så det passer til jeres ønsker.


Hin Tok River Camp - luksus-safaritelte ved flodbredden

Luksus safari telte ved Kwai flodens bred, med fantastisk udsigt til junglen fra lejren og det hyggelige poolområde. 
Opholdet på Hin Tok River Camp bookes med fuldt program 3 dage/2 nætter, og pakken inkluderer alle måltider også. Vågn op til junglens lyde under kanvas, og nyd morgenkaffen med udsigt til farvestrålende fugle der letter med disen over skoven.

Rejsen kan kombineres med Bangkok og resten af Thailand. Vores rejseforslag er med Hua Hin, men strandferie andre steder kan arrangeres

16 dage Bangkok, Glamping og Hua Hin