Ø-hop til Phi Phi og Laguna Beach Phuket

Ø-hop til Phi Phi og Laguna Beach Phuket

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

15 dage fra DKK 12.990,-
Se datoer og priser

Besøg to af Thailands smukkeste strande - Saii Phi Phi Island Village med privat strand, og Saii Laguna Beach på Bangtao Beach på Phuket. Glæd jer til rustikke bungalows, fantastisk udsigt og smukke omgivelser. Brug dagene på vandsport, yoga i vandkanten eller ture til øde strande og snorkelsteder.

To fantastiske strande, med et minimum af transporttid mellem destinationerne.

 

Højdepunkter på rejsen

 • Ø-hop til to fredelige strande
 • Mange faciliteter inkluderet
 • Bo på stranden på Phi Phi og i Laguna Beach Phuket

Få overblikket

Hotel

By
Nætter
Hotel
Standard

Phi Phi Island
4
Saii Phi Phi Island Village Beach Resort

Saii Phi Phi Island Village Beach Resort

Lækkert resort i rustik stil beliggende mellem junglen og 800 m privat hvid sandstrand. Her får I afslappet luksus i en smuk oase på nogle ellers meget besøgte øer. De smukke bungalows ligger spredt i en stor tropisk have, og her kan I nyde freden og Phi Phi øernes skønhed, mens I har alle faciliteter til jeres rådighed. I kan slappe af i en hængekøje på den smukke strand, benytte en af hotellets 2 pool områder, få lækre spa-behandlinger, dyrke yoga og tennis eller gøre brug af de mange vandsportsfaciliteter. Når sulten melder sig, er her 3 restauranter at vælge imellem, som serverer lækre retter – både seafood, thai- og internationale retter.
Her er i alt 200 stråtækte bungalower bygget i harmoni med omgivelserne. De er fordelt i flere kategorier, og de fleste er med udsigt til den tropiske have. Suiterne er med udsigt til havet. Superior bungalowerne fremstår som de oprindelige bungalower - deluxe bungalower samt suiter er renoverede. Resortet ligger 20 min. i longtailbåd fra Phi Phis havn, eller I kan tage med resort-speedbåd direkte fra Phuket.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Lækkert resort beliggende direkte til det krystalblå hav
 • Privat strand og stor tropisk have
 • Bjerge og jungle i baghaven

Phuket
8
Saii Laguna Phuket

Saii Laguna Phuket

Saii Laguna Phuket ligger direkte til den fredelige og vidunderlige Bangtao Beach. Her kan I slappe af i en hængekøje under en palme, dyrke yoga i strandkanten eller kaste jer ud i alskens vandsport. Hotellet er en skøn oase i tilpas afstand fra de mere travle byer, og her er alt hvad I kan ønske jer til en skøn familie ferie: flere lækre restauranter, vandsportscenter hvorfra I frit kan benytte havkajakker, paddleboards og andet ikke-motoriseret udstyr, fantastisk spa-afdeling og for børn er her kids-club og en vandrutchebane ved det ene pool-område. 

Værelserne er store og lyse, og har udsigt mod lagunen, havudsigt eller er oceanfront. De har alle moderne faciliteter og er nyligt renoverede. 
Alle værelserne kan opgraderes til clubværelser. Club-værelser er større (54 kvm) og har adgang til resort loungen med blandt andet afternoon tea og drinks ved aftentide. Der kan bo op til 2 voksne og 2 børn under 12 år sammen.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Lækkert resort direkte til fredelige Bangtao Beach
 • Vandsportsfaciliteter inkluderet i jeres ophold
 • Smukke, lyse værelser med udsigt til lagunen eller havet


Tilkøbsmulighed

By
Nætter
Hotel
Standard

Bangkok
2
Chatrium Hotel Riverside

Chatrium Hotel Riverside

Lækkert hotel i hjertet af Bangkok med udsigt over Chao Phraya floden og med egen kajplads med både, der kan føre jer rundt i Bangkok. Udover hotellets fantastiske beliggenhed er værelserne og suiterne også noget helt specielt her. Store, lyse værelser med udsigt til Bangkoks skyline eller over floden, og suiter med op til 3 soveværelser, hvis I rejser sammen som en familie. Alle værelser og suiter har desuden balkon samt alle moderne faciliteter inklusiv wifi. På 6. sal findes poolen, som er en af de større i Bangkok, og med udsigt til floden og byen. Der er flere restauranter at vælge imellem, hvis I da ikke går ned i en af Bangkoks ældste gader, der ligger ved hotellet. Her finder I alle de hyggelige, lokale restauranter. Hotellet har egen kajplads, hvorfra I gratis kan blive sejlet de 5 min. til skytrain, så alt er indenfor rækkevidde på kort tid. Chatrium Riverside er en rigtig god base for et par dages stop-over i Bangkok og for både par eller familier.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Skønt hotel med udsigt til floden
 • Egen båd til sky-train
 • Værelser og lejligheder med balkonDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Phi Phi

Dag 3-5:
Phi Phi

Dag 6:
Phi Phi - Laguna, Phuket

Dag 7-13:
Laguna, Phuket

Dag 14:
Hjemrejse fra Thailand

Dag 15:
Ankomst Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 32° C 33° C 33° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C
Nedbør 40 mm 27 mm 59 mm 140 mm 334 mm 275 mm 284 mm 265 mm 398 mm 339 mm 187 mm 66 mm
Nedbørsdage 6 4 5 10 18 18 17 18 19 20 17 12
Solskinstimer 9 9 9 8 6 5 6 6 5 6 7 8

Udflugter

Phuket: Coral Island

- Heldagstur pr. person DKK 390,-

Transport fra hotellet til Ao Chalong mole, hvorfra man sejler i båd til Coral Island (det formelle navn er Koh Hae, men kaldes Coral Island pga. dets storslåede koral rev), en populær destination, der er beliggende ca. 9 km fra Phukets sydøstkyst. I dagstimerne er der meget liv på stranden med mennesker, der enten snorkler, står på vandski, paraglider eller solbader på den fine strand med det krystalklare hav. Dykning på øen er også en mulighed. Der er to rigtig fine strande på både øst og vestkysten af øen. Vandet er roligt og klart, perfekt til diverse vandaktiviteter og til dem, der ikke har så meget erfaring indenfor snorkling.(KS)  Dykning, jet-ski, parasailing osv. er dog på egen regning. Efter en fredelig og afslappende dag returnerer I til Phuket. Frokost er inkluderet. Turens varighed: ca. 8 timer. Pris pr. person kr. 390,- Pris børn (3-11år) kr. 290,-  Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn