5* Koh Yao og Phuket eller Khao Lak

5* Koh Yao og Phuket eller Khao Lak

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

16 dage fra DKK 11.990,-
Se datoer og priser

Forkæl jer selv og hinanden med luksuriøse resorts på Koh Yao Yai og Phuket eller Khao Lak. Undervejs kan I glæde jer til paradis strande, sublim service, gastronomi i særklasse og uforstyrret luksus i smukke omgivelser. Den perfekte rejse til at skabe nye rejseminder.

Vi har ledige pladser i hele vinteren til Thailand - Se alle vores rejseforslag til Thailand her

 

Højdepunkter på rejsen

 • 8 nætter på La Flora Khao Lak, The Slate Phuket eller JW Marriott Khao Lak
 • 5 nætter på 5* Santhiya Koh Yao Yai
 • Rejs frem til juni 2025

Få overblikket

Hotel

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Yao
5
Santhiya Resort Koh Yao Yai

Santhiya Resort Koh Yao Yai

Santhiya betyder naturlig skønhed, og det er det, I får her: et lækkert resort der er bygget i thai-stil og helt i harmoni med naturen. Alle krummelurer er håndskårne, og hvert år renoveres alle værelser, så alt altid fremstår indbydende og smukt. Resortet strækker sig fra stranden og over klipperne i alt 1500 m, og I kan vælge mellem smukke værelser eller enorme villaer med private pools og stor terrasse. Fra alle værelser og villaer er der en fantastisk udsigt over Phang-Nga bugten og privatliv på balkonen eller terrassen. Værelserne er med badekar på terrassen. Alle værelser og villaer er lavet i teaktræ, og alle steder afspejles Thailands natur og kultur. Her er 2 pool områder, lækker spa-afdeling, fitness, undervisning i thai-boksning, yoga og  kokkeskole, og fra den private sandstrand kan der gratis lånes havkajakker og paddle-boards. Langs stranden findes et par små lokale restauranter og et mindre super-marked. Resortet har 6 gode restauranter, der serverer lækre retter. Morgenmaden serveres med udsigt over bugten på klipperne, eller på stranden hvis I bor i villa. Ankommer I fra Phuket, er der 25 min. speedbåd transfer direkte til resortet. Et luksuriøst hideaway for både familier og par.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Smukt resort i autentisk thaistil
 • Fantastisk udsigt fra alle værelser og villaer
 • Gastronomi og service på højt niveau

Khao Lak
8
La Flora Resort

La Flora Resort

Luksusresort direkte ud til en Khao Laks bedste strande og i gåafstand til shopping og restauranter. Resortet ligger i en stor tropisk have, og mellem bygningerne og gennem haven snor den ene af hotellets 2 pools sig. Her kan I finde små oaser med solstole langs poolen, eller forsætte til den ene ende hvor børnepoolen befinder sig. Den anden pool ligger få skridt fra stranden. I kan nyde solnedgangen med en drink i baren samt benytte jer af nogle af resortets mange faciliteter som fitness, vandsport, massage eller yoga. Slentrer I om aftenen langs stranden, kan I finde små hyggelige restauranter i vandkanten, som serverer fristende thai-mad. På resortet indtages måltiderne ved vandet på The Sire Restaurant.
Resortets værelser er rummelige og indrettet i moderne thai-stil. Nogle er med balkon, andre med direkte adgang til lagune-poolen. Alle har udsigt til pool eller have. La Flora Resort er lækkert, og velegnet til jer der gerne vil have et højt serviceniveau og god beliggenhed.

Det er muligt at tilkøbe all-inclusive på dette resort.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksusresort direkte til en Khao Laks bedste strande
 • Rummelige og velindrettede værelser i moderne thai-stil.
 • Gå-afstand til byen


Alternative hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Khao Lak
8
JW Marriott

JW Marriott

 

Luksus i særklasse i fredelige omgivelser direkte til den skønne Khuk Khak strand og med et overflødighedshorn af faciliteter. Her kan alle få en dejlig ferie med enestående service og JW Marriott er et sikkert valg, uanset om I rejser som par eller familie. Resortet ligger på et kæmpe område og har bl.a. en af Thailands længste lagune-pools (på 3 km), som snor sig gennem resortet. Langs hele lagunen kan I finde små oaser, hvor I kan holde et hvil, inden I fortsætter jeres tur rundt. Undervejs er der små barer, vandfald og palme-øer, så der hele tiden er noget at kigge på.
Udover den enorme pool har resortet rigtig meget andet at byde på: fitnesscenter, tennisbaner, vandsportscenter, yoga og cykeludlejning. Hvis I er mere til en rolig ferie, er der altid en ledig ugenert plads langs lagunen, eller I kan søge ind i spa-afdelingen til en afslappende behandling. Når sulten melder sig, er her ikke mindre end 10 restauranter og barer at vælge imellem, eller I kan gå langs stranden og besøge en af de små lokale restauranter. Der er ca. 10 min. kørsel til Khao Laks markeder.
Værelserne er smukt indrettede i varme farver og thai-stil. De er rummelige (minimum 55 m2) og har udsigt eller adgang til lagunen. Her er alle moderne faciliteter inklusiv gratis wifi. Der findes bl.a. pool access studios, hvor der kan bo op til 2 voksne og 3 børn under 12 år. Et virkeligt lækkert resort for jer der gerne vil forkæles med lækker gastronomi, smukke omgivelser og fantastisk service.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksus i særklasse
 • Meget højt serviceniveau
 • Har en af Thailands længste lagune-pools (på 3 km)

Phuket
8
The Slate

The Slate

The Slate er et luksuriøst designhotel beliggende ved den smukke Nai Yang Beach i frodige naturskønne omgivelser. Resortet er bygget i moderne stil med inspiration fra Phukets tinminefortid med rå industrielle elementer.

Hotellet er en skøn oase med moderne omgivelser, afslappende atmosfære og masser af aktiviteter. Her tilbydes to tennisbaner, yoga, pilates, thaiboksning, kokkeskole samt omfattende kids club for de mindste. I hotellets prisvinde spa tilbydes et bredt udvalg af skønne behandlinger for ultimativ selvforkælelse. 
I den store tropiske have er der 3 swimmingpools - to af dem er kun for voksne med lounge område og bar, der indbyder til afslapning og ro. I den store familie pool er der masser af plads til både store og små.

The Slate's 3 restauranter tilbyder en kulinarisk oplevelse med lækker autentisk thaimad samt internationale retter. 

Alle suiter og villaer er store og rummelige med udsigt til hotellets tropiske have. De har alle moderne faciliteter samt privat balkon eller terrasse - nogle af villaerne har privat pool. Her kan bo op til 6 personer sammen. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksuriøst designerhotel ved smukke Nai Yang Beach
 • 3 restauranter
 • Masser af faciliteterDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Koh Yao Yai

Dag 3-6:
Koh Yao Yai

Dag 7:
Koh Yao Yai - Phuket/Khao Lak

Dag 8-14:
Phuket/Khao Lak

Dag 15:
Hjemrejse Thailand

Dag 16:
Ankomst Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 32° C 33° C 33° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C
Nedbør 40 mm 27 mm 59 mm 140 mm 334 mm 275 mm 284 mm 265 mm 398 mm 339 mm 187 mm 66 mm
Nedbørsdage 6 4 5 10 18 18 17 18 19 20 17 12
Solskinstimer 9 9 9 8 6 5 6 6 5 6 7 8

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn