Fantastiske Mpala Safari Lodge

Individuel rejse
Natur & dyr
Kultur

10 dage fra DKK 15.990,-
Se datoer og priser

Safari i Sydafrika inklusiv 2 dages tur til hjertet af Krüger Nationalpark. En rejse til Mpala Safari Lodge er meget mere end en safari. Her kommer I ned til hjertevarme mennesker og fantastiske omgivelser, og hver dag byder på nye eventyr i selskab med de dygtige safari-guider og lodgens øvrige ansatte. Rejsen inkluderer en lang række oplevelser samt alle måltider. I kan glæde jer til masser af dyreliv lige foran jeres hus, big five på jeres tur til Krüger og aftnerne byder på hyggestunder på den dejlige veranda, der er samlingspunktet, med udsigt til Olifant River.

Højdepunkter på rejsen

  • Fantastisk camp med familiær stemning
  • 2 dages safari til Krüger Nationalpark
  • Mulighed for forlængelse med badeferie
  • Spar 35% på opholdet i maj og juni 2024

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Kruger Nationalpark
7
Mpala Safari Lodge

Mpala Safari Lodge

Mpala Safari Lodge er en fantastisk camp - ikke kun på grund af sin beliggenhed og med udsigt til Olifant River, og næsehornene der har fundet vej ti lcampens eget område, men også på grund af de mennesker I møder her. Alle fra køkkenpersonale til guider og campledere sørger for at gøre jeres ophold til en oplevelse ud over det sædvanlige. Campen består af 6 villaer og her er plads til max. 12 voksne gæster. Det er muligt at få opredning til barn i villaerne. Villaerne er fint indrettede i lækre materialer og tekstiler så stemningen af Afrika er til stede alle vegne, og fra jeres store veranda kan I slappe af og nyde udsigten til de dyr, der dagligt begiver sig rundt på campens område.
Opholdet bookes for 5, 7 eller 12 dage, og der er program inkluderet de fleste dage. Når I har ledige stunder, kan I bruge på dem på jeres veranda eller omkring poolen, hvorfra I har udsigt til floden og de dyr, der kommer og drikker her (hold øje med krattet bagved poolen hvor nysgerrige giraffer og gazeller ofte holder udkig).
Alle måltider er inkluderet under opholdet og den søde kokkepige sørger for lækre varierede retter til jer. Vand, kaffe og the samt små-snacks er til rådighed i fællesstuen mens andre drikkevarer købes til meget rimelige priser.
Er I en større familie er det muligt at leje hele lodgen - kontakt os for pris og muligheder. Vær obs på at der altid bliver hurtigt udsolgt i skoleferier. 

Opholdet på Mpala starter altid om mandagen, så der vil være afrejse om søndagen fra Danmark. Opholdet kan kombineres med storby-stop i Cape Town, Dubai eller Doha - eller badeferie på Seychellerne, Mauritius, Maldiverne eller Zanzibar.

Har I spørgsmål til opholdet på Mpala Safari Lodge er I velkomne til at kontakte os, vi har selv boet her, og vi elskede det.

OBS- evt. tips til staff på lodgen. Hvis I ønsker at give drikkepenge kan det gøres i ZAR, eller lægges til kreditkort betalingen ved afrejse.

 

Fakta

  • Fantastisk lodge med familiær atmosfære
  • Alle måltider og masser af ture inkluderet
  • 2 dages tur til Krüger Nationalpark
Dag 1:
Afrejse fra Danmark

Dag 2:
Ankomst til Sydafrika

Dag 3:
Mpala Safari Lodge

Dag 4:
Mpala Safari Lodge

Dag 5:
Krüger Nationalpark

Dag 6:
Krüger Nationalpark

Dag 7-8:
Mpala Safari Lodge

Dag 9:
Afrejse fra Mpala

Dag 10:
Hjemkomst

Vejret i Sydafrika

Dagtemperatur 32° C 32° C 31° C 29° C 28° C 26° C 26° C 27° C 29° C 30° C 30° C 32° C
Nattemperatur 21° C 20° C 19° C 16° C 11° C 6° C 7° C 9° C 13° C 16° C 18° C 20° C
Nedbør 93 mm 93 mm 68 mm 37 mm 14 mm 11 mm 12 mm 9 mm 26 mm 43 mm 66 mm 94 mm
Nedbørsdage 9 8 8 5 3 2 1 2 3 6 9 9
Solskinstimer 8 8 8 8 9 9 9 9 9 8 8 8

Tillægstur

Tilkøb badeferie til Maldiverne eller Mauritius

- til en pris af DKK 14.890,-

Forlæng jeres safarirejse på Mpala Lodge med en uge i Det indiske Ocean og få 2 drømmedestinationer i én. Mauritius lokker med kreolsk gæstfrihed, skønne strande og fantastisk gastronomi, mens Maldiverne frister med enestående snorkling og strande, som ikke ses magen til andre steder. Forlængelsen inkluderer al ekstra-transport, der er forbundet med forlængelsen samt halvpension på Mauritius og all-inclusive på Maldiverne. Kontakt os hvis I har andre ønsker til hoteller eller rejselængde. Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online