Sydafrika

Ordet Sydafrika smager af et fantastisk dyreliv og uovertrufne naturscenerier, og netop her finder du nogle af de bedste naturreservater og nationalparker. Ud over at Sydafrika byder på den ypperste skønhed i naturen, byder den også på den dybeste elendighed i de fattige townships. Landet er dog ved at komme sig ovenpå apartheidstyrets jerngreb, og man mærker energien og optimismen mange steder i landet. Det er blot 2 årtier siden, Nelson Madela blev den første folkevalgte præsident.

Det sydafrikanske klima er utrolig behageligt, og det er netop her, du har mulighed for at få et glimt af ”The big Five” – ordene stammer fra storvildtsjagt, og de betyder ikke dyrenes størrelse, men de fem afrikanske dyr, det er sværest at nedlægge: elefant, løve, næsehorn, bøffel og leopard. Den verdensberømte Krüger Nationalpark er hjemsted for ”The Big Five”.

Cape området mod syd, der er flankeret af Det indiske Ocean og Atlanterhavet, kan prale af sine utrolige strande, smukke bjergkæder og uovertrufne botanisk pragt. Her kan du vandre langs kysten i Tsitsikamma National Park, besøge Cape’s vinområder og pingvinkoloni på Boulders Beach og fra toppen af Table Mountain kan du beundre den fantastiske udsigt. Mod syd ligger også Botelierskop Reservatet, hvor du kan komme på game drive blandt parkens godt 1800 dyr, men også opleve pasningen af forældreløse dyr.

 

 

Individuelle Rejser
4 rejser
GruppeRejser
3 rejser

Om Sydafrika

Andre spændende parker og oplevelser

At tage på safari er ganske enkelt ubeskriveligt, en oplevelse der burde være alle forundt, og det er bare pragtfuldt at få lov til at opleve dyrene i det rigtige element og deres rette omgivelser. Besøg Hluhluwe-Umfolozi Nationalpark der har en stor koncentration af næsehorn, du kan vandre i

gennem dybe dale til Ithala Game Reserve, søge efter skildpadder ved Kosi Bay eller opleve de enorme elefanter i Tembe Elephant Park, der byder på 5 stjernet indkvartering midt i bushen. Det er umuligt at nævne dem alle, men en ting er sikkert, dyr og natur er i højsædet på en rejse til Sydafrika. Vores rejse til Sydafrika foregår i en lille, international gruppe med engelsktalende turleder hvilket gør den mere ”personlig”.