Seychellerne

Seychellerne er en drømmedestination - med nogen af verdens smukkeste strande, fantastiske nationalparker med et helt unikt dyreliv og et farvestrålende undervandsliv, som bedst opleves med snorkel.
Ø-gruppen ligger 1.800 km fra Afrikas kyst, og dækker over et kæmpe areal - men tager man havet væk er der 115 smukke øer som dækker over et areal på kun 455 km2. Her kan I vælge at bruge alle dagene på Mahé eller Praslin, eller tage på ø-hop videre til den charmerende La Digue. Uanset hvilken model I vælger, er I garanteret billedskønne strande, omkranset af palmer og krystalblåt hav som sjældent ses smukkere.

Mahé er hovedøen og her lander I med fly. Her finder I flere dejlige strande, den bjergrige nationalpark Morne Seychellois med storslået natur, samt hovedstaden Victoria med markeder. Næsten halvdelen af øen består af nationalpark, så der er rig mulighed for trekking- og cykelture. Der findes flere gode resorts som er meget velegnede til generationsrejser.

Praslin er den næststørste ø og nås efter 15 min fly fra Mahé. Her findes flere strande som indgår i top 10 over verdens smukkeste strande, og øen er omgivet af et enormt koralrev som byder på fantastiske snorkel- og dykkeroplevelser. Det er også på Praslin du finder nationalparken Valée de Mai, en regnskov som er på UNESCO's liste over verdensnaturarv, og palmerne med kokosnøden Coco de Mer, som kun findes her.

La Digue er kun 10 km2 og fri for biler. Turen hertil er med båd 15 min fra Praslin, og I mødes af endnu en af verdens smukkeste strande, Anse Source D'argent. Al transport foregår til fods, med oksekærre eller man kan komme øen rundt på cykel. Hele vejen rundt om øen mødes I af nye smukke strande som Grand Anse og Anse Coco hvor i kan tage en forfriskende dukkert eller en tur med snorkel.
På vores side finder du forslag til hoteller og øhop - kontakt os for andre ønsker til hoteller, sammensætning eller hvis I rejser sammen som større familie.

Individuelle Rejser
5 rejser