Oman

Rejser til Oman

Oman er et sultanat, ledet af sultan Qaboos der har efterfulgt sin far, og beliggende på Den arabiske Halvø. Tidligere var det et stort handelsland, og har været koloniseret af Portugal og Storbritannien. Masseturismen har endnu ikke holdt sit indtog i Oman, så der er mulighed for at opleve det autentiske Mellemøsten, der snildt kan lede tankerne hen på 1001 nats eventyr.

I Oman kan du opleve forskelligartede landskaber; fra de majestætiske Green Mountains i Jebel Akhdar til Wahiba Sands skyhøje sandklitter til oplevelser i ørkenen. Du kan også besøge de spektakulære strande med det turkisblå hav i Omanbugten, campere under stjernerne, og tage på en skøn sejltur i en traditionel dhow (træbåd). I hovedstaden Muscat og i Nizwa, er der mulighed for gode, kulturelle oplevelser.

 

GruppeRejser
2 rejser

Om Oman

Oplevelser i Oman

Vores rejse til Oman foregår i en lille, international gruppe med engelsktalende turleder hvilket gør den mere ”personlig”. Højdepunkterne på rejsen er Muscat, der er beliggende langs Al-Batinah kysten i et stort sletteområde, og her kan du opleve det imponerende fort og Det kongelige Palads. Syd for Muscat ligger Finns Beach - nyd en gåtur fra Wadi Shab og snup en afslappende svømmetur fra stranden.

I Sur ligger et bådværft, der er kendt for tilblivelsen af de specielle dhow (træbåde), og de fortæller med glæde om bådbyggerierne. Længere mod syd i Wahiba Sands kan du udforskes de spektakulære sanddyner i 4 WD. Landets højeste bjerg og Omans svar på Grand Canyon er Jebel Shams, beliggende i det nordøstlige hjørne. Herfra er der nogle fantastiske naturscenerier.