Maldiverne

Der findes steder i verden, der ligner, men der findes ikke noget andet helt som Maldiverne, her overgår virkeligheden fantasien.
Landet består af knap 1200 øer, men kun 200 af dem er beboede. De smukke atoller ligger som perler på en snor, og hvis I skal til et resort med vandfly, får I virkelig syn for sagen, når I flyver i 1 km højde. Vandet er i alverdens blå nuancer og under vandoverfladen, gemmer der sig en overflod af liv.
Her kan I bo på luksuriøse resorts, enten i bungalows med direkte adgang til det fine sand, eller på pæle over vandet med egen trappe til koralrevene. Uanset om I vælger et 4* eller 5* resort vil wow-faktoren ikke udeblive - her er usandsynligt smukt.
Konceptet på Maldiverne er en ø - ét resort, og hotellerne gør deres yderste for at tilfredsstille kræsne gæster. Afhængig af størrelsen på øen I vælger, er der altid masser af aktiviteter at tage sig til, og også gastronomien er der kælet ekstra for. Der findes resorts ”kun for voksne”, og andre der er særligt velegnede til børnefamilier. Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige sted til jer alt efter ønsker til netop jeres drømmerejse, så kontakt os for muligheder - vi har rejst på Maldiverne mere end 25 gange.

Individuelle Rejser
16 rejser