Madagaskar

Madagaskar

Madagaskar er helt unik - en gigantisk Noahs Ark. Øen er beliggende i Det indiske Ocean, 400 km fra Mozambique og er samtidig verdens 4. største ø. Da den har været isoleret i millioner af år, ligner plante- og dyrelivet og landskabet intet andet sted i verden. Det siges, at omkring 80% af øens dyreliv ikke findes andre steder, end på Madagaskar.

Madagaskar har kun 2 sæsoner, en tør og en våd. Den tørre og dermed bedste rejseperiode er fra marts til oktober. Grønne regnskove, dramatiske kystlandskaber og tropiske øer er alle en del af de spændende oplevelser, du kan få på Madagaskar. Væk fra alfarvej kan du udforske nogle af de mindre kendte reservater og opleve det specielle dyreliv som f.eks. lemurer og løvfrøer. Under en tur gennem regnskoven er der mulighed for besøg i nogle af de lokale samfund, og med rig lejlighed til at lære om de spændende øboeres kultur og komme tættere ind på livet af dem.

GruppeRejser
2 rejser

Om Madagaskar

Oplevelser på Madagaskar

På vores populære rundrejser, der foregår i små internationale grupper, får du en glimrende introduktion til naturreservater og kulturelle seværdigheder på øens sydlige del.

Af højdepunkter kan vi nævne f.eks. den livlige men hyggelige hovedstad Antananarivo,

der i folkemunde blot kaldes Tana, smukke vandreture i regnskoven og Indri Indri, udflugt til Lake Tritriva og højlandets rismarker og landsbyer. Der er også mulighed for vandreture i Nationalparkerne Ranomafana og Isalo – sidstnævnte også kaldet Madagaskars "Grand Canyon" og ikke mindst den idylliske og uberørte ø, Ile Sainte Marie.