Dubai

Dubai er en oplevelse udover det sædvanlige. Her kan I gøre stop nogle dage på vej videre ud i verden og i løbet af få dage opleve en pulserende storby, overdådig luksus og gold ørken, hvor det hele findes indenfor kort afstand. Byen er nok mest kendt for sine enorme shoppingcentre, de utrolige bygninger og de utallige luksushoteller. Men når I besøger Dubai, så snyd ikke jer selv for en tur i den gamle bydel og souk'erne, som sælger alt fra guld til krydderier og smukke tekstiler eller tag på en ørkentur med jeep.
I kan vælge at bo i forskellige områder og i forskellige prisklasser. Palmen og området omkring Dubai Mall er de dyreste, mens der er gode hoteller til meget rimelige priser lige udenfor dette område. I kommer nemt rundt i Dubai by med sky-train, eller I kan tage en taxa - det er billigt, men der kan være meget trafik. Der er flere ”must-see's” i Dubai, og en af dem er The Fountain ved aftentide hvor springvandet danser til musik hver halve time - det er magisk.
Klimaet er bedst i marts - maj og igen i september - november. Sommermånederne er meget varme mens december - februar godt kan være kølige (ned til 18 - 19 grader i dagtimerne og 5 grader i aftentimerne). Inden I booker jeres rejse til Dubai, så tjek om det falder sammen med Ramadanen, da mange ting ikke er mulige i dagtimerne, og dermed vil oplevelsen ikke blive helt den samme. Vi anbefaler 3 - 4 dage i Dubai i forbindelse med stop-over. Hotellerne vi har præsenteret, er dem vi oftest bruger, men vi har mange andre, hvis I har et hotel I foretrækker.

Individuelle Rejser
5 rejser