Vintertilbud til Thailand

 

Flyv med Thai Airways, Singapore Airlines eller Qatar Airways til Thailand
- salget af vinterrejser til Thailand i 2024 er startet.

Skal vinteren gå til Thailand kan I få virkelig gode priser hvis I bestiller i god tid - og lige så vigtigt, plads på nogen af de små, hyggelige boutique resorts på øerne.

Vi har besøgt selv den mindste ø og kan guide jer til hvilke der er de rigtige for jer, så I får lige præcis den rejse i drømmer om. Alle øerne kan noget forskelligt, så når I kombinerer flere øer får I alt det bedste med hjem fra jeres ferie.

Et ø-hop i Thailand kræver god planlægning hvis I vil undgå lange transport- eller ventetider, så tal med os inden I lægger jer fast på øer og rækkefølgen på opholdene.

I kan se alle vores forslag til Thailandsrejser her

Har I særlige ønsker til hoteller eller kombinationer, eller ønsker at forlænge rejsen - kontakt os for forslag og tilbud på mail: info@drommerejser.dk eller telefon 3315 0077

Vi glæder os til at sende jer godt afsted. 


Inspiration til andre smukke ø-hop

Vil I gerne lidt af det hele - lækre strande, fantastisk snorkling, fred og ro kombineret med lidt byliv, kan et ø-hop være det helt rigtige. Vi hjælper jer med at finde de rigtige steder at besøge udfra jeres ønsker til ferien, og sætter det sammen så I har mindst mulig rejsetid mellem de forskellige steder.

Få inspiration til ø-hop blandt vores forslag - og ring eller skriv så til os for at få det præcis som I ønsker:

Ø-hop til Phuket og Koh Yao 

Ø-hop til Phuket, Phi Phi og Koh Lanta 

Ø-hop til Koh Ngai, Koh Kradan og Koh Lanta 

Ø-hop til Koh Samui og Koh Tao 

Ø-hop til Koh Mook, Koh Kradan og Koh Lipe 


Langtidsrejser

Har I ekstra lang tid til at holde ferie kan alle vores rejser forlænges så meget I ønsker - eller I kan vælge at kombinere Thailand med et ophold på feks. Maldiverne, Vietnam eller Bali.

Ønsker I en rolig base, hvor I bor samme sted kan vi lave langtidsrejser i lejligheder i Hua Hin eller på hotel i resten af Thailand. 

Kontakt os for forslag til jeres langtidsrejse.