Vores hurtigst udsolgte i Thailand, vinteren 2024/25

Skal jule- eller vinterferien 2024/25 gå til Thailand, og drømmer I om små uberørte øer eller god kvalitet til rimelige penge ? 

Mød vores hurtigst udsolgte hoteller i sidste vinter, som hver især kan noget helt specielt. Skal I have plads på dem i næste vinter anbefaler vi tidlig booking.

Kontakt os for skræddersyet rejseforslag til jeres næste Thailandsrejse -  på tlf. 3315 0077 eller mail:  INFO@DROMMEREJSER.DK


Sivalai Resort Koh Mook

Det er ikke antal stjerner der gør stedet til noget særlig, det er beliggenheden på øens spids, og villaerne der ligger spredt kun få meter fra vandkanten, med en enestående udsigt til klipperne der skyder op ad havet og longtailbåde der vugger på dønningerne.

Hotellet bliver altid hurtigt udsolgt i deres beachfront villaer – pga. den magiske udsigt, atmosfæren, menneskerne der arbejder her og Robinson Crusoe oplevelsen. 

Se mere fra hotellet og tilbud hvor det indgår her


Pimalai Resort & Spa

Pimalai Resort & Spa emmer af ro og luksus, og oversat betyder navnet ”et stykke af himmerrige”. Og det er hvad I får her: den bedste service vi har oplevet i Thailand, i lækre omgivelser og med gastronomi i særklasse.

Vi lader ingen chance gå forbi for at anbefale det her hotel der ligger på en 900 m hvid sandstrand.
Desværre gik mange af vores gæster forgæves denne vinter – så vi anbefaler tidlig booking da det altid bliver udsolgt hurtigt.

Psst…. Gå med halvpension, det er helt enestående.

Se mere fra hotellet og tilbud hvor det indgår her


Reef Resort på Koh Kradan

På den meget lille ø Koh Kradan finder I Reef Resort, og med kun 18 værelser er det en af dem man skal være meget tidligt ude for at få plads på. Her får I alt hvad I kan ønske jer hvis I er vilde med fred og ro, snorkling i verdensklasse og personlig og hjertevarm betjening.
Stranden er 300 m lang, og det er det – der er ikke andet på denne ø. Men udsigten fra stranden over Thailands skærgård er magisk, og atmosfæren på det lille hotel er noget ganske særligt.

Se mere fra hotellet og tilbud hvor det indgår her


La Flora Khao Lak

Nok vores hurtigst udsolgte hotel i vinteren 2024. Og hvorfor så det ?

Resortet er virkelig god value, beliggenheden er fantastisk og man altid bliver mødt af et smil på resortet. Det er paradis for børn, og her er mulighed for værelser til familier, med eller uden pool access. Her bor man direkte på Khao Lak’s smukke strand, nær byen og med mulighed for ture til feks. Khao Sok Nationalpark, Similan og Surin Island og meget mere.

Vi elsker La Flora Khao Lak

Se mere fra hotellet og tilbud hvor det indgår her


Tubkaak Krabi Boutique Hotel

Hotellet ligger i Krabi, men ikke i Ao Nang by - men på den billedsmukke strand Tubkaak.

Det er en fredelig oase i smukke grønne omgivelser ved det skovklædte Hang-Nak bjerg og direkte til den smukke strand hvorfra udsigten til ø-havet er magisk.
Boutique-hotellet er bygget med fokus på naturen, så alle træer er bevaret og det friske bjergvand løber gennem resortet, som det altid har gjort. En lille perle 20 min udenfor byen, med få værelser.

 Se mere fra hotellet og tilbud hvor det indgår her


Santhiya Koh Yao Yai i royal grand villa med privat pool

På Koh Yao, mellem Krabi og Phuket, ligger Santhiya. Santhiya betyder naturlig skønhed, og det er det, I får her: et lækkert resort der er bygget i thai-stil og helt i harmoni med naturen. Alle krummelurer er håndskårne, og hvert år renoveres alle værelser, så alt altid fremstår indbydende og smukt.
Værelserne er dejlige, med fantastisk udsigt - men de hurtigst udsolgte er der Royal Grand Pool villaer - 265 kvm villaer i to etager med plads til op til 6 personer, med en stor pool.

Rejser i 4 voksne, eller som større familie kan I bo sammen, og alligevel med privatliv i lækre omgivelser til meget rimelige penge

 Se mere fra hotellet og tilbud hvor det indgår her


Elephant Hills Lake Camp

Elephant Hills – Lake Camp, beliggende ved den smukke Cheow Larn sø i Khao Sok National Park er noget helt unikt. Vågn op til junglens lyde, glid langs søbredden i havkajak og oplev gibbonaber og farvestrålende fulge inden I går i gang med dagens program.
Et ophold på lake camp anbefaler vi at bestilles i god tid da der er meget få telte på søen - og så er det en fantastisk pakke for familien, med masser af oplevelser inkluderet. 

Se mere fra campen, dag-til-dag program og se rejser hvor campen indgår her


River Kwai Floathouse

På floden Kwai, på kanten af junglen ligger River Kwai Floathouse - luksus-tømmerflåder med egen terrasse og udsigt til junglen fra liggestolen. Resortet består af 24 flydende villaer, og bliver altid hurtigt booket - og det forstår vi godt.
Et ophold her tilføjer jeres Thailandsrejse noget ekstra og helt anderledes. Opholdet inkluderer masser af oplevelser og guider.

Se mere fra campen, dag-til-dag program og se rejser hvor campen indgår her