Sommerferie 

Skal sommerferien byde på store natur-oplevelser, spændende kulturer, snorkling med havskildpadder eller er drømmen en hængekøje på en smuk strand ? 
Eller måske vil I hvad lidt af det hele ?

Sommerferien er der hvor vi har lidt ekstra tid til ferie, og hele verden er åben og venter kun på at blive oplevet. 

Vi skræddersyer alle vores rejser efter jeres ønsker til indhold, rejselængde og standard - kontakt os for forslag til sommerferie med familien, eller en ferie for voksne
Tlf. 3315 0077 eller mail:  INFO@DROMMEREJSER.DK


Bali og øerne omkring

 

Bali, Gili, Lombok, Lembongan - de perfekte destinationer til en sommerferie. Klimaet er bedst i disse områder fra marts - oktober, og har I lidt ekstra dages ferie at gøre godt med kan I få mange spændende og alsidige oplevelser med jer hjem.
Vi sammensætter jeres rejse efter jeres ønsker til oplevelser, standard undervejs og indlogering. Ønsker I at bo sammen som familie finder vi de bedste egnede steder til det.
Oplev irgrønne rismarker, smukke templer, tag på rafting ad brusende floder, snorkel med havskildpadder eller nyd livet fra en hængekøje på en smuk strand. Indonesien har det hele.

Se vores rejseforslag til Indonesien her - og kontakt os for forslag til jeres drømmerejse til Indonesien

OBS: Fly til Bali stiger altid meget hurtigt i pris i sommerferien, og vi anbefaler tidlig booking. 


Thailand

Thailand's Siambugt er den mest vejrsikre i sommermånederne. Øerne Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan ligger perfekt til et ø-hop, eventuelt i kombination med ophold i feks. Bangkok, Hua Hin, Khao Sok, River Kwai og Chiang Mai.
Selvom vestsiden historisk har regntid i sommermånederne, er det ikke det tidspunkt det regner mest, og et ophold omkring Phuket, Krabi og Koh Yao giver stadig masser af sol, varme og mulighed for oplevelser.

Jeres Thailandsrejse kan også kombineres med ophold i feks. Singapore eller på Maldiverne hvis I har ekstra god tid.

Vi er specialister i Thailandsrejser og sammen sætter alle vores rejser efter jeres ønsker til indhold og standard.

Se vores rejseforslag til Thailandsrejser her - og kontakt os for forslag til jeres drømmerejse på tlf. 3315 0077, eller mail: info@drommerejser.dk

 


Borneo og Malaysia 

Borneo er en fantastisk sommerdestination, og det er den årstid hvor I er mest vejrsikre. Her er mulighed for fantastiske dyre- og naturoplevelser når I besøger regnskovene, og ønsker I at afslutte med snorkling, er her smukke øer med marine nationalpark, eller I kan vælge at fortsætte til Maldiverne eller Bali.

Malaysia's østkyst er også en sommerdestination. Her finder I Perhentian Island, en lille ø med fantastisk snorklig fra strandene og ikke meget andet at tage sig til end at nyde det pulverfine sand. Malaysia har også en af verdens ældste regnskove Taman Negara som er perfekt at kombinere med strandferie.

Se alle vores rejser til Borneo her

Se alle vores rejser til Malaysia her


Canada og USA

Roadtrip: spændende storbyer, ørkenlandskaber og nationalparker med storslået natur. USA og Canada har det hele, og rejsen kan tilpasses jeres ønsker og interesser.
Her kan I den ene dag besøge en af de gigantiske forlystelsesparker og dagen efter sove i en lille bjerghytte.  

Temperaturene kan, alt efter jeres kørerute, svinge med op til 20 grader - så klimaet er lige så varieret som oplevelserne.

Se alle vores rejser til Canada her

Se alle vores rejser til USA her


Det Indiske Ocean

Det Indiske Ocean har hele året behagelig 25 - 32 grader, og begrænset med regn. I sommermånederne kan der være vind, men der er sjældent meget regn, og priserne er som regel ekstra gode til feks. Mauritius og Maldiverne. 
De 3 lande er meget forskellige - så hvilket der er det rigtige afhænger af ønsker til rejsen:
Maldiverne er velsignet med fantastisk smukke strande, snorkling/dykning i verdensklasse og lækre resorts. 
Mauritius har nationalpark og virkelig gode resorts, med mange faciliteter til rimelige penge.
Seychellerne har smukke strande, nationalpark og man kan lave ø-hop mellem Mahé, Praslin og La Digue

Se alle vores rejser til Mauritius her

Se alle vores rejser til Maldiverne her

Se alle vores rejser til Seychellerne her


Hvor er vejret bedst om sommeren ? 

Klimaet er mindre forudsigeligt end tidligere, og (næsten) uanset hvor I rejser hen kan der være en byge ind imellem, men sjældent mere end det. 
Lande som Bali/Indonesien, Borneo, østsiden af Malyasia, Siambugten i Thailand, CanadaUSA, dele af Sri Lanka og Tanzania/Zanzibar har skønt klima i vores sommermåneder. 

Maldiverne, MauritiusSeychellerne i Det Indiske Ocean er også generelt ret vejrsikre. Også Australien er populært da det ofte kræver flere feriedage.

Ønsker I at få vores senest rejsetilbud og nyheder kan I tilmelde jeres vores nyhedsbrev - så er I sikre på at få last minute tilbud og inspiration direkte i jeres indbakke, og I deltager også i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 5.000,- Tilmeld her