Rejser til Maldiverne

Der findes steder i verden, der ligner, men der findes ikke noget andet helt som Maldiverne - her overgår virkeligheden fantasien.
Landet består af knap 1200 øer, men kun 200 af dem er beboede. De smukke atoller ligger som perler på en snor, og hvis I skal til et resort med vandfly, får I virkelig syn for sagen, når I flyver i 1 km højde. Vandet glimter i alverdens blå nuancer, og under havoverfladen gemmer der sig en overflod af liv.
Her kan I bo på luksuriøse resorts - enten i bungalows med direkte adgang til det fine, hvide sand eller på pæle over vandet med egen trappe til koralrevene. Uanset om I vælger et 4* eller 5* resort vil wow-faktoren ikke udeblive - her er usandsynligt smukt.
Konceptet på Maldiverne er én ø - ét resort, og hotellerne gør deres yderste for at tilfredsstille rejsevante gæster. Afhængig af størrelsen på øen I vælger, er der altid masser af aktiviteter at tage sig til, og også gastronomien er der kælet ekstra for. Der findes resorts ”kun for voksne”, og andre der er særligt velegnede til børnefamilier. Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige sted til jer alt efter ønsker til netop jeres drømmerejse, så kontakt os for muligheder - vi har rejst på Maldiverne mere end 25 gange gennem 20 år. 

Se vores rejsetilbud til Maldiverne her - eller kontakt os for forslag eller tilbud på tlf. 3315 0077 eller mail: info@drommerejser.dk

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL OM MALDIVERNE

Er Maldiverne så smukt som man ser på billeder ? 
Ja, det er det. Der findes mange andre smukke steder i verden, men ikke noget andet helt som Maldiverne.

Er det godt at snorkle fra alle øerne ?
Nej, der er stor forskel på snorkel-oplevelserne fra de forskellige øer, og det bedste er at tale med nogen der har været på øen. Kvaliteten af husrevene afhænger i høj grad af hvor højt resortet prioriterer at passe på dem, så oplevelserne kan være meget forskellige. Fra nogen øer er sejles der ud til revene og det vil oftest være inkluderet i jeres ophold.

Kan man spise andre steder end på resortet ?
Nej. Konceptet på Maldiverne er én ø, ét resort, så der er ikke andre spisesteder under jeres ophold.

Hvornår skal man rejse til Maldiverne ?
Lige så tit man har mulighed. I vores sommer får man rigtig meget resort for pengene og sjældent regn, men måske noget blæst. Temperaturen ligger hele året på 28 - 30 grader og havvandet på ca. 23 grader. Hvis man kigger på en klimatabel er det vores vintermåneder der er tørrest, men Maldiverne har ikke meget regn på noget tidspunkt af året. Så vores anbefaling er at rejse så snart man har mulighed.

Hvad koster det at være på Maldiverne ? 
En ferie på Maldiverne kan godt være kostbar, og det er ofte en god idé at booke rejsen med all-inclusive. Alt skal sejles eller flyves til øerne, så prisniveauet er højt.