Rejsetilbud til Maldiverne

Der findes steder i verden, der ligner, men der findes ikke noget andet helt som Maldiverne - her overgår virkeligheden fantasien.
Landet består af knap 1200 øer, men kun 200 af dem er beboede. De smukke atoller ligger som perler på en snor, og hvis I skal til et resort med vandfly, får I virkelig syn for sagen, når I flyver i 1 km højde. Vandet glimter i alverdens blå nuancer, og under havoverfladen gemmer der sig en overflod af liv.
Her kan I bo på luksuriøse resorts - enten i bungalows med direkte adgang til det fine, hvide sand eller på pæle over vandet med egen trappe til koralrevene. Uanset om I vælger et 4* eller 5* resort vil wow-faktoren ikke udeblive - her er usandsynligt smukt.
Konceptet på Maldiverne er én ø - ét resort, og hotellerne gør deres yderste for at tilfredsstille rejsevante gæster. Afhængig af størrelsen på øen I vælger, er der altid masser af aktiviteter at tage sig til, og også gastronomien er der kælet ekstra for. Der findes resorts ”kun for voksne”, og andre der er særligt velegnede til børnefamilier. Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige sted til jer alt efter ønsker til netop jeres drømmerejse, så kontakt os for rejseforslag. 

Se vores rejsetilbud til Maldiverne her - eller kontakt os for forslag eller tilbud på tlf. 3315 0077 eller mail: info@drommerejser.dk

 


Evigt skønne Maldiverne - hvilken ø er den rigtige?

Maldiverne er en drømme-destination - men vidste du, at selvom alle øer ser fantastiske ud, er der stor forskel? Lad os hjælpe jer til at finde den rigtige ø ud fra jeres ønsker - uanset om det er familieferie for flere generationer eller romantisk ferie for to. Er det vigtigste snorkling fra stranden, prioriterer I en luksuriøs all-inclusive pakke - eller vil I bare have det bedste af det bedste?
Vi har samlet inspiration til jer, så I nemt kan finde vej til den helt rigtige ø - og som altid er vi selvfølgelig klar ved telefonen, hvis I har spørgsmål.
- på tlf. 3315 0077 eller mail: info@drommerejser.dk


Resorts der er særligt velegnede med børn

Drømmer I om at tage hele familien med på rejse til Maldiverne, er der mange resorts, som har særdeles gode børne priser. Nogle steder kan 2 voksne have to børn gratis med på resortet, og de betaler kun for fly og transport. Har I store børn, er der også resorts, hvor børn er børn. indtil de fylder 15 år.

Sun Siyam Iru Fushi er for familier med hang til luksus, lækker all-inclusive, mange aktiviteter at vælge imellem og et fantastisk husrev fra stranden. Her regnes børn for børn, til de fylder 15 år, og de bor og spiser gratis. Et helt fantastisk sted til en rimelig pris hvis I rejser med store børn. 

Sun Siyam Olhuveli - indsejlingen til øen er fantastisk smuk, og man kan ikke lade være med at smile når man ser den smukke strand, omgiver af palmer og krystalblåt hav. Her kan bo op 2 voksne og 2 børn under 15 år. Børn bor og spiser gratis. Det er en god all-inclusive pakke, der er inkluderet, og der er et lille rev for enden af bådebroen med mange fisk. 

Siyam World er et nyere resort, og her er alt hvad man kan ønske sig, når man rejser med børn: Vandrutchebaner fra villaen ud i havet, masser af faciliteter og en omfattende all-inclusive pakke. Direkte fra stranden er der masser af snorkelmuligheder. Børneprisen gælder her indtil de fylder 12 år.  

Atmosphere Kanifushi er en fantastisk smuk ø, med en god all-inclusive pakke med dine-around inkluderet, og gastronomien er på meget højt plan. Her er mulighed for snorkling, men det er ikke her I får det fineste rev fra stranden, men der er fisk og skildpadder at kigge på. Her er dagligt to snorkelture med båd. I kan bo op til 2 voksne og 2 børn under 12 år sammen. 

Andre familieresorts med gode børnepriser: Vilamendhoo, Innahura Resort, Cocoon Maldives, Six Senses Laamu, Hideaway Beach Resort


Øer med de bedste koralrev fra stranden

Ikke alle resorts har et rev direkte fra stranden, så hvis I gerne vil kunne snorkle uden at skulle sejle ud, er det vigtigt at vælge den rigtige ø. Vi har udvalgt nogen af vores favoritter - og drømmer du om at snorkle med manta rays eller hvalhajer - så ved vi, hvor du skal hen og på hvilken årstid. 

Centara Grand Island Resort vover vi at påstå, har et af de bedste husrev på Maldiverne. Specielt foran family water villaerne er det helt fantastisk, og selv små børn kan være med. Børn under 12 år bor og spiser gratis, og I kan vælge mellem to forskellige all-inclusive pakker. Øen er meget lille og utroligt hyggelig.

The Residence at Dhigurah på en af de fjernest liggende atoller og har et fantastisk rev. Stimerne af fisk er ikke helt så store, men her er et mylder af havskildpadder, når I snorkler fra bådebroen. Villaerne er virkelig lækre, og alle med privat pool. Øen er en af de større og der kan cykles rundt til de forskellige restauranter, som alle er inkluderet i den gode all-inclusive pakke. Her kan bo op til 2 voksne og 2 børn under 12 år sammen.

Constance Moofushi - også kendt som Honeymoon Island. Her er der et fantastisk husrev fra stranden med masser af koraller og store stimer af fisk. Øen er ikke børnefri men henvender sig primært til voksne gæster. Her kan I se frem til særdeles lækker gastronomi, stort udvalg af vine og hyggelige biograf-aftener på stranden.

Der er andre resorts med godt husrev som fortjener opmærksomhed:
Sun Siyam Iru Fushi, Vilamendhoo, Lily Beach ResortConstance Halaveli, Hideaway Beach Resort og Six Senses Laamu


Resorts kun for voksne gæster

Hurawalhi Resort er et voksen resort i særklasse, omgivet af et smukt koralrev, og med 5.8 undervandsrestaurant. Her udfylder I inden ankomst jeres Lifestyle-planner, så resortet kan gøre jeres ophold så personligt som muligt. Gourmetmad, lækre villaer og eksklusivitet er noget af det, I kan se frem til her.

Conrad Rangali på Den Sydlige Ari Atol er for alle, men resortet er fordelt på 2 øer, hvoraf den ene er "kun for voksne". Her er lækker undervandsrestaurant, fantastisk snorkling fra stranden og der er kræset lidt ekstra for detaljerne. Opholdet bookes med halv- eller helpension, og der tilbydes ikke all-inclusive. Her er 11 udsøgte restauranter at vælge imellem, og en vinkælder der ikke lader noget tilbage at ønske.

Centara Ras Fushi er en meget lille ø, kun 30 min i speedbåd fra Male. På trods af sin nærhed til hovedøen er her et fint rev fra stranden, som dykkercenteret plejer og passer. Villaerne er mere enkle, men vælger i sunset deluxe water villa får I den mest fantastisk udsigt. Her er 3 restauranter inkluderet i all-inclusive pakken


Når Det skal være det bedste

Six Senses Laamu er et enestående paradis beliggende på en af de fjernest liggende atoller på Maldiverne. Resortet er rendyrket barfodsluksus med skøn rustik, bohemestemning langs den smukke strand og i de mange lækre restauranter. Alt her er smukt inklusive revet fra stranden. Villaerne er utroligt lækre, og I kan bo op til 2 voksne og 2 børn under 12 år sammen

Constance Halaveli - I kan se frem til gastronomi i særklasse, fantastisk service og under havoverfladen findes fisk i alle farver, skildpadder og rokker. der svæver gennem vandet. Rejser I som familie findes her store familievillaer med plads til op til 6 personer. Børn under 12 år bor og spiser gratis. Constance kæden er kendt for sine æstetiske smukke resorts og det høje serviceniveau, og dette resort er absolut ingen undtagelse.

Kagi Island - en lille perle forbeholdt gæster over 12 år. Øen er meget lille, men størrelsen bliver rigeligt opvejet af den luksuriøse bohemestemning, der møder jer ved ankomst. Her er fokus på mindfulness, gastronomi og wellness, og hele øen er omgivet af et smukt koralrev. Kagi Island er et fantastisk valg, hvis I nyder enestående, personlig service, eksklusive omgivelser på en lille ø og gourmetmad.

Hvis I vil fuldende jeres luksuriøse rejse til Maldiverne, kan jeres flyrejse opgraderes til business class på alle flyvninger mod en mer-pris fra kr. 15.000,- pr. person (forudsætter der er plads)