Familieferie


Generationsrejser er en skøn måde at markere mærkedage på og en fantastisk mulighed for at nyde familien - med god tid, skønne omgivelser og mulighed for store oplevelser sammen.

Der er mange overvejelser, når flere generationer rejser sammen - ønsker I at bo sammen eller have seperate værelser/villaer, skal der være planlagt ture hjemmefra, og skal det være en all-inclusive ferie med det hele, eller ønsker I større fleksibilitet. Nogen ønsker måske at bruge dagen ved stranden, mens andre ønsker at vandre/cykle eller få kulturelle oplevelser. Vi hjælper jer med at finde de helt rigtige områder og resorts, hvor netop jeres ønsker til ferien kan opfyldes.

Det er vigtigt at hele rejsen fungerer fra start til slut, så I kan slappe af med familien og ikke skal tænke på praktiske ting under rejsen - og at alle familiemedlemmer får deres behov opfyldt så I kan slappe af sammen.


Hvor skal rejsen gå hen ?

Luksus, sol, sand og vand - så skal I vælge en af øerne i Det Indiske Ocean. Mauritius, Seychellerne og Maldiverne har alt hvad der skal til, hvis I ønsker luksuriøse omgivelser og smukt hav, og I kan vælge at bo i overdådige villaer med privat pool, eller på charmerende resorts med aktiviteter for alle i familien.

Masser af naturoplevelser - så kan Sri Lanka, Kenya og Sydafrika være gode bud. Lej feks. en hel lodge i Sydafrika med plads til op til 18 personer, eller tag på safari i Sri Lanka med privat guide.

Rejser med fleksibilitet til forskellige oplevelser - her er Østen perfekt. I kan vælge at bo samme sted alle dagene, eller kombinere 2 steder i feks Thailand, Vietnam eller på Bali. Her får I oftest også rigtig meget luksus for pengene. 

Masser af aktivitetsmuligheder og byliv - Florida har alt hvad I skal bruge. Nationalpark, forlystelsesparker, shopping og masser af byliv som kan tilfredsstille hele familiens ønsker.

 


Generationsrejser i alle prisniveauer.

Generationsrejser fås i alle prisniveauer, og vi har alt fra de store luksuriøse villaer på Maldiverne og Seychellerne til de charmerende villa-resorts på Bali og Sri Lanka.
Kontakt os for rejseforslag og tilbud på jeres generationsrejse på tlf. 3315 0077 eller mail: info@drommerejser.dk