Facebook konkurrence

5/8 - vinderen er Lenette Skott som har fået direkte besked.

Vind 3 dages ophold på Elephant Hills jungle safari for 2 personer - værdi kr. 9.000,- 
- inkl. alle ture, måltider og transfer t/r til Khao Sok 

For at deltage skal I skrive hvor i Thailand Khao Sok Nationalpark ligger: 

A: I nærheden af Hua Hin
B: I nærheden af Khao Lak

Find os på Facebook, like vores side og skriv dit svar under konkurrence opslaget sammen med navnet på den heldige der skal med på ophold i Khao Sok Nationalpark.

Vinderen trækkes d. 5. august. 2022.

OBS - præmien inkluderer ikke fly t/r Thailand samt yderligere ophold.
Præmien skal være brugt inden udgangen af oktober 2023 og kan ikke benyttes i perioderne 22/12 2022 - 10/01 2023 samt 01- 28/02 2023. Præmien kan overdrages til andre.

Vi skal have fulde navne på rejsende samt datoer for ophold senest d. 30. november 2022

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev med de sidste nye tilbud kan du tilmelde dig her
Du deltager også i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 5.000,- 

 

DELTAG HERAlt det praktiske: 

- Præmien er et ophold på Elephant Hills Khao Sok jungle camp 3 dage/2 nætter inkl. alle ture og måltider.
- Opholdet skal benyttes inden udgangen af oktober 2023 og gælder ikke med ophold d. 22/12 2022 - 10/01 2023 samt d. 01. - 28/2 2023.
- Præmien kan overdrages til andre, hvis du ikke selv har mulighed for at rejse, men kan ikke ombyttes til kontanter
- Ønskede datoer for ophold kræver der er ledigt på lodgen (booking af datoer i god tid anbefales)

Program:

Dag1: Afhentning på jeres hotel i Phuket, Khao Lak eller Krabi og kørsel til Elephant Hills. Frokost ved ankomst og herefter kanotur på Sok River med udsigt til smukke klippeformationer, eksotiske fugle, varaner og aber.
Besøg hos elefanterne i Elephant Hills elephant conservation project. Vær med til at fodre og bade dem og oplev elefanterne i deres rette element.
Tilbage i lejren kan I tage en forfriskende svømmetur i poolen, deltage i cooking class, eller bare nyde den fantastiske natur fra jeres luksus-safaritelt. Middagen serveres og aftenen kan bruges med de lokale natur-guider eller I jeres hyggelige telt.

Dag 2:  Vågn op til gibbonabernes kald og nyd en kop kaffe mens I ser tågen lette over junglen. Der serveres en lækker morgenmad, inden turen går til Cheow Lan Lake og en tur i longtailbåd. Sceneriet er helt fantastisk her, og i søen er mere end  100 øer med fantastisk natur. Under dagens tur vil der være rig mulighed for en svømmetur og frokosten nydes undervejs. I returnerer sidste på eftermiddagen til jeres camp, og aftenen bruges med film, cooking demonstration og opvisninger fra lokale stammer. 

Dag 3: Efter morgenmaden er der vandretur i en af verdens ældste regnskove. Det er ikke en strabadserne tur, og alle kan være med. Jeres naturvejleder kan fortælle jer om alle de eksotiske planter, fugle og dyr, I møder undervejs. Jo langsommere I går, jo mere oplever I. Efter en oplevelsesrig tur i regnskoven serveres en barbecue frokost i campen, og der vil være tid til et bad inden turen går videre til jeres næste hotel på jeres rejse.

For at kunne vinde skal I:
- være fyldt 18 år