Efterårsferie 2023

Skal sommeren forlænges med en rejse i efteråret, er der flere steder hvor I er sikre på vejret. Ønsker I kultur-oplevelser, strandferie eller masser af natur ? 
Måske har I kun 1 uge at bruge, så kontakt os for forslag til jeres efterårsferie til Fjernøsten, Det Indiske Ocean, USA, Marokko eller feks. Jordan.

Ønsker I at få vores senest rejsetilbud og nyheder kan I tilmelde jeres vores nyhedsbrev - så er I sikre på at få last minute tilbud og inspiration direkte i jeres indbakke, og I deltager også i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 5.000,- Tilmeld her


Hvor er vejret bedst i efteråret ? 

Klimaet er mindre forudsigeligt end tidligere, og (næsten) uanset hvor I rejser hen kan der være en byge ind imellem, men sjældent mere end det. 
Lande som Dubai, Marokko og Jordan har perfekt klima i oktober - november, og sjældent regn. 
Maldiverne, Mauritius og Seychellerne i Det Indiske Ocean er også generelt ret vejrsikre, og med en tør varme med behagelige 26 - 30 grader hele året. 
I Østen kan vejret være mere ustabilt, og der vil vi anbefale jer at ringe til os da der er store regionale forskelle i feks. Thailand, Malaysia, Indonesien og Vietnam.
Endelig er der USA som har noget til alle årstider. 


Få mest muligt ud af feriedagene

Har I "kun" en uge til rådighed er det ekstra vigtigt at jeres rejse er veltilrettelagt, så I får mest muligt ud af jeres rejsedage, og mindst mulig transporttid. I kan med en uges ferie nå helt op til 8 dage på jeres destination, uden at bruge yderligere fridage.

Marokko og Jordan har ikke lang rejsetid, og her kan I nå både kultur og strand i løbet af en uge. 
Det samme gælder Abu Dhabi og Dubai.
Det Indiske Ocean har længere rejsetid, men specielt til Maldiverne er tilbuddene gerne meget fordelagtige i efter, og ofte en destination hvis opholdet vil ligge omkring 7 overnatninger.
Mauritius har lidt længere rejsevej, men også her er en uge for de flestes vedkommende tilpas.
Endelig er der også muligheden for en stor-by ferie til feks. New York eller feks. Istanbul .


Hvilke oplevelser vil I have med hjem ? 

Skal I have en rolig strandferie på Maldiverne eller Mauritius, eller vil I se Borneo's næseaber og orangutanger ? 
Måske drømmer I om en safari i Kenya, eller i Sri Lanka - eller det Bali eller Thailand der lokker ? 
Uanset hvilke ønsker I har til jeres rejse kan vi hjælpe jer i den rigtige retning så I er sikre på at jeres rejsedrømme bliver til drømmerejsen.