Storby og strand i Ho Chi Minh og Phan Thiet

Storby og strand i Ho Chi Minh og Phan Thiet

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie
Kultur

15 dage fra DKK 13.590,-
Se datoer og priser

Tilbud til det sydlige Vietnam, hvor I bor på skønne boutique hoteller - centralt i Ho Chi Minh og på den fine strand i Phan Thiet. Sydvietnams hovedstad, der er en fascinerende storby med masser af historie, spændende markeder og smukke bygninger. I bor centralt, så I kan gå til det meste. Ønsker I at booke udflugter, kan I enten gøre det hjemmefra eller i receptionen på jeres hotel. Fra Ho Chi Minh fortsætter I til Phan Thiet, hvor I slapper af i skønne omgivelser og bor 8 nætter på stranden. Glæd jer til det lokale liv, til at udforske byen på cykel eller i cyklo og de gæstfrie vientmasere.

Højdepunkter på rejsen

  • Bo centralt i metropolen Saigon
  • 8 nætter på fantastisk strandhotel i Phan Thiet

Få overblikket

Hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Ho Chi Minh
4
Liberty Central Saigon

Liberty Central Saigon

Liberty Central Saigon Hotel er et luksuriøs indkvartering beliggende i hjertet af byen.

Dette elegante hotel tilbyder en perfekt kombination af moderne faciliteter og traditionel charme.

Der er bar og pool på toppen med panorama udsigt over byen.

Værelserne er smagfuldt indrettet med komfortable møbler og moderne bekvemmeligheder. Hotellet har også et udvalg af spisesteder, der serverer lækre retter fra både det lokale og internationale køkken. I kan nyde en forfriskende dukkert i hotellets pool, slappe af i saunaen eller træne i fitnesscentret.

 

 

Besøg hotellets hjemmeside

 

Fakta

  • Central beliggenhed
  • Tagterrasse med pool og bar

Phan Thiet
8
Bamboo Village

Bamboo Village

Bamboo Village Phan Thiet er et helt fantastisk boutique resort, med masser af charme og personlighed. Her bor I direkte til skøn sandstrand, få min fra byen, i en smuk tropisk have med mange små oaser hvor I kan gå på opdagelse.
Hotellet har en både hyggelige bungalows og rummelige værelser, alle spredt i haven og med balkon eller terrasse. De er indrettet i moderne vietnamesisk stil og har alle ønskelige faciliteter som aircondition, minibar kaffe/the faciliteter mm.
Fra hotellets reception kan der bookes ture til feks. Sand Dune, Cham Temple, Lotus Lake eller I kan forsøge jer med Kitesurfing fra stranden. Når I trænger til lidt afslapning er her spa-afdeling og mulighed for yoga på stranden.
Fra hotellets restaurant serveres lækre vietnamesiske fusionsretter og også mad fra det internationale køkken. 

Resortet er det et af de bedste på Phan Thiet, med mange gen-besøg.

Besøg hotellets hjemmeside 

Fakta

  • Charmerende boutique resort direkte til stranden
  • Hyggelige værelser og bungalows i strandkanten
  • Fantastisk smuk have med mange små oaser
Dag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Ho Chi Minh

Dag 3-5:
Ho Chi Minh

Dag 6:
Ho Chi Minh - Phan Thiet

Dag 7-14:
Phan Thiet

Dag 15:
Hjemrejse Vietnam

Dag 13:
Ankomst Danmark

Vejret i Vietnam

Dagtemperatur 31° C 32° C 33° C 35° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C
Nattemperatur 21° C 22° C 23° C 24° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C
Nedbør 15 mm 8 mm 23 mm 63 mm 183 mm 261 mm 257 mm 249 mm 270 mm 255 mm 156 mm 65 mm
Nedbørsdage 6 4 5 7 14 15 17 18 20 18 13 9
Solskinstimer 5 6 6 6 5 4 4 5 5 4 4 4

Tillægstur

Tillægstur til Phu Quoc

- til en pris af DKK 3.190,-

På Phu Quoc findes nogle af de smukkeste strande i Vietnam – om ikke i hele verden. Phu Quoc har over 50 km hvide sandstrande, og så sent tilbage i 2008 blev Bai Dai Beach, beliggende på nordvest kysten, kåret af ABC til den reneste og smukkeste strand i verden. Med sin beliggenhed i Den thailandske Golf, får øen ikke de samme dønninger, som de andre vietnamesiske strande i Det sydkinesiske Hav, og netop dét er med til at gøre Vietnams største ø den ideelle destination for badeferie og afslapning langs de smukke strande med svajende palmer. Indbyggernes hovederhverv er fiskeri og dyrkning af peber, og øen er forholdsvis uspoleret, men turismen er så småt ved at holde sit indtog, og der findes nu over 100 resorts og hoteller på øen. Man behøver ikke kede sig på Phu Qouc, da der findes masser af udflugtsmuligheder. Tag på trekking- eller vandretur i de tropiske regnskove (62% af øen er dækket af bjergrige, grønne skovområder), besøg de små hyggelige landsbyer, Khu Tuong pepper garden, Duong Dong markedet eller nyd fantastiske seafood middage. Fiskeri og dykning er også populære aktiviteter blandt de besøgende turister. Det samme er alle former for vandsport og bådudlejning. Bedste besøgstid er fra oktober til april, og de våde måneder er fra juli til september.Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online