5* Luksus rejse - Storby & strand - Business Class

5* Luksus rejse - Storby & strand - Business Class

Individuel rejse
Badeferie
Kultur

10 dage fra DKK 35.990,-
Se datoer og priser

Oplev den fantastiske metropol, Ho Chi Minh City samt udflugter til Mekong Deltaet og de berømte Cu Chi tunneller. I bor på det skønne 4* Hotel Majestic Saigon, der er bygget i kolonistil og har en skøn tagterrasse med udsigt over floden. Efter nogle dejlige dage, køres I til det lille fiskerområde, Mui Ne i nærheden af Phan Thiet. Her bor I på det 5-stjernede The Anam Mui Ne. Det charmerende hotel er beliggende direkte ud til det azurblå hav. Alle værelser er stilfuldt indrettet i kolonistil i en blanding af gammelt og nyt. Rejsen foregår på business class med fast track og lounge adgang i alle lufthavne. 

 

Højdepunkter på rejsen

  • Oplevelser i Sydvietnam
  • Udflugt til Mekong Deltaet og Cu Chi Tunnellerne
  • Dejlig afslapning på lækkert strandresort

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Ho Chi Minh
3
Majestic Saigon Hotel

Majestic Saigon Hotel

Smukt, fransk kolonistilshotel beliggende centralt i Saigon og med en fantastisk tagterrasse på 9. etage med udsigt over floden. Allerede når I træder ind i lobbyen, vil I lægge mærke til de mange små detaljer, der afspejler, at I er kommet til et historisk hotel. Kolonistilen er bevaret til fulde - stuk og sildeparket samt smukke møbler i teaktræ pryder alle rummene og giver en fornemmelse af at være sat tilbage i tiden. Her er en mindre swimmingpool, fitness og morgenmaden spises på tagterrassen med udsigt til livet på floden. Værelserne er holdt i kolonistil med mange smukke detaljer og har alle moderne faciliteter inklusiv gratis wifi. Hotellet ligger ved floden i Ben Thanh distriktet, hvor I har seværdigheder og markeder i gåafstand.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Fantastisk tagterrasse på 9. etage
  • Bygget i kolonistil med alle faciliteter

Phan Thiet
4
The Anam Mui Ne

The Anam Mui Ne er et luksuriøst top hotel beliggende i det naturskønne Mui Ne-område. Elegante værelser og suiter er indrettet med omhu med spektakulær udsigt over havet eller de frodige omgivelser. Hotellet byder desuden på en række faciliteter såsom gourmetrestauranter, swimmingpools, spa og fitnesscenter.

Stilen er indokinesisk interiør der giver et eksklusivt præg over hele hotellet. The Anam Mui Ne er for nylig blevet optaget i den fornemme Small Leading Hotels of the World.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Superbt hotel med højt service niveau
  • Luksus hotel med skøn beliggenhed på stranden
  • Første hotel i Vietnam der er med i - Small Leading Hotels of the World -
Dag 1:
Danmark - Ho Chi Minh City

Dag 2:
Ankomst Ho Chi Minh City

Dag 3:
Udflugt til Cu Chi Tunellerne

Dag 4:
Udflugt til Mekong Deltaet

Dag 5:
Ho Chi Minh City - Mui Ne

Dag 6-8:
Mui Ne

Dag 9:
Hjemrejse

Dag 10:
Ankomst til Danmark

Vejret i Vietnam

Dagtemperatur 31° C 32° C 33° C 35° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C
Nattemperatur 21° C 22° C 23° C 24° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C
Nedbør 15 mm 8 mm 23 mm 63 mm 183 mm 261 mm 257 mm 249 mm 270 mm 255 mm 156 mm 65 mm
Nedbørsdage 6 4 5 7 14 15 17 18 20 18 13 9
Solskinstimer 5 6 6 6 5 4 4 5 5 4 4 4

Tillægstur

Tillægstur til Phu Quoc

- til en pris af DKK 3.190,-

På Phu Quoc findes nogle af de smukkeste strande i Vietnam – om ikke i hele verden. Phu Quoc har over 50 km hvide sandstrande, og så sent tilbage i 2008 blev Bai Dai Beach, beliggende på nordvest kysten, kåret af ABC til den reneste og smukkeste strand i verden. Med sin beliggenhed i Den thailandske Golf, får øen ikke de samme dønninger, som de andre vietnamesiske strande i Det sydkinesiske Hav, og netop dét er med til at gøre Vietnams største ø den ideelle destination for badeferie og afslapning langs de smukke strande med svajende palmer. Indbyggernes hovederhverv er fiskeri og dyrkning af peber, og øen er forholdsvis uspoleret, men turismen er så småt ved at holde sit indtog, og der findes nu over 100 resorts og hoteller på øen. Man behøver ikke kede sig på Phu Qouc, da der findes masser af udflugtsmuligheder. Tag på trekking- eller vandretur i de tropiske regnskove (62% af øen er dækket af bjergrige, grønne skovområder), besøg de små hyggelige landsbyer, Khu Tuong pepper garden, Duong Dong markedet eller nyd fantastiske seafood middage. Fiskeri og dykning er også populære aktiviteter blandt de besøgende turister. Det samme er alle former for vandsport og bådudlejning. Bedste besøgstid er fra oktober til april, og de våde måneder er fra juli til september.Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online