Villa i vandkanten og 5 fantastiske stjerner

Villa i vandkanten og 5 fantastiske stjerner

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

16 dage fra DKK 14.990,-
Se datoer og priser

Kombinér en skøn, rustik beachfront villa, 10 m fra vandkanten på den smukke ø Koh Mook med det luksuriøse 5* Pimalai resort på Koh Lanta.
Begge resorts har vundet vores hjerter, og hvis du holder af både det autentiske og af den komfort der følger med 5* er dette en rejse for jer. Koh Mook med sin ro og udsigt til Thailands skærgaard, og Pimalai Koh Lanta  med sit sublime serviceniveau og fantastiske gastronomi.
Den perfekte ferie synes vi - du får det bedste af to forskellige slags ferier, med et minimum af transporttid.

Se alle vores rejsetilbud til Thailand her

Højdepunkter på rejsen

  • Eksklusive Pimalai Resort på Koh Lanta
  • Rustik, lækker strandvilla i vandkanten på Koh Mook
  • Service og gastronomi i særklasse
  • Spar 30% på opholdet - book 60 dage før afrejse

Få overblikket

Hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Mook
6
Koh Mook Sivalai Beach Resort

Koh Mook Sivalai Beach Resort

Et bungalow Resort med helt fantastisk beliggenhed i Thailands skærgaard, syd for Krabi og Koh Lanta.

Det er ikke antal stjerner der gør stedet til noget særlig, det er beliggenheden på øens spids, og villaerne der ligger spredt kun få meter fra vandkanten, med en enestående udsigt til klipperne der skyder op ad havet og longtailbåde der vugger på dønningerne.
Og hvad kan man så lave her ?
Går man gennem resortet, og fortsætter gennem den lokale skoles skolegaard (ungerne bliver meget begejstrede for en high-five) kommer I til den lille by med lokale restauranter og små-butikker hvor I får bedre og billigere thaimad end på resortet.
I kan være heldige at se havskildpadder og de sky sø-køer der græsser, på venstre side af øens lange bådebro, og på bagsiden af øen, en kort sejltur fra stranden, ligger Emerald Cave. Svøm igennem den ca. 60 meter lange tunnel og I kommer frem til en smuk lille strand med krystalblåt hav, i midten af klippen.
Der kan tages longtailbåde til smukke koralrev med fantastisk snorkling, eller en fisketur ved solopgang.
Hotellet har 2 pool områder og en stor spa-afdeling samt vandsportscenter. Ønsker I at booke udflugter, kan receptionen hjælpe med dette. På strandene og omkring poolen er der god plads, så I kan altid finde helt jeres egen spot under palmerne. Her er mulighed for familiebungalows. 
Sivalai er ikke et luksushotel, men det kan noget helt specielt på grund af de utroligt smukke omgivelser, atmosfæren, menneskerne der arbejder her og Robinson Crusoe oplevelsen. 
Vi anbefaler booking i god tid da der hurtigt bliver udsolgt.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Enestående beliggenhed mellem 2 skønne strande
  • Lækre bungalows, de fleste med havudsigt
  • Højt serviceniveau

Koh Lanta
7
Pimalai Resort & Spa

Pimalai Resort & Spa

Pimalai Resort & Spa emmer af ro og luksus, og oversat betyder navnet ”et stykke af himmerrige”. Og det er hvad I får her: den bedste service vi har oplevet i Thailand, i lækre omgivelser og med gastronomi i særklasse. Resortet ligger på den sydligste del af Koh Lanta, direkte ud til en smuk, hvid sandstrand og med junglen i baghaven. Langs stranden kan I finde lidt lokal-liv i med restauranter og små-boder, men bliver I på resortet, forstår vi jer godt - her er alt hvad I kan ønske jer: 3 restauranter, der serverer lækre måltider udover der sædvanlige, flere pool områder, prisvindende spa-afdeling, tennis, cykler og fitness på land samt havkajak og paddleboards på den 900 m lange private strand.
Værelser og villaer er indrettede i moderne thai-stil i harmoni med omgivelserne. Her er alle moderne faciliteter, og der kan vælges mellem store, flotte værelser eller villaer med privat pool. Resortet er det første 5* resort på Koh Lanta, og for dem der gerne vil have lidt mere af det hele.

Halvpension kan tilkøbes hjemmefra, og det kan vi varmt anbefale. I kan frit vælge mellem resortets 3 restauranter, og frit vælge fra menu-kortene. Det er gastronomi af meget høj klasse I kan se frem til.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Beliggende direkte ud til en smuk, hvid sandstrand
  • Luksus-resort for feinschmekere
  • Service og gastronomi udover det sædvanlige
Dag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst til Krabi

Dag 3-7:
Koh Mook

Dag 8:
Koh Mook - Koh Lanta

Dag 9-14:
Koh Lanta

Dag 15:
Koh Lanta - hjemrejse

Dag 16:
Ankomst til Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 32° C 33° C 34° C 34° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C
Nattemperatur 22° C 22° C 23° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C
Nedbør 53 mm 24 mm 49 mm 124 mm 292 mm 245 mm 260 mm 246 mm 355 mm 325 mm 252 mm 108 mm
Nedbørsdage 6 3 5 11 22 20 20 20 23 22 17 10
Solskinstimer 9 9 9 8 6 6 6 6 5 6 6 7

Udflugter

Krabi: Hong Islands med longtail båd

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 1890,-

Nyd en dag på havet, hvor der er tid til at udforske den spændende verden under havet, smukke ø-landskaber og strande. I sejler til den lille øgruppe Hong Islands, hvor I skal udforske den smukke lagune beliggende på øens ”bagside” og fremkommelig gennem en smal indgang – deraf også øgruppens navn – Hong betyder værelse på thai. Bag stranden er der en 800 meter lang natursti. Langs stien har du en rig fauna af forskellige planter og træer, såsom Banyan-træet, som spiller en central rolle i buddhisternes lære. Hvis vi er heldige, ser vi måske nogle sjældne fugle, der kun lever på disse øer. Frokosten indtages på stranden og midt på eftermiddagen sejles i retur til fastlandet og køres til jeres hotel i Ao Nang. Husk at medbringe badetøj, solbriller, sollotion og sandaler. Turen varer 7 timer og inkluderer en Thai frokost. (GV-KBV101+KS) Pris ved 1 person kr. 3090,- Pris ved 2 personer kr. 1.890,- pr. pers. Pris ved 3-6 personer kr. 1.390,- pr. pers. Pris børn (3-11år) kr. 1290,- pr. pers.


Krabi: Phi Phi Islands med speedbåd

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 890,-

Phi Phi-øerne er uden tvivl blandt verdens mest berømte. Se selv hvorfor så mange mennesker besøger Phi Phi hvert år, og tag del i en uforglemmelig oplevelse. Om morgenen vil en guide hente jer på hotellet og bringe jer til Ao Nang-stranden, hvor speedbåden venter på at sejle jer til Koh Phi Phi. Speedbåden sejler jer først til Koh Phi Phi Ley, hvor vi bl.a. besøger Maya Bay og Vikinge- grotten. Undervejs serverer guiden jer kolde drikkevarer og giver flere informationer om dagens program. Det tager ca. 1 time til Maya Bay, hvor der gøres stop i ca. 30 min. Turen fortsætter til Philey Lagoon, hvor I kan køle af i det krystalklare havvand samt tage nogle fantastiske feriebilleder. Vi stopper også ud for Vikinge-grotten, hvor de lokale samler fuglereder. Frokosten nydes på Holiday Inn Phi Phi Resort. Efter frokost er der tid til at slappe af på stranden og nyde den fantastiske udsigt ud over de nærliggende øer. Dernæst tager I til Bamboo Island for at snorkle og solbade, eller måske udforske den smukke ø på egen hånd. Efter en tur, der med garanti har givet jer en fantastisk oplevelse og ikke mindst nogle flotte billeder, vender I tilbage til Ao Nang sent på eftermiddagen.(KS) Turens varighed: ca. 7 time. Frokost er inkluderet. Bemærk at I på denne udflugt er en del af en gruppe. Kontakt os, hvis I ønsker et tilbud på en privat udflugt. Pris pr. person kr. 890,- Pris børn (3-11år) kr. 590,-


Krabi: 4 Øer med longtail båd

- halvdagsturr pr. person DKK 325,-

Se alle de smukke øer ud for Ao Nang kysten. En dag med solbadning, svømning og snorkling på flere uspolerede tropiske strande. Nyd Railay Beach og dets skønne marineliv, natur og atmosfære. Railay Beach er også kendt som et af verdens bedste klatreområder. Besøg klippeøen Chicken Island, kendt for sin form som et kyllingehoved. På Chicken Island er der tid til at snorkle og solbade. Nyd frokosten kombineret med udsigten over de to sammenkædede øer kaldet Tap Islands. Dette er et at de mest kendte attraktioner i Krabi, som også ses på utallige postkort pga. dets naturlige skønhed. Sidste stop er Poda Island, som har skønne kridhvide sandstrande med adgang til farvefulde koraller og fisk - et perfekt sted til at svømme og snorkle. Rejseplanen kan variere lidt efter tidevandet, så turen kommer nødvendigvis ikke i samme rækkefølge som beskrivelsen her. Turens varighed: ca. 5½ time. Min. 2 personer


Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn