Ø-hop i Siambugten på business class

Ø-hop i Siambugten på business class

Individuel rejse på business class inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

15 dage fra DKK 33.990,-
Se datoer og priser

Afslappet luksus ø-hop i Siam-bugten. Bo direkte til fantastisk smukke strande, i villaer med privat pool og butlerservice.
Koh Phangan og Koh Samui er indbegrebet af lækker Boheme-stemning. Nyd lækre middage under palmerne langs de smukke strande, tag på opdagelse i den smukke natur og træk jer tilbage  til jeres private oase når natten falder på.

På begge øer bor I i lækre villaer med privat pool samt butlerservice og en høj grad af privatliv.

I flyver på business class med flat-bed sæder og enestående service ombord. Undervejs nyder I loungeadgang samt fast pass. 

Ønsker I at forlænge rejsen med nogle dage på naboøen Koh Tao eller med storby-stop, er det muligt, ligesom hotellerne kan ændres.

Højdepunkter på rejsen

 • Rejse på business class
 • Luksuriøse strandhoteller med privat pool
 • Direkte til skønne strande, med masser af privatliv

Få overblikket

Hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Phangan
6
Santhiya Koh Phangan

Santhiya Koh Phangan

Santhiya betyder naturlig skønhed, og det er lige præcis det, I får her: et lækkert resort der er bygget i thai-stil i harmoni med naturen. Alle krummelurer er håndskårne. og hvert år renoveres alle værelser så alt altid fremstår indbydende og smukt. Resortet strækker sig fra den private strand op ad klipperne, og værelser og villaer ligger spredt i den smukke tropiske have. Alt er velholdt og smukt i lækre materialer, der falder naturligt ind i naturen. Her kan I nyde fantastisk service og en ro, der alle steder skinner igennem. Resortet tilbyder yoga på stranden, fitnessfaciliteter, vandsport som f.eks. havkajak og paddleboards samt kokkeskole. Ved stranden ligger en skøn pool med vandfald og små bassiner mellem klipperne, samt ”salaer”, hvor I kan nyde en skøn massage med bølgeskvulp som baggrund.
Oppe ad skrænten, i forbindelse med værelserne, ligger en infinity pool med udsigt over hele bugten. De 2 restauranter serverer lækre retter og en overdådig morgenmad, og ønsker I at spise andre steder, kan I gå langs stranden og finde flere restauranter, der serverer lækkerier under palmerne. Der findes også en lille gade med småbutikker 400 m nede af stranden. Alle værelser og villaer er lækkert indrettede i teaktræ og varme farver og har alle moderne faciliteter. Vores mest brugte værelseskategorier er:

Supreme deluxe værelse i bygningen med udsigt til pool og hav.
Supreme deluxe pool access med direkte adgang til infinity poolen.
Hideaway pool villa på 115 m2 med stor privat pool samt solterrasse
Seaview pool villa identisk med Hideaway pool villa men med delvis havudsigt.
Royal Grand Pool villa på 197 m2 med plads til op til 8 personer og med stor, privat pool og havudsigt.

Området omkring resortet er kuperet, men alle steder kan man blive kørt til i golfvogne. Transfer fra Koh Samui er med resortets egen speedbåd direkte til bådebroen. Ved voldsomt vejr sejles med den almindelige færge. Et meget smukt og luksuriøst resort med en fantastisk beliggenhed og de smukkeste solnedgange.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Meget smukt og luksuriøst resort med en fantastisk beliggenhed
 • Infinity pool med udsigt over hele bugten
 • Lækre værelser og villaer indrettede i teaktræ og varme farver

Koh Samui
6
Saii Koh Samui Choengmon

Saii Koh Samui Choengmon

Lækkert thai inspireret resort beliggende i fredelige omgivelser direkte ud til Hanuman Bays strand. Her får I et resort med et meget højt serviceniveau, utroligt lækre suiter og villaer, der alle har privat plunge pool og smukke omgivelser i den store tropiske have. På resortets område findes restaurant og bar, hvor I kan nyde lækre retter og drinks til en smuk solnedgang. Af øvrige faciliteter findes et pool område ned til stranden med poolbar, fitness, yoga, kokkeskole samt en lækker spa-afdeling. Ønsker I at tage en tur til Chaweng by, er det blot 10 min. kørsel væk, og resortet tilbyder shuttlebus service. Suiterne og villaerne ligger spredt i den smukke have og er flot indrettede i lyse blå og beige nuancer. Alle er meget rummelige og har privat plunge pool og solterrasse samt alle moderne faciliteter. De fås med udsigt til enten haven eller stranden. Resortet har mange små-projekter for miljøet som genopretning af koralrev, affaldsminimering mm. Et helt igennem lækkert resort med masser af plads til privatliv.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Fredelig beliggenhed 10 min fra Chaweng
 • Alle suiter og villaer med plunge pool
 • Højt serviceniveau


Tilkøbsmuligheder:

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Tao
4
Jamakhiri Resort

Jamakhiri Resort

Luksusresort beliggende på en klippeskrænt og med en storslået udsigt alle steder fra resortet. Jamakhiri Resort ligger på den sydlige del af Koh Tao helt fredeligt og ud til en lille privat strand. Her bor I på smukke klippeformationer og med en fantastisk udsigt over bugten fra alle værelseskategorier. Her kan I nyde lækre måltider, snorkle direkte fra stranden, få skønne spa-behandlinger eller leje en havkajak og glide roligt langs kysten. Når solen går ned kan I nyde en kølig cocktail på terrassen med udsigt eller gå i vinkælderen og smage jer frem til aftenens vin. Resortet har eget dykkercenter og kan arrangere bådture eller shuttle til byen. Alle værelser og suiter er indrettede i varme farver i thai stil og har udsigt over havet. Der er aircon, wifi, minibar og separat bad og brus. Et skønt resort i den højere klasse for jer, hvor gastronomi og privatliv er vigtigt. Resortet er ikke for gangbesværede, da området er meget kuperet.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksus, gastronomi og privatliv
 • Alle tænkelige faciliteter
 • Fredelig beliggenhed

Bangkok
2
Shangri-La Hotel

Shangri-La Hotel

Luksuriøst resort med udsigt over Chao Phraya floden og centralt beliggende ved en skylinestation. Her kan I trække jer tilbage fra Bangkoks mange indtryk og nyde tilbagelænet luksus, når I trænger til et pusterum. Resortet har en dejlig pool omgivet af palmer og med fantastisk udsigt over floden samt hele 9 forskellige restauranter og barer.
Hotellet er delt i to afdelinger: Shangri-La Wing og Khrungthep Wing. Shangri-La Wing huser 673 værelser og med mulighed for at booke Horizon club værelser med adgang til club. Khrungthep Wing værelserne har alle balkon med udsigt til floden og mulighed for tilkøb af adgang til Riverside Lounge. Værelserne er indrettet i moderne thai-stil og med alle moderne faciliteter. Et skønt resort for jer der gerne vil have nem adgang til Bangkoks mange seværdigheder og samtidig gerne vil have et dejligt sted at trække sig tilbage til.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksus hotel med udsigt over Chao Praya floden
 • Værelser med balkon
 • Centralt beliggende ved en skytrain stationDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Koh Phangan

Dag 3-7:
Koh Phangan

Dag 8:
Koh Phangan - Koh Samui

Dag 9-13:
Koh Samui

Dag 14:
Koh Samui - hjemrejse

Dag 15:
Ankomst Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 29° C 29° C 30° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 29° C 29° C
Nattemperatur 22° C 23° C 24° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C
Nedbør 123 mm 39 mm 54 mm 85 mm 172 mm 118 mm 146 mm 137 mm 141 mm 275 mm 463 mm 188 mm
Nedbørsdage 9 4 4 8 17 16 16 16 18 20 20 15
Solskinstimer 7 8 8 8 6 6 6 6 6 6 6 7
Dagtemperatur 29° C 29° C 30° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 29° C 29° C
Nattemperatur 22° C 23° C 24° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C
Nedbør 123 mm 39 mm 54 mm 85 mm 172 mm 118 mm 146 mm 137 mm 141 mm 275 mm 463 mm 188 mm
Nedbørsdage 9 4 4 8 17 16 16 16 18 20 20 15
Solskinstimer 7 8 8 8 6 6 6 6 6 6 6 7

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn