Ø-hop i Siambugten på business class

Ø-hop i Siambugten på business class

Individuel rejse på business class inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

15 dage fra DKK 22.990,-
Se datoer og priser

På denne rejse har vi udvalgt nogle særligt skønne hoteller på 2 dejlige øer i Siam-bugten, Koh Phangan og Koh Samui. Begge øer har fantastiske strande, som I bor direkte ud til. På Koh Samui finder I også by, mens Koh Phangan er en paradis ø med et meget lille udvalg af restauranter og butikker. Ønsker I at forlænge rejsen med nogle dage på naboøen Koh Tao eller med storby-stop, er det muligt, ligesom hotellerne kan ændres.
Ønsker I maximal komfort under rejsen, kan en opgradering til business class være en dejlig måde at forkæle sig selv på. Med Qatar Airways prisvindende business class og flat-bed sæder, kommer i sovende til ferien og kan begynde jeres ophold udhvilede. Servicen og gastronomien ombord er helt unik, og undervejs i lufthavnene kan I benytte jer af fast-track, så I slipper for at stå i lange køer. Det eneste dårlige der er at sige er, at det er stærk vanedannende.

Højdepunkter på rejsen

 • Rejse på business class
 • Luksuriøse strandhoteller
 • Hotel med privat plunge pool på Koh Samui

Få overblikket

Hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Phangan
6
Kupu Kupu Phangan Beach Villas

Kupu Kupu Phangan Beach Villas

Fantastisk smukt resort i lækker thai-stil, direkte til en af de bedste strande på Koh Phangan. Kupu Kupu Phangan er et eksklusivt resort beliggende i en smuk, tropisk have og med et meget højt serviceniveau. Der er kælet for alle detaljer, og de 40 suiter og villaer er indrettede i skønne, brændte farver, så man straks føler sig hjemme. De har alle moderne faciliteter og de fleste privat pool:

Seaview suite på 45 m2 med udsigt til en fantastisk solnedgang.
Sunset og seaview pool villaer på 60 m2 med privat pool.
Beachfront pool villa og pool suite på 60 m2 direkte til stranden.

På resortet er der selvfølgelig swimmingpool og en fantastisk spa-afdeling. Der kan bookes ture, og resortet har deres egen båd til sunset-ture og snorkelture. Restauranten serverer lækre måltider, og i den hyggelige Rooftop bar vises der nogen aftener film under åben himmel. Langs stranden er der lokale små-restauranter og boder. Et skønt resort med krystalblåt hav og hvidt sand få skridt fra jeres suiter og villaer.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Lækkert resort bygget i thai stil
 • Krystalblåt hav og hvidt sand få skridt fra jeres suiter og villae
 • Eksklusivt ophold

Koh Samui
6
Outrigger Koh Samui Beach Resort

Outrigger Koh Samui Beach Resort

Lækkert thai inspireret resort beliggende i fredelige omgivelser direkte ud til Hanuman Bays fantastiske strand. Her får I et resort med et meget højt serviceniveau, utroligt lækre suiter og villaer, der alle har privat plunge pool og smukke omgivelser i den store tropiske have. På resortets område findes hele 5 restauranter og barer, hvor I kan nyde lækre retter og drinks til en smuk solnedgang.
Af øvrige faciliteter findes et pool område ned til stranden med poolbar, fitnessfaciliteter, yoga, kokkeskole samt en lækker spa-afdeling. Ønsker I at tage en tur til Chaweng by, er det blot 10 min. kørsel væk, og resortet tilbyder shuttlebus service.
Suiterne og villaerne ligger spredt i den smukke have og er flot indrettede i lyse blå og beige nuancer. Alle er meget rummelige og har privat plunge pool og solterrasse samt alle moderne faciliteter. De fås med udsigt til enten haven eller stranden.
Resortet har mange små-projekter for miljøet som genopretning af koralrev, affaldsminimering mm. Et helt igennem lækkert resort med masser af plads til privatliv.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Fredelig beliggenhed 10 min fra Chaweng
 • Alle suiter og villaer med plunge pool
 • Højt serviceniveau


Tilkøbsmuligheder:

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Tao
Jamakhiri Resort

Jamakhiri Resort

Luksusresort beliggende på en klippeskrænt og med en storslået udsigt alle steder fra resortet. Jamakhiri Resort ligger på den sydlige del af Koh Tao, helt fredeligt og ud til en lille privat strand. Her bor I på smukke klippeformationer, og med en fantastisk udsigt over bugten fra alle værelseskategorier.
Her kan I nyde lækre måltider, snorkle direkte fra stranden, få skønne spa-behandlinger eller leje en havkajak og glide roligt langs kysten. Når solen går ned, kan I nyde en kølig cocktail på terrassen med udsigt eller gå i vinkælderen og smage jer frem til aftenens vin. Resortet har ejet dykkercenter og kan arrangere bådture eller shuttle til byen. 
Alle værelser og suiter er indrettede i varme farver i thai stil og har alle udsigt over havet. Der er aircon, wifi, minibar og separat bad og brus. Et skønt resort i den højere klasse for jer, hvor gastronomi og privatliv er vigtigt. Resortet er ikke for gangbesværede da området er meget kuperet.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksus, gastronomi og privatliv
 • Alle tænkelige faciliteter
 • Fredelig beliggenhed

Bangkok
Shangri-La Hotel

Shangri-La Hotel

Luksuriøst resort med udsigt over Chao Phraya floden og centralt beliggende ved en skylinestation. Her kan I trække jer tilbage fra Bangkoks mange indtryk og nyde tilbagelænet luksus, når I trænger til et pusterum. Resortet har en dejlig pool omgivet af palmer og med fantastisk udsigt over floden samt hele 9 forskellige restauranter og barer. 
Hotellet er delt i to afdelinger: Shangri-La Wing og Khrungthep Wing. Shangri-La Wing huser 673 værelser og med mulighed for at booke Horizon club værelser med adgang til club. Khrungthep Wing værelserne har alle balkon med udsigt til floden og mulighed for tilkøb af adgang til Riverside Lounge. Alle værelserne er indrettet i moderne thai-stil og med alle moderne faciliteter.
Et skønt resort for jer der gerne vil have nem adgang til Bangkoks mange seværdigheder, men samtidig gerne vil have et dejligt sted at trække sig tilbage til. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksus hotel med udsigt over Chao Praya floden
 • Værelser med balkon
 • Centralt beliggende ved en skytrain stationDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Koh Phangan

Dag 3-7:
Koh Phangan

Dag 8:
Koh Phangan - Koh Samui

Dag 9-13:
Koh Samui

Dag 14:
Koh Samui - hjemrejse

Dag 15:
Ankomst Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 29° C 29° C 30° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 29° C 29° C
Nattemperatur 22° C 23° C 24° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C
Nedbør 123 mm 39 mm 54 mm 85 mm 172 mm 118 mm 146 mm 137 mm 141 mm 275 mm 463 mm 188 mm
Nedbørsdage 9 4 4 8 17 16 16 16 18 20 20 15
Solskinstimer 7 8 8 8 6 6 6 6 6 6 6 7
Dagtemperatur 29° C 29° C 30° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 29° C 29° C
Nattemperatur 22° C 23° C 24° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C
Nedbør 123 mm 39 mm 54 mm 85 mm 172 mm 118 mm 146 mm 137 mm 141 mm 275 mm 463 mm 188 mm
Nedbørsdage 9 4 4 8 17 16 16 16 18 20 20 15
Solskinstimer 7 8 8 8 6 6 6 6 6 6 6 7

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn