Langtidsrejse Hua Hin, Bangkok og Maldiverne

Langtidsrejse Hua Hin, Bangkok og Maldiverne

Individuel rundrejse med privat guide og chauffør

Individuel rejse
Badeferie
Rundrejse
Kultur

23 dage fra DKK 27.990,-
Se datoer og priser

En langtidsrejse er den perfekte mulighed for at besøge flere lande, og kombinere noget I måske kender med noget nyt. På denne rejse begynder I i Hua Hin med afslapning og muligheder for byliv og udflugter, inden I har et par dages ophold i metropolen Bangkok. Her er masser af spændende seværdigheder og markeder. Rejsen afsluttes på skønne Maldiverne, hvor I bor i vandkanten med udsigt til Det indiske Ocean.

Højdepunkter på rejsen

 • 4* resort i Hua Hin ved by og strand
 • Fascinerende Bangkok
 • Ultimativ bounty på Maldiverne

Få overblikket

Hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Hua Hin
10
Wora Bura Beach Resort & Spa

Wora Bura Beach Resort & Spa

Lækkert 4* hotel beliggende direkte ned til havet lidt udenfor centrum med alle tænkelige faciliteter. Hotellet er bygget i kolonistil, og har et super hyggeligt pool område, der begynder i den tropiske have og ender nede ved stranden. Hotellet har 2 restauranter, bar, børnepool, spaområde, fitness center og shuttlebus ind til byen. Værelserne har trægulve, er udsmykket i thai stil og har terrasse eller balkon, aircondition, wifi, satellit tv og minibar.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Lækkert stilfuldt førsteklasse hotel
 • Direkte på stranden

Bangkok
3
Century Park

Century Park

Godt 4-stjernet hotel til en attraktiv pris og en god placering 15 minutters gang fra Pratunam Marked og The Indra Arcade samt andre af Bangkoks bedste shopping- og restaurantområder. Blot 500 meter fra Century Park finder I BTS stationen Victory Monument (skytrain), der forbinder jer med resten af Bangkok. Hotellets 383 attraktive værelser har safetybox, telefon, internet adgang, TV, hårtørrer og selvfølgelig aircondition. Der er flere restauranter, et fitnesscenter og swimmingpool på hotellet. Et attraktivt hotel, også for børnefamilier.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Familievenligt
 • Nær BTS banen (Skytrain)
 • God beliggenhed

Maldiverne
7
Kuredu Island Resort & Spa

Kuredu Island Resort & Spa

Kuredu Island er en større ø, der henvender sig til familier såvel som voksne, der søger fred og ro. Øen er en af de større efter maldiviske forhold (1800 x 325 m) og har et designeret område kun for voksne gæster. 

Turen til Kuredu fra Male er med ca. 35 min smuk vandfly tur, herefter lander I lige ved den smukke, hvide sandstrand. Øen har et rigtig godt husrev direkte fra strande, så selv de mindste kan være, med når der skal kigges på farvestrålende fisk og havskildpadder. Her er masser af aktiviteter at tage sig til både til lands og til vands: alverdens vandsportsfaciliteter, tennis, fitness, yoga, lille golfbane, lækker spa-afdeling og kids-club for de mindste. 
Resortet har flere lækre a la carte restauranter at vælge mellem, og gode buffet restauranter som er tilknyttet de forskellige villa-kategorier. Dertil kommer flere hyggelige barer, hvor I kan få serveret kølige drinks under en palme. mens I nyder den smukke solnedgang.
Værelseskategorierne er mange, og inddelt alt efter om I er en familie, eller voksne der rejser sammen. De har alle gratis wifi, møbleret terrasse, solstole, minibar og Nespresso makskine. De fleste værelseskategorier kan også bookes med jacuzzi:
Beach bungalows til max 3 personer
Beach villa, premium beach villas, jacuzzi beach villas til max 2 voksne og 2 børn
O Beach villas og O Jacuzzi beach villas til max 2 voksne og 2 børn 
Deluxe beach villas til max 2 voksne og 3 børn 
Sangu jacuzzi beach villa, sangu water villas til max 2 voksne (ingen under 18 år)
O' og Sangu villaerne har deres egne restauranter og pool områder tilknyttet.
Kuredu bookes med helpension, all-inclusive Plus eller all-inclusive Gold

Fakta

 • Skønt resort for både børn og voksne
 • Afdeling kun for voksne gæster
 • 35 min. med vandfly fra Male


Opraderede hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Hua Hin
10
Hilton Hua Hin Resort & Spa

Hilton Hua Hin Resort & Spa

Hilton er et rigtig godt førsteklasseshotel og har afgjort Hua Hins mest attraktive beliggenhed. Fra hotellets lobby kan I se ned til stranden, og der er kun få meter til Hua Hins charmerende bycentrum med fiskerestauranter, barer, forretninger og det store marked. Hilton Hua Hin er i dag et af byens mest attraktive steder at bo. Værelserne er store (minimum 42m²) og alle med privat balkon, hvorfra der er udsigt over stranden og havet. Hotellet har en stor lagune-formet swimmingpool med bar og vandrutsjebane til børn og barnlige sjæle. Af øvrige faciliteter kan nævnes fitnesscenter, sauna, tennis- og squash-baner.
Der kan bo op til 2 voksne og 2 børn under 12 år på oceanview og executive oceanview værelserne som er på 42m²
I suiterne kan der bo op til 2 voksne og 4 børn under 12 år (på 60-80 m²)
Executive værelser og suiter tilknytter sig lounge access med forfriskninger hele dagen, mulighed for at spise morgenmad i loungen, eftermiddags kaffe/the samt vin/drinks og let aftensmad. Et meget populært hotel med mange gen-besøgende. Afstand til restaurant og shopping: 50 m. Afstand til strand: 30 m.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Beliggende direkte til stranden og lige ved byen
 • Store værelser, alle med skrå havudsigt
 • Mulighed for lounge access

Bangkok
3
Chatrium Hotel Riverside

Chatrium Hotel Riverside

Lækkert hotel i hjertet af Bangkok med udsigt over Chao Phraya floden og med egen kajplads med både, der kan føre jer rundt i Bangkok. Udover hotellets fantastiske beliggenhed er værelserne og suiterne også noget helt specielt her. Store, lyse værelser med udsigt til Bangkoks skyline eller over floden, og suiter med op til 3 soveværelser, hvis I rejser sammen som en familie. Alle værelser og suiter har desuden balkon samt alle moderne faciliteter inklusiv wifi. På 6. sal findes poolen, som er en af de større i Bangkok, og med udsigt til floden og byen. Der er flere restauranter at vælge imellem, hvis I da ikke går ned i en af Bangkoks ældste gader, der ligger ved hotellet. Her finder I alle de hyggelige, lokale restauranter. Hotellet har egen kajplads, hvorfra I gratis kan blive sejlet de 5 min. til skytrain, så alt er indenfor rækkevidde på kort tid. Chatrium Riverside er en rigtig god base for et par dages stop-over i Bangkok og for både par eller familier.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Skønt hotel med udsigt til floden
 • Egen båd til sky-train
 • Værelser og lejligheder med balkon

Maldiverne
7
Komandoo Island

Komandoo Island

Komandoo er forkælelse for alle sanser, og rejser I uden børn er resortet det perfekte getaway. Efter 40 min. i vandfly når I øen, der ligger som en lille, frodig oase i det krystalblå hav, og som tilbyder al den komfort, et voksent publikum kan ønske sig. Her kan I bo i strandvillaer med egen adgang direkte til stranden og private solsenge, eller I kan vælge en vandvilla på pæle. Uanset hvilken type bolig I vælger, er udsigten til Det Indiske Ocean fantastisk. Dagene kan bruges ved de fine strande med en god bog, eller benyt nogle af resortets sports faciliteter til lands og til vands. Der er rigtig fin snorkling på husrevet, der ligger 200 m fra stranden, og trænger I til en pause fra solen, tilbyder spa-afdelingen afslappende behandlinger af alle slags.
Beach villaerne fås med og uden jacuzzi, vandvillaerne har alle jacuzzi. Der er inkluderet helpension eller all-inclusive plus pakke, hvis indhold kan ses her: All-inclusive plus
Det er også muligt at opgradere pakken til All-inclusive gold - kontakt os for priser.

Inkluderet i All-inclusive plus er:
- Morgenmad, frokost og middag i Falhu Restaurant
- Afternoon tea kl. 15 - 18 i Kandu Bar
- En á la carte middag i Aqua Restaurant
- Vand, sodvand, juice, øl, vine, te, kaffe, iste, iskaffe, snacks (minibaren opfyldes 1 gang dagligt) 
- 1/2 flaske champagne på værelset ved ankomst
- Sunset cruise
- 1/2 times snorkel og surf-undervisning i grupper. Obs - snorkeludstyr er ikke inkluderet.
- Gratis brug af surfboards og havkajak, fitnesscenter samt badminton, volleyballbaner og tennis.

Fakta

 • Lækkert resort kun for voksne
 • Romantisk getaway med høj standard
 • Lhavivy Ani AtollDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Hua Hin

Dag 3-11:
Hua Hin

Dag 12:
Hua Hin - Bangkok

Dag 13-14:
Bangkok

Dag 15:
Bangkok - Maldiverne

Dag 16-21:
Maldiverne

Dag 22:
Afrejse

Dag 23:
Hjemkomst til Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 29° C 31° C 32° C 33° C 33° C 33° C 33° C 32° C 32° C 31° C 30° C 29° C
Nattemperatur 21° C 22° C 24° C 25° C 25° C 25° C 25° C 25° C 24° C 24° C 23° C 21° C
Nedbør 14 mm 24 mm 30 mm 42 mm 124 mm 91 mm 108 mm 113 mm 139 mm 221 mm 176 mm 18 mm
Nedbørsdage 2 3 3 5 14 17 19 20 19 17 9 2
Solskinstimer 9 9 9 8 7 5 5 5 5 6 7 9
Dagtemperatur 32° C 33° C 34° C 35° C 34° C 33° C 33° C 33° C 32° C 32° C 32° C 31° C
Nattemperatur 21° C 23° C 25° C 26° C 26° C 26° C 25° C 25° C 25° C 25° C 23° C 21° C
Nedbør 8 mm 21 mm 31 mm 68 mm 182 mm 159 mm 167 mm 207 mm 292 mm 199 mm 49 mm 11 mm
Nedbørsdage 1 3 3 7 16 16 18 20 20 16 6 2
Solskinstimer 9 9 8 8 7 6 6 5 5 6 8 8

Udflugter

Hua Hin: Pala U vandfaldet

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 690,-

I afhentes på jeres hotel i Hua Hin/Cha Am kl. ca. 08.30 kører ca. 1 time med minibus ad bjergvejen de 63 km mod nordvest. Med sine 16 ”etager” er Pala U vandfaldet et af Thailands største og er samtidig en del af Kaeng Krachan Nationalpark. Det smukke skovklædte område er også rigt fugleliv og sommerfugle. Frokosten indtages på en lokal restaurant, og herefter kan I enten vælge at slappe af ved synet af det smukke vandfald, eller I kan snuppe jer en svømmetur, så husk at medbringe badetøj og håndklæde. (GV-HHQ102)   Pris ved 1 person kr. 1290,- Pris ved 2 personer kr. 690,- pr. pers. Pris ved 3-6 personer kr. 490,- pr. pers.  


Hua Hin: Sam Roi Yod Nationalpark

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 890,-

63 kilometer syd for Hua Hin ligger Khao Sam Roi Yod National Park også kaldet ”300 bjergtinder”. Området dækker ca. 98 kvadratkilometer med bølgende kalkstensbjerge, mangrovesumpe og strande. Undervejs kører vi langs ananasplantager til en uspoleret fiskerlandsby. Der sejles en kort tur til Sam Phraya-stranden, hvorfra man går på en sti op til den kendte berømte grotte kaldet Tham Phraya Nakhon. Fra pavillonen Phra Thi Nang Khuha Kharuhat, som blev konstueret under Kong Rama V i 1890, har man en fantastisk udsigt til grotten. Inden frokost er der tid til lidt afslapning på stranden, og herefter går turen tilbage mod hotellet. Turens varighed: ca. 6-7 timer. (GV-HHQ104) Adgangsfee på 200 THB skal betales lokalt.    Pris ved 1 person kr. 1590,- Pris ved 2 personer kr. 890,- pr. pers. Pris ved 3-6 personer kr. 490,- pr. pers.  


Hua Hin: Snorkeltur til Koh Talu

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 1190,-

Allerede kl. 06.30 om morgenen kører I af sted på en to timers køretur syd for Hua Hin, hvorfra I sejler ud til den lille ø Koh Talu med sine hvide sandstrande og koralrev fyldt med farvestrålende fisk. Nyd en dag ved stranden med svømning, snorkling, afslapning på stranden eller trekking rundt på øen. En lækker thai frokost serveres på en lokal resort restaurant. Turen varer ca. 9 timer. Husk at medbringe badetøj, håndklæde, solhat og solbriller. (GV-HHQ109) Pris ved 1 person kr. 2490 Pris ved 2 personer kr. 1190,- pr. pers.  Pris ved 3-6 personer kr. 990,- pr. pers.


Bangkok: Byrundtur og tempelbesøg

- Halvdagstur pr. person DKK 490,-

En af vores mest populære ture i Bangkok. Rundturen giver en god introduktion til byens vigtigste seværdigheder. Efter denne tur er man bedre rustet til at begive sig ud i byen og egen hånd. På turen besøges også 3 templer, Wat Traimit med den imponerende 5,5 tons tunge gyldne buddha er første stop og siden hen besøges Wat Chetuporn, i daglig tale Wat Po, hvis største attraktion er den 45 meter lange liggende buddha. Sidst på turen kommer I til Wat Benchamabophit, et smukt moderne tempel bygget i marmor og dekoreret med guld. (GV-BKK002)  Turen afgår dagligt i tidsrummet kl. 8:30-12:00 eller kl. 13:00-17:00. Pris ved 1 person kr. 790,- Pris ved 2+ personer kr. 490,- pr. pers. Pris børn (3-11år) kr. 390,- pr. pers. 


Bangkok: Grand Palace og Wat Phra Kaew

- Halvdagstur pr. person DKK 790,-

Royal Grand Palace er Thailands national monument. Beliggende midt i Bangkoks travle centrum tilbyder paladset og dens flotte haver et pusterum i thaiernes travle hverdag. På rundvisningen opleves bl.a. Wat Phra Keo, den smukke smaragd buddhas tempel med de smukke gyldne tage og selvfølgelig buddha statuen selv, som er et af Thailands mest imponerende syn. Udflugten begynder og ender fra jeres hotel. Husk at være tækkeligt påklædt (kommer man i shorts og med bare skuldre bliver man afvist). (GV-BKK003) Turen afgår dagligt i tidsrummet kl. 7:30-12:00 eller kl. 13:00-17:00. Pris ved 1 person kr. 1090,- Pris ved 2 personer kr. 790,- pr. pers.  Pris ved 3-6 personer kr. 690,- pr. pers. Pris børn (3-11år) kr. 590,- pr. pers.


Bangkok: Sejltur på byens klonger (bifloder)

- Halvdagsudflugt pr. person DKK 690,-

Fra en longtail-båd har I mulighed for at udforske Bangkoks små bifloder (klonger), hvor man får et indblik i hverdagslivet for de mange thaiere, der lever ved kanalerne. I kommer ud til nogle af de mindre befærdede klong’er, hvor der er mere fred og ro. I bliver sejlet rundt mellem beboelserne i Thonburi-området og gør holdt ved ”Temple of Dawn” (Wat Arun). På denne tur vil I også se de smukke royale pramme, der er en vigtig del af thailands kulturelle arv. (GV-BKK013) Turen afgår dagligt i tidsrummet kl. 8:30-11:30 eller kl. 14.00-17.00. Pris ved 1 person kr. 1290,- Pris ved 2 personer kr. 690,- pr. pers.  Pris ved 3-6 personer kr. 590,- pr. pers. Pris børn (3-11år) kr. 490,- pr. pers.


Bangkok: Oplev byen på cykel

- Halvdagstur pr. person DKK 990,-

“Colors of Bangkok” er en 4-5 timer på cykel tur gennem storbyen Bangkok. Alle kan deltage på denne tur der er på omkring 25-30 km afhængigt af de 2-8 deltagere. Der er rig lejlighed til at opleve byens kontraster. I besøger et lokalt buddhistisk tempel kompleks. I tager en kort sejltur over Chao Praya floden i en longtail båd, og oplever ikke kun de luksuriøse villaer, men også husene i ”slummen” og de mennesker der bor der. Turen går videre til en open-air Muay Thai skole (thai boksning), en Chedi bygget i burmesisk stil (mandag), en lokal folkeskole (kun hvis åben), og I skal en tur gennem de grønneste områder i Bangkok, hvor I måske kan genkende nogle af de planter, vi har herhjemme – blot er de større. Undervejs på turen vil vi stoppe ca. hver time for at hvile og tage noget at drikke. De anvendte cykler er alle importeret og amerikansk designede med 21 gear og fuld suspension mountainbikes. Turen varer 4-5 timer.(GV-BKK016) Pris ved 1 person kr. 1890,-  Pris ved 2 personer kr. 990,- pr. pers. Pris ved 3-6 personer kr. 890,- pr. pers.    


Bangkok: Ayutthaya med båd

- Heldagstur pr. person DKK 1190,-

I afhentes på hotellet og transporteres til River City Pier. Fra River City kører I med bus mod Ayutthaya med stop undervejs ved Kong Rama V´s tidligere sommerpalads. I Ayutthaya besøger I følgende templer: Wat Sri Sanphet, Vihara Phra Mongkol Bophit og Wat Chai Wattanaram. Over middag stiger I ombord på skibet Grand Pearl, som flyder ud for templet Wat Chonglom i Nonthaburi. På Grand Pearl kan I nyde både vestligt og orientalsk buffet frokost, alt mens skibet sejler ned af Chao Phrayafloden til Bangkok. Kaffe og te er gratis senere på eftermiddagen. I er tilbage ved River City Pier ca. kl. 16, og I transporteres tilbage til hotellet.(GV-BKK102) Turens varighed: ca. 9½ time.  Pris ved 1 person kr. 2000,- Pris ved 2 personer kr. 1190,- pr. pers. Pris ved 3-6 personer kr. 890,- pr. pers. Pris børn (3-11år) kr. 790,- pr. pers.


Bangkok: Det Flydende Marked

- Halvdagstur pr. person DKK 790,-

En dag spækket med oplevelser. Vi tager fra Bangkok tidligt fra morgenstunden 100 km vestpå til Damnern Saduak, der er Thailands mest berømte flydende marked. Fra nær og fjern kommer kvinderne i deres små både for at afsætte deres afgrøder. Der er livlig aktivitet, og man kan altid finde små interessante håndværksgenstande og souvenirs. I skal også besøge Phra Pathom Chedi i Nakorn Pathom, som er den største pagode I Sydøstasien, inden turen går retur til Bangkok. (GV-BKK020) Pris ved 1 person kr. 1390,-  Pris ved 2 personer kr. 790,- pr. pers.  Pris ved 3-6 personer kr. 690,- pr. pers. Pris børn (3-11år) kr. 590,- pr. pers.


Bangkok: River Kwai

- Heldagstur pr. person DKK 1190,-

Fascinerende, nostalgisk og minderigt, er bare få ord som beskriver denne dag til Kanchanaburi-provinsen. I dag står River Kwai som et symbol for de mange tusinde allierede krigsfanger, som mistede livet under opførelsen af Broen Over Floden Kwai. Alt sammen foregik under japansk fangenskab i anden verdenskrig. På turen besøger I Thailand-Burma Railway Museum, som fortæller om hele historien bag opførelsen af jernbanen. En lærerig og rørende oplevelse. Efter jernbanemuseet og JEATH War Cemetery, sejler I langs Maeklong-floden i en longtail-båd til den berømte bro River Kwai. Efter frokost på en lokal restaurant, stiger I ombord på det lokale tog. Togturen er en stor oplevelse med en fantastisk udsigt langs floden Kwai. I kører ca. 1 time på sporet, som blev bygget af de allierede krigsfanger.(GV-BKK108) Transport fra/til hotel er inkluderet. Turens varighed: ca. 11 timer.  Pris ved 1 person kr. 1890,-  Pris ved 2 personer kr. 1190,- pr. pers. Pris ved 3-6 personer kr. 890,- pr. pers. Pris børn (3-11år) kr. 890,- pr. pers.  Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn