Koralrev og Thailands bedste strande

Koralrev og Thailands bedste strande

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

16 dage fra DKK 14.990,-
Se datoer og priser

Er I til azurblåt hav, hvide palmeomkransede strande og smukke koralrev? Så er disse øer noget for jer. Øerne har hver deres charme, og kan noget hver især: Lange strande og begrænset byliv på Koh Lanta, fantastisk snorkling på Koh Kradan og nærmest øde strande og et enkelt udsigtspunkt på Koh Ngai. Her får strand-elskerne deres ønsker opfyldt. Det er muligt at forlænge rejsen med ophold f.eks. i Krabi, på Koh Mook eller med storbystop i Bangkok, Dubai eller Singapore.

Se alle vores ø-hop til Thailand her

Højdepunkter på rejsen

 • Den bedste udsigt i Thailand
 • 3 lækre strande
 • Fantastisk snorkling

Få overblikket

Hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Ngai
4
Thanya Beach Resort

Thanya Beach Resort

På den lille ø Koh Ngai finder I denne perle - Thanya Beach Resort. Resortet er ikke luksus, men her er en skøn atmosfære og I får den mest fantastiske beliggenhed med en af de bedste udsigter i Thailand. 
Resortets bungalows ligger mellem junglen og stranden, og fra bagsiden af resortet går en sti til udsigtspunktet hvorfra I har udsigt til Andamaner havet og de mange smukke klipper der skyder op ad havet. 
Hotellets infinity pool ligger helt ned til stranden, og fra jeres plads i skyggen under det store træ kan I nyde den mest fantastiske udsigt over Thailands skærgaard. Fra stranden kan der snorkles ved lavvande (badesko en fordel ved lavvande) og går I til venstre ligger der et par små lokale restauranter som serverer lækre thai retter under palmerne. 
Bungalowene ligger spredt i haven og langs stranden. De er pænt indrettede med kaffe/the faciliteter og privat veranda med udsigt til have, delvis havudsigt eller beachfront med fuld havudsigt. Her findes få familie bungalows med plads til op til 5 personer.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Et hyggeligt hotel med familiær stemning og fantastisk udsigt
 • Masser af vandsports aktiviteter
 • Mange værelseskategorier, også familieværelser

Koh Kradan
3
Reef Resort Kradan

Reef Resort Kradan

Hyggeligt lille hotel med kun 18 bungalows beliggende i den nordlige ende af stranden. Her kan I nyde dagene med at snorkle på det smukke rev fra stranden, låne en af hotellets havkajakker og sejle rundt om øen, få massage under palmerne eller bare læse en god bog med udsigt over det azurblå hav. Når dagen går på hæld, serveres der drinks og lækre retter i baren og restauranten, hvorfra I kan nyde dagens sidste solstråler.
Hotellet har en dejlig pool direkte til stranden samt et lille minimarked. Langs stranden ligger andre små-restauranter. Værelserne er enkle men pæne og med aircondition og en lille terrasse foran. Stranden og sandet er bedst, hvis I går 100 m til højre. Et skønt lille hotel med en fantastisk atmosfære

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Boutique hotel med kun 18 værelser
 • Fantastisk snorkling foran hotellet

Koh Lanta
6
Cha-Da Beach Resort & Spa

Cha-Da Beach Resort & Spa

Skønt resort direkte til den fine Klong Dao strand med store suiter, der egner sig fantastisk til familier med børn - og til voksne. To år har det taget at opføre dette helt fantastiske strand resort, der udelukkende tilbyder indkvartering i suiter. Her finder I Koh Lantas største pool-område udformet som en lagune, og som løber gennem hotellet. Derudover er her et poolområde med stor børnepool ned mod stranden, fitnesscenter, legeplads, vandsportscenter og flere restauranter. For familier er suiterne opdelte med forældre- og børnesoveværelse hver for sig. Silver suiter er beliggende på 1. og 2. sal, og Gold suiter ligger i stueetagen med direkte adgang til lagune poolen.
Emerald og platinum suiter ligger i haven - platinum suiter har plads til 6 personer og har 2 soveværelser og stue. Alle suiterne er lækkert indrettede med alle moderne faciliteter. Resortet ligger direkte til stranden med små restauranter under palmerne. Ønsker I at komme til byen, tager det kun 10 min. til Saladans markeder. Cha-Da Beach Resort & Spa er det oplagte sted, både for de, der søger lækre omgivelser til en afslappende ferie, eller for familien der vil hygge sig med børnene.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Store suiter med adskilte soveværelser til familier
 • 2500 m2 swimmingpool
 • Beliggende direkte ud til Andamanerhavet


Opgraderede hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Mook
4
Koh Mook Sivalai Beach Resort

Koh Mook Sivalai Beach Resort

Et bungalow Resort med helt fantastisk beliggenhed i Thailands skærgaard, syd for Krabi og Koh Lanta.

Det er ikke antal stjerner der gør stedet til noget særlig, det er beliggenheden på øens spids, og villaerne der ligger spredt kun få meter fra vandkanten, med en enestående udsigt til klipperne der skyder op ad havet og longtailbåde der vugger på dønningerne.
Og hvad kan man så lave her ?
Går man gennem resortet, og fortsætter gennem den lokale skoles skolegaard (ungerne bliver meget begejstrede for en high-five) kommer I til den lille by med lokale restauranter og små-butikker hvor I får bedre og billigere thaimad end på resortet.
I kan være heldige at se havskildpadder og de sky sø-køer der græsser, på venstre side af øens lange bådebro, og på bagsiden af øen, en kort sejltur fra stranden, ligger Emerald Cave. Svøm igennem den ca. 60 meter lange tunnel og I kommer frem til en smuk lille strand med krystalblåt hav, i midten af klippen.
Der kan tages longtailbåde til smukke koralrev med fantastisk snorkling, eller en fisketur ved solopgang.
Hotellet har 2 pool områder og en stor spa-afdeling samt vandsportscenter. Ønsker I at booke udflugter, kan receptionen hjælpe med dette. På strandene og omkring poolen er der god plads, så I kan altid finde helt jeres egen spot under palmerne. Her er mulighed for familiebungalows. 
Sivalai er ikke et luksushotel, men det kan noget helt specielt på grund af de utroligt smukke omgivelser, atmosfæren, menneskerne der arbejder her og Robinson Crusoe oplevelsen. 
Vi anbefaler booking i god tid da der hurtigt bliver udsolgt.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Enestående beliggenhed mellem 2 skønne strande
 • Lækre bungalows, de fleste med havudsigt
 • Højt serviceniveau

Koh Lanta
6
Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort ligger på en højtliggende halvø med fantastisk panoramaudsigt til Adamanhavet og Phi Phi-øerne i horisonten. Med sin private strand og lækre pool områder er resortet det perfekte valg for både par og børnefamilier. 
Resortets 92 værelser og suiter er indrettet i lyse farver med plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år. Her tilbydes også privat pool villaer, med havudsigt, og værelser med direkte adgang til poolen. 

I The Cliff main restaurant kan I nyder lækre thailandske - og internationale retter, med betagende udsigt over vandet, og fra Reggae Baren serveres der kolde forfriskende drinks og cocktails, der kan nydes til smukke solnedgange. I The Pantry tilbydes to-go salater, sandwich og andre snacks. For ekstra selvforkælelse tilbyder Avani Spa afslappende massager samt krops - og ansigtsbehandling, og for de mindste er her en omfattende kids club med masser af sjove aktiviteter.
Hotellets område er kuperet.

Ønsker I at udforske øen eller tage på snorkle - eller dykkerture kan resortet conceige være behjælpelig. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Fantastisk panoramaudsigt
 • Direkte til privat strand
 • 2 restauranter og pool områderDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Koh Ngai

Dag 3-5:
Koh Ngai

Dag 6:
Koh Ngai - Koh Kradan

Dag 7-8:
Koh Kradan

Dag 9:
Koh Kradan - Koh Lanta

Dag 10-14:
Koh Lanta

Dag 15:
Koh Lanta - hjemrejse

Dag 16:
Ankomst til Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 31° C 32° C 33° C 33° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 24° C 25° C 25° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C
Nedbør 48 mm 25 mm 52 mm 129 mm 309 mm 261 mm 273 mm 259 mm 373 mm 330 mm 230 mm 91 mm
Nedbørsdage 5 6 3 15 19 19 17 17 19 19 14 8
Solskinstimer 9 10 9 8 6 5 6 6 5 6 7 8

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn