Koralrev og Thailands bedste strande

Koralrev og Thailands bedste strande

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

17 dage fra DKK 12.990,-
Se datoer og priser

Er I til azurblåt hav, hvide palmeomkransede strande og smukke koralrev? Så er disse øer noget for jer. Øerne har hver deres charme, og kan noget hver især: Lange strande og begrænset byliv på Koh Lanta, fantastisk snorkling på Koh Kradan og nærmest øde strande og et enkelt udsigtspunkt på Koh Ngai. Her får strand-elskerne deres ønsker opfyldt. Det er muligt at forlænge rejsen med ophold f.eks. i Krabi, på Koh Mook eller med storbystop i Bangkok, Dubai eller Singapore.

Se alle vores ø-hop til Thailand her

Højdepunkter på rejsen

 • Den bedste udsigt i Thailand
 • 3 lækre strande
 • Fantastisk snorkling

Få overblikket

Hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Ngai
4
Thanya Beach Resort

Thanya Beach Resort

På den lille ø Koh Ngai finder I denne perle - Thanya Beach Resort. Resortet er ikke luksus, men her er en skøn atmosfære og I får den mest fantastiske beliggenhed med en af de bedste udsigter i Thailand. 
Resortets bungalows ligger mellem junglen og stranden, og fra bagsiden af resortet går en sti til udsigtspunktet hvorfra I har udsigt til Andamaner havet og de mange smukke klipper der skyder op ad havet. 
Hotellets infinity pool ligger helt ned til stranden, og fra jeres plads i skyggen under det store træ kan I nyde den mest fantastiske udsigt over Thailands skærgaard. Fra stranden kan der snorkles ved lavvande (badesko en fordel ved lavvande) og går I til venstre ligger der et par små lokale restauranter som serverer lækre thai retter under palmerne. 
Bungalowene ligger spredt i haven og langs stranden. De er pænt indrettede med kaffe/the faciliteter og privat veranda med udsigt til have, delvis havudsigt eller beachfront med fuld havudsigt. Her findes få familie bungalows med plads til op til 5 personer.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Et hyggeligt hotel med familiær stemning og fantastisk udsigt
 • Masser af vandsports aktiviteter
 • Mange værelseskategorier, også familieværelser

Koh Kradan
4
Seven Seas Resort

Seven Seas Resort

Hotellet ligger midt på den ca. 1 km lange strand. Det er det bedste resort på Koh Kradan, og er en lille perle med smilende mennesker, en lille pool, dykkercenter og restaurant med udsigt over stranden. Her kan I nyde dagene med bare tæer i sandet, snorkle på det fantastiske rev direkte fra stranden, tage på en fisketur med den lokale kaptajn eller få massage under palmerne. Hotellet tilbereder gerne selvfanget fisk, og hvis I ikke har heldet med jer, serveres der lækre thai- og internationale retter.
I kan vælge at bo i deluxe eller premier værelserne med udsigt til haven eller i de lækre pavillioner, som ligger direkte til stranden. Pavillionerne er stor og åbne og med delvis havudsigt og privat gazebo, hvor I kan nyde havbrisen. En fantastisk destination og en perle at finde i Thailand.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Koh Kradans bedste resort
 • Eget dykkercenter og et fantastisk rev
 • Lækre villaer med fantastisk udsigt

Koh Lanta
6
Cha-Da Beach Resort & Spa

Cha-Da Beach Resort & Spa

Skønt resort direkte til den fine Klong Dao strand med store suiter, der egner sig fantastisk til familier med børn - og til voksne. To år har det taget at opføre dette helt fantastiske strand resort, der udelukkende tilbyder indkvartering i suiter. Her finder I Koh Lantas største pool-område udformet som en lagune, og som løber gennem hotellet. Derudover er her et poolområde med stor børnepool ned mod stranden, fitnesscenter, legeplads, vandsportscenter og flere restauranter. For familier er suiterne opdelte med forældre- og børnesoveværelse hver for sig. Silver suiter er beliggende på 1. og 2. sal, og Gold suiter ligger i stueetagen med direkte adgang til lagune poolen.
Emerald og platinum suiter ligger i haven - platinum suiter har plads til 6 personer og har 2 soveværelser og stue. Alle suiterne er lækkert indrettede med alle moderne faciliteter. Resortet ligger direkte til stranden med små restauranter under palmerne. Ønsker I at komme til byen, tager det kun 10 min. til Saladans markeder. Cha-Da Beach Resort & Spa er det oplagte sted, både for de, der søger lækre omgivelser til en afslappende ferie, eller for familien der vil hygge sig med børnene.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Store suiter med adskilte soveværelser til familier
 • 2500 m2 swimmingpool
 • Beliggende direkte ud til Andamanerhavet


Opgraderede hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Koh Lanta
6
Rawi Warin Resort & Spa

Rawi Warin Resort & Spa

Lækkert resort med masser af faciliteter på den sydlige del af Koh Lanta ved Klong Nin Beach. Resortet ligger direkte på stranden og strækker sig ind i landskabet, hvor de 185 værelser og villaer ligger fordelt i en smuk tropisk have. Her får I masser af faciliteter: flere pool-områder, tennisbaner, fitness, legeplads, spa-afdeling, yoga-center, cykler (gratis), havkajakker (gratis) samt flere gode restauranter. Ønsker I at spise mere lokalt, er der en kort gå-tur langs stranden til små, hyggelige restauranter. Værelserne og villaerne er på min 45 m2 og er lækkert indrettede i moderne thai-stil. Der er gratis wifi på hele resortet. Området er kuperet og snor sig mellem karpe-damme og palmer - det er muligt at blive kørt i golfvogne rundt på resortet. Her findes også en lang badebro samt hav-pool, så det er lettere at bade ved lavvande.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Lækkert resort med masser af faciliteter
 • Bo direkte på stranden
 • Fredelig beliggenhedDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Koh Ngai

Dag 3-5:
Koh Ngai

Dag 6:
Koh Ngai - Koh Kradan

Dag 7-9:
Koh Kradan

Dag 10:
Koh Kradan - Koh Lanta

Dag 11-15:
Koh Lanta

Dag 16:
Koh Lanta - hjemrejse

Dag 17:
Ankomst til Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 31° C 32° C 33° C 33° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 24° C 25° C 25° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C
Nedbør 48 mm 25 mm 52 mm 129 mm 309 mm 261 mm 273 mm 259 mm 373 mm 330 mm 230 mm 91 mm
Nedbørsdage 5 6 3 15 19 19 17 17 19 19 14 8
Solskinstimer 9 10 9 8 6 5 6 6 5 6 7 8

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn