Hilton Hua Hin Resort and Spa

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

15 dage fra DKK 12.990,-
Se datoer og priser

Hilton Hua Hin Resort and Spa er velkendt af de mange, som besøger hotellet hvert år, og det forstår vi godt. Her får I Hua Hin's bedste beliggenhed, god standard og til meget rimelige priser. Rejser I som familie, kan der bo op til 2 voksne og 2 børn sammen på de store værelser, som alle har skrå havudsigt. Resortet har et skønt pool-område, der når helt ned til stranden, og der er kun få minutters gang til byens hyggelige natmarked. Ønsker I at opleve lidt mere, kan der arrangeres ture til f.eks. River Kwai og Koh Talu.

Højdepunkter på rejsen

  • Direkte til strand og midt i byen
  • Havudsigt fra alle værelser
  • Mulighed for kombination med River Kwai eller Bangkok

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Hua Hin
12
Hilton Hua Hin Resort & Spa

Hilton Hua Hin Resort & Spa

Hilton er et rigtig godt førsteklasseshotel og har afgjort Hua Hins mest attraktive beliggenhed. Fra hotellets lobby kan I se ned til stranden, og der er kun få meter til Hua Hins charmerende bycentrum med fiskerestauranter, barer, forretninger og det store marked. Hilton Hua Hin er i dag et af byens mest attraktive steder at bo. Værelserne er store (minimum 42m²) og alle med privat balkon, hvorfra der er udsigt over stranden og havet. Hotellet har en stor lagune-formet swimmingpool med bar og vandrutsjebane til børn og barnlige sjæle. Af øvrige faciliteter kan nævnes fitnesscenter, sauna, tennis- og squash-baner.
Der kan bo op til 2 voksne og 2 børn under 12 år på oceanview og executive oceanview værelserne som er på 42m²
I suiterne kan der bo op til 2 voksne og 4 børn under 12 år (på 60-80 m²)
Executive værelser og suiter tilknytter sig lounge access med forfriskninger hele dagen, mulighed for at spise morgenmad i loungen, eftermiddags kaffe/the samt vin/drinks og let aftensmad. Et meget populært hotel med mange gen-besøgende. Afstand til restaurant og shopping: 50 m. Afstand til strand: 30 m.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Beliggende direkte til stranden og lige ved byen
  • Store værelser, alle med skrå havudsigt
  • Mulighed for lounge access


Tilkøbsmulighed

By
Nætter
Hotel
Standard

Bangkok
2
Chatrium Hotel Riverside

Chatrium Hotel Riverside

Lækkert hotel i hjertet af Bangkok med udsigt over Chao Phraya floden og med egen kajplads med både, der kan føre jer rundt i Bangkok. Udover hotellets fantastiske beliggenhed er værelserne og suiterne også noget helt specielt her. Store, lyse værelser med udsigt til Bangkoks skyline eller over floden, og suiter med op til 3 soveværelser, hvis I rejser sammen som en familie. Alle værelser og suiter har desuden balkon samt alle moderne faciliteter inklusiv wifi. På 6. sal findes poolen, som er en af de større i Bangkok, og med udsigt til floden og byen. Der er flere restauranter at vælge imellem, hvis I da ikke går ned i en af Bangkoks ældste gader, der ligger ved hotellet. Her finder I alle de hyggelige, lokale restauranter. Hotellet har egen kajplads, hvorfra I gratis kan blive sejlet de 5 min. til skytrain, så alt er indenfor rækkevidde på kort tid. Chatrium Riverside er en rigtig god base for et par dages stop-over i Bangkok og for både par eller familier.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Skønt hotel med udsigt til floden
  • Egen båd til sky-train
  • Værelser og lejligheder med balkonDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst til Hua Hin

Dag 3-13:
Hua Hin

Dag 14:
Hua Hin - hjemrejse

Dag 15:
Ankomst Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 29° C 31° C 32° C 33° C 33° C 33° C 33° C 32° C 32° C 31° C 30° C 29° C
Nattemperatur 21° C 22° C 24° C 25° C 25° C 25° C 25° C 25° C 24° C 24° C 23° C 21° C
Nedbør 14 mm 24 mm 30 mm 42 mm 124 mm 91 mm 108 mm 113 mm 139 mm 221 mm 176 mm 18 mm
Nedbørsdage 2 3 3 5 14 17 19 20 19 17 9 2
Solskinstimer 9 9 9 8 7 5 5 5 5 6 7 9

Udflugter

Hua Hin: Sam Roi Yod Nationalpark

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 890,-

63 kilometer syd for Hua Hin ligger Khao Sam Roi Yod National Park også kaldet ”300 bjergtinder”. Området dækker ca. 98 kvadratkilometer med bølgende kalkstensbjerge, mangrovesumpe og strande. Undervejs kører vi langs ananasplantager til en uspoleret fiskerlandsby. Der sejles en kort tur til Sam Phraya-stranden, hvorfra man går på en sti op til den kendte berømte grotte kaldet Tham Phraya Nakhon. Fra pavillonen Phra Thi Nang Khuha Kharuhat, som blev konstueret under Kong Rama V i 1890, har man en fantastisk udsigt til grotten. Inden frokost er der tid til lidt afslapning på stranden, og herefter går turen tilbage mod hotellet. Turens varighed: ca. 6-7 timer. (GV-HHQ104) Adgangsfee på 200 THB skal betales lokalt.    Pris ved 1 person kr. 1590,- Pris ved 2 personer kr. 890,- pr. pers. Pris ved 3-6 personer kr. 490,- pr. pers.  


Hua Hin: Pala U vandfaldet

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 690,-

I afhentes på jeres hotel i Hua Hin/Cha Am kl. ca. 08.30 kører ca. 1 time med minibus ad bjergvejen de 63 km mod nordvest. Med sine 16 ”etager” er Pala U vandfaldet et af Thailands største og er samtidig en del af Kaeng Krachan Nationalpark. Det smukke skovklædte område er også rigt fugleliv og sommerfugle. Frokosten indtages på en lokal restaurant, og herefter kan I enten vælge at slappe af ved synet af det smukke vandfald, eller I kan snuppe jer en svømmetur, så husk at medbringe badetøj og håndklæde. (GV-HHQ102)   Pris ved 1 person kr. 1290,- Pris ved 2 personer kr. 690,- pr. pers. Pris ved 3-6 personer kr. 490,- pr. pers.  Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn