Glamping i Sydthailand - 500 Rai og Khao Lak

Glamping i Sydthailand - 500 Rai og Khao Lak

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

16 dage fra DKK 16.790,-
Se datoer og priser

Tag på en eventyrlig rejse til Thailand - på luksustømmerflåder i Khao Sok Nationalpark og strandferie ved Khao Lak

 

Vågn op til gibbonabernes kalden, tag en sejltur i jeres egen havkajak og fortsæt dagen med vandring i junglen. Denne rejse har alt hvad I kan ønske jer af oplevelser inkluderet når I bor 4 dage/3 nætter i Khao Sok Nationalpark.
Rejsen er kombineret med strandferie i fredelige Khao Lak, hvor I kan booke flere ture hvis I ikke er mættede.

En rejse hvor hele familien kommer hjem med kufferten fuld af skønne minder.

Højdepunkter på rejsen

 • 4 dage/3 nætter på luksustømmerflåde med ture og måltider
 • Strandferie ved Khao Lak

Få overblikket

Hotel

By
Nætter
Hotel
Standard

Phuket
3
Kata Palm Resort & Spa

Kata Palm Resort & Spa

Utroligt hyggeligt resort i skønne Kata og med byen lige udenfor og Katas dejlige strand kun 5 min. væk. Det store lagune poolområde løber gennem hotellet med små palmeøer og børneområder integreret samt en swim-up bar. Der findes også en pool på taget af resortet med en fantastisk udsigt. Her er også et lille fitness-rum, inden- og udendørs pool samt spa-afdeling, der tilbyder skønne behandlinger. Værelserne er indrettede i lækker thai-stil og har alle moderne faciliteter. De er store og rummelige og har alle balkon. I deluxe værelserne kan der bo op til 2 voksne og 2 børn under 12 år. 
Et virkelig skønt familieresort hvor Thailand skinner igennem på service, indretning og atmosfære. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Skønt hotel for familier og voksne
 • Lige ved byen og 5 min. gang til stranden
 • Indrettet i lækker thai-stil

Khao Sok
3
500 Rai Resort Floating Resort

500 Rai Floating Resort

Med sin unikke placering ligger 500 Rai Floating Resort i Cheow Larn søen midt i Khao Sok National Park. Resortet består af små flydende hytter, bygget i en enkel stil med store vinduer der har udsigt over søen og den frodige nationalpark. Alle hytter har eget bad, toilet, terrasse og aircondition. Derudover har I egen kajak, som bruges til at padle mellem hytten, restauranten og poolen. Resortets restaurant serverer traditionelle thailandske retter og cocktailbaren søger for eksotiske driks. Der er rig mulighed for at slappe af i den flydende pool foran hovedbygningen eller for at bestille en lækker thaimassage i resortets spa. Nyd de rolige omgivelser langt væk fra trafikstøj og menneskemylder med Khao Soks vidunderlige dyreliv lige udenfor døren.

4 dage/3 nætter i Khao Sok National Park med overnatning på 500 Rai Floating Resort.

Dag 1: I afhentes på jeres hotel og kører til Khao Sok National Park, en af verdens ældste regnskove. På vej mod Cheow Larn søen er der rig mulighed for at opleve dyrelivet og naturen i nationalparken på tæt hold. Ved ankomst til søen skifter I over til en traditionel longtail båd, der sejler jer den sidste halvanden time ud til 500 Rai Floating Resort, hvor I skal tilbringe de næste dage. I får tildelt en dejlig hytte med tilhørende kajak. Da alle måltider er inkluderet, skal I allerede samme aften have en kulinarisk oplevelse i restauranten, inden I padler tilbage til hytten, hvor I kan nyde nattehimlen fra jeres terrasse (longtail båden er ikke overdækket, så hav gerne regnslag med i tilfælde af regn)

Dag 2: For de morgenfriske er der mulighed for at dyrke yoga eller mindfulness ved hovedbygningen inden morgenmaden serveres i restauranten. Formiddagen bruges i køkkenet, hvor der afholdes kokkeskole. Her introduceres I til den thailandske dessertkunst og får således en masse tips og tricks, der kan bruges i køkkenet derhjemme. Efter frokost er der tid på egen hånd til afslapning, inden I sidst på eftermiddagen skal på safari med longtail båd. I sejler langs bredden i tusmørket, hvor flere af parkens dyrearter kommer ned til vandet for at drikke. 

Dag 3: Efter morgenmaden tager I med resortets guide ind til bredden, hvor I vandrer ca. 1,5 km igennem junglen. Tempoet er roligt, så der er mulighed for at iagttage flora og fauna i den frodige jungle. Undervejs kommer I til en mørk grotte, som I skal udforske med pandelamper. Her kommer I tæt på den kriblende del af junglens dyreliv. Om eftermiddagen kan I slappe af, booke en lækker thai massage eller nyde resortets pool. Har I mod på flere oplevelser, har resortet et bredt udvalg af spændende udflugter, der kan tilkøbes. 

Dag 4: Dagen begynder tidligt, da I skal på fuglesafari. Som derhjemme er fuglene i Khao Sok også særligt aktive i morgentimerne, hvor luften er lidt køligere. Resortets guide er igen med og hjælper med at udpege og fortælle om de fugle, I møder på undervejs. Morgenmaden serveres når I er tilbage, og efterfølgende er det blevet tid til at pakke jeres kuffert og checke ud. I sejles tilbage til fastlandet, hvorfra I køres hen til næste hotel på rejsen eller til lufthavnen, hvis ferien ender her.

Alle måltider er inkluderet samt de beskrevne udflugter. Ekstra udflugter, drikkevarer og spabehandlinger afregnes direkte med resortet.

Bemærk at WIFI og mobilsignal er meget begrænset på resortet. 

Fakta

 • Idyllisk ro uden WIFI
 • Flydende hytter i en enkelt stil og med egen kajak
 • Kom tæt på naturen og den autentiske thailandske kultur

Khao Lak
7
The Leaf Oceanside Khao Lak

The Leaf Oceanside Khao Lak

Meget hyggeligt hotel med central beliggenhed ved byen og kun 2 min gang fra stranden. Stranden er den bedste i Khao Lak, da der ligger en kunstig ø 100 m ude i vandet, som skærmer for bølgerne. Her får I en rigtig god atmosfære, dejlige værelser og smukke omgivelser. Hotellet ligger fredeligt og tilbagetrukket fra hovedvejen med kun få min. gang til restauranter, butikker og stranden. Værelserne er bygget op som en lille by omkring de 2 pools og i 2 etagers bygninger. De er alle fint indrettede i moderne stil, og fra balkonen er der udsigt til pool og have. Vælg mellem:

Leaf room til max. 3 personer, Garden room på 55 m2 til max- 2 voksne og 2 børn eller Cottage room til max. 3 personer.

På hotellet finder I også et mindre fitnessrum, restaurant samt børnepool. Et dejligt resort med central beliggenhed og lige ved Khao Laks bedste strand.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Beliggende 3 min gang fra by
 • 2 min. fra Khao Laks bedste strand
 • Nyere hotel med fine værelser


Opgraderede hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Phuket
3
Saii Laguna Phuket

Saii Laguna Phuket

Saii Laguna Phuket ligger direkte til den fredelige og vidunderlige Bangtao Beach. Her kan I slappe af i en hængekøje under en palme, dyrke yoga i strandkanten eller kaste jer ud i alskens vandsport. Hotellet er en skøn oase i tilpas afstand fra de mere travle byer, og her er alt hvad I kan ønske jer til en skøn familie ferie: flere lækre restauranter, vandsportscenter hvorfra I frit kan benytte havkajakker, paddleboards og andet ikke-motoriseret udstyr, fantastisk spa-afdeling og for børn er her kids-club og en vandrutchebane ved det ene pool-område. 

Værelserne er store og lyse, og har udsigt mod lagunen, havudsigt eller er oceanfront. De har alle moderne faciliteter og er nyligt renoverede. 
Alle værelserne kan opgraderes til clubværelser. Club-værelser er større (54 kvm) og har adgang til resort loungen med blandt andet afternoon tea og drinks ved aftentide. Der kan bo op til 2 voksne og 2 børn under 12 år sammen.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Lækkert resort direkte til fredelige Bangtao Beach
 • Vandsportsfaciliteter inkluderet i jeres ophold
 • Smukke, lyse værelser med udsigt til lagunen eller havet

Khao Lak
7
La Flora Resort

La Flora Resort

Luksusresort direkte ud til en Khao Laks bedste strande og i gåafstand til shopping og restauranter. Resortet ligger i en stor tropisk have, og mellem bygningerne og gennem haven snor den ene af hotellets 2 pools sig. Her kan I finde små oaser med solstole langs poolen, eller forsætte til den ene ende hvor børnepoolen befinder sig. Den anden pool ligger få skridt fra stranden. I kan nyde solnedgangen med en drink i baren samt benytte jer af nogle af resortets mange faciliteter som fitness, vandsport, massage eller yoga. Slentrer I om aftenen langs stranden, kan I finde små hyggelige restauranter i vandkanten, som serverer fristende thai-mad. På resortet indtages måltiderne ved vandet på The Sire Restaurant.
Resortets værelser er rummelige og indrettet i moderne thai-stil. Nogle er med balkon, andre med direkte adgang til lagune-poolen. Alle har udsigt til pool eller have. La Flora Resort er lækkert, og velegnet til jer der gerne vil have et højt serviceniveau og god beliggenhed.

Det er muligt at tilkøbe all-inclusive på dette resort.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksusresort direkte til en Khao Laks bedste strande
 • Rummelige og velindrettede værelser i moderne thai-stil.
 • Gå-afstand til byenDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst til Phuket

Dag 3-4:
Phuket

Dag 5:
Phuket - Khao Sok

Dag 6:
Khao Sok

Dag 7:
Khao Sok

Dag 8:
Khao Sok - Khao Lak

Dag 9 - 14:
Khao Lak

Dag 15:
Khao Lak - hjemrejse

Dag 16:
Hjemkomst

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 32° C 33° C 33° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C
Nedbør 40 mm 27 mm 59 mm 140 mm 334 mm 275 mm 284 mm 265 mm 398 mm 339 mm 187 mm 66 mm
Nedbørsdage 6 4 5 10 18 18 17 18 19 20 17 12
Solskinstimer 9 9 9 8 6 5 6 6 5 6 7 8
Dagtemperatur 31° C 32° C 33° C 33° C 31° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C 29° C 29° C
Nattemperatur 20° C 19° C 21° C 22° C 22° C 22° C 22° C 22° C 22° C 21° C 21° C 20° C
Nedbør 42 mm 21 mm 40 mm 112 mm 334 mm 364 mm 358 mm 377 mm 409 mm 328 mm 247 mm 88 mm
Nedbørsdage 6 4 5 11 21 21 21 22 23 22 18 10
Solskinstimer 8 9 9 8 6 5 6 6 5 6 6 7
Dagtemperatur 32° C 33° C 34° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C 32° C
Nattemperatur 21° C 21° C 22° C 23° C 24° C 24° C 23° C 24° C 23° C 23° C 22° C 21° C
Nedbør 37 mm 22 mm 44 mm 126 mm 370 mm 404 mm 394 mm 411 mm 462 mm 342 mm 194 mm 70 mm
Nedbørsdage 5 4 6 14 23 22 21 22 24 23 16 7
Solskinstimer 9 9 9 8 6 5 6 6 5 6 6 8

Udflugter

Phuket: Coral Island

- Heldagstur pr. person DKK 390,-

Transport fra hotellet til Ao Chalong mole, hvorfra man sejler i båd til Coral Island (det formelle navn er Koh Hae, men kaldes Coral Island pga. dets storslåede koral rev), en populær destination, der er beliggende ca. 9 km fra Phukets sydøstkyst. I dagstimerne er der meget liv på stranden med mennesker, der enten snorkler, står på vandski, paraglider eller solbader på den fine strand med det krystalklare hav. Dykning på øen er også en mulighed. Der er to rigtig fine strande på både øst og vestkysten af øen. Vandet er roligt og klart, perfekt til diverse vandaktiviteter og til dem, der ikke har så meget erfaring indenfor snorkling.(KS)  Dykning, jet-ski, parasailing osv. er dog på egen regning. Efter en fredelig og afslappende dag returnerer I til Phuket. Frokost er inkluderet. Turens varighed: ca. 8 timer. Pris pr. person kr. 390,- Pris børn (3-11år) kr. 290,-  


Khao Lak: Snorkel tur på Similan Island med speedbåd

- Dagstur pr. person DKK 790,-

En snorkeltur til Similan Islands med en hurtig speedbåd er den ultimative oplevelse for enhver, der ønsker at udforske Thailands undersøiske skatte i dens mest naturlige skønhed. Dagen begynder tidligt om morgenen, når du hentes på hotellt eller mødes på havnen og turen starter mod den spektakulære Similan National Park. Similan Islands er en perle i Andamanhavet, kendt for sine uberørte koralrev, krystalklare farvande og en utrolig mangfoldighed af undersøisk liv. Med moderne speedbåde kommer du hurtigt til øerne og får mere tid til at udforske det utrolige undervandslandskab. Snorkling her er som at dykke ned i et levende akvarium. Farverige koraller og flokke af tropiske fisk omgiver dig, mens du svømmer i det klare, azurblå vand. På denne tur vil guiderne vise dig de bedste snorkelsteder, herunder den verdensberømte Donald Duck Bay og den betagende Stonehenge. Du vil også have mulighed for at slappe af på de skinnende, hvide sandstrande og udforske øernes unikke flora og fauna. Efter en dag med eventyr og undervandsopdagelser vender du tilbage til fastlandet fyldt med minder om en uforglemmelig snorkeltur til Similan Islands. Gør dig klar til at blive fortryllet af denne naturlige skat i Andamanhavet. (KS) Turen inkluderer frokost. Turen gennemføres ved min 4 personer og køres daglig mellem 15. november og 15. maj.  Bemærk at I på denne udflugt er en del af en gruppe. Kontakt os, hvis I ønsker et tilbud på en privat udflugt. Pris pr. person kr. 790,- Pris børn kr. 590,-


Phuket & Khao Lak: I James Bonds fodspor

- Heldagsudflugt pr. person DKK 890,-

Denne heldagsudflugt tager udgangs punkt i den lille ø, Khao Phing Kan, der også går under det mere mundrette navn James Bond Island. Øen kom på verdenskortet i Agent 007-filmen fra 1974, The Man with the Golden Gun. Den ligger i den smukke Phang Nga bugt, kendt for sine enorme kalkstensklipper og smaragdgrønne vand.  I starter dagen ved Koh Panak, hvor I til fods udforsker klippehulen og kommer helt tæt på disse fantastiske formationer. I kommer rundt på James Bond Island og ser blandt andet den berømte klippe Koh Tapu, som tager sig smukt ud på alverdens fotografier fra Thailand. I er her så tidligt, at I undgår de store turistmasser og kan nyde klippen i ro. I får mulighed for at tage en tur i kajak ved Lod Nai cave imellem klipper og mangroveskov inden I ankommer til Panyee Village, hvor I får serveret en skøn traditionel thai frokost. I slutter dagen af på stranden i Phang Nga bugten, hvor der er god tid til at slappe af og nyde solen. (GV-HKT110/KLK102+KS) Turens varighed: 7.00-15.00. I hentes på hotellet kl. 5.30-6.00 og køres tilbage til hotellet, når turen slutter kl. 15.00. Bemærk at I på denne udflugt er en del af en gruppe. Kontakt os, hvis I ønsker et tilbud på en privat udflugt. Pris pr. person fra Phuket kr. 790,- (Børn 4-11år kr. 490,-) Pris pr. person fra Khao Lak kr. 890,- (Børn 4-11år kr. 390,-)


Phuket & Khao Lak: Snorkling ved Rok Island og Haa Island

- Heldagsudflugt pr. person DKK 990,-

Denne heldagsudflugt tager jer med til nogle af de smukkeste og stadigvæk forholdsvis ukendte strande ved Rok øerne, bestående af de to små øer Koh Rok Nok og Koh Rok Nai. Øerne er kun adskilt af et lille stræde og består af de hvideste sandstrande, krystalklare vand og farvestrålende koralrev. På sejlturen til Rok øerne, gør I korte stop ved Phi Phi Leh og Koh Haa, hvor der er mulighed for at hoppe i vandet i naturskønne og eksotiske omgivelser og udforske både den thailandske skærgård ved Phi Phi Leh og det imponerende liv under havets overflade ved Koh Haa. Når I ankommer til Rok øerne bestemmer I selv, om I vil bruge tiden i vandet med snorkelmaske på, slappe af på stranden eller udforske øerne med kamera. Der er en lækker frokost inkluderet i turen, inden I vender tilbage til hotellet og civilisationen.(GV-HKT112/KLK103) Denne udflugt afgår kun tirsdag, torsdag og lørdag i nov.-apr. Bemærk at I på denne udflugt er en del af en gruppe. Kontakt os, hvis I ønsker et tilbud på en privat udflugt. Pris pr. person kr. 990,- (Børn 4-12år kr. 690,-)


Phuket & Khao Lak: Snorkling ved Surin Islands

- Heldagsudflugt pr. person DKK 990,-

Surin øerne byder på et af Thailands bedste snorklingområder, hvor lange, brede og lavtliggende koralrev giver mulighed for at komme helt tæt på livet under havets overflade. Er I nybegyndere indenfor snorkling, er denne tur en oplagt mulighed for at blive fortrolig med masken og vandet uden at gå på kompromis med oplevelsen. Øerne er et uspoleret paradis med lange hvide sandstande og grønne skove omgivet af turkisblåt hav. I gør flere stop undervej på sejladsen, blandt andet ved Ao Mae Yai, der er den bedst kendte strand i området. I kommer også til Surin National Park Beach, hvorfra der er gode vandreruter, hvilket giver et godt afbræk i de mange oplevelser i vandet. Der bliver serveret frokost ved Surin National Park Beach. (GV-HKT114/KLK105) Turens varighed: Kl. 5:30-17:00. I bliver hentet på jeres hotel og kørt tilbage, når turen slutter. Denne udflugt afgår kun tirsdag, torsdag og lørdag i nov.-apr. Bemærk at I på denne udflugt er en del af en gruppe. Kontakt os, hvis I ønsker et tilbud på en privat udflugt. Pris pr. person fra Phuket kr. 990,- (Børn 4-12år kr. 690,-) Pris pr. person fra Khao Lak kr. 790,- (Børn 4-12år kr. 590,-)


Phuket: Det Thailandske køkken

- Halvdagstur pr. person DKK 1190,-

Kom helt tæt på det thailandske køkken på denne halvdagstur. Dagen starter på det lokale marked, hvor hundredevis af eksotiske frugter, grønsager og krydderier ligger side om side. I får en introduktion til de ingredienser, der skal bruges i dagens ret. Efterfølgende bliver I kørt til det lille landsted, der danner rammen om dagens madlavningsoplevelse. Her er der fred og ro langt væk fra storbyens larm. Køkkenet er indrettet efter de thailandske traditioner og menuen byder naturligvis på autentiske thairetter. Efter tilberedelsen af maden, kan I nyde et dejligt hjemmelavet måltid i smukke og rolige omgivelser, inden I bliver kørt tilbage til jeres hotel.(GV-HKT002) Turen afgår dagligt, men er I afsted på en søndag, vil det være muligt at besøge Old Phuket Town. Turen varer 4 timer og kan afgå kl. 9:00-13:00 eller 12:00-16:00.  Pris ved 1 person kr. 2390,- Pris ved 2 personer kr. 1190,- pr. pers. Pris ved 3-6 personer kr. 1090,- pr. pers. Pris børn (4-11år) kr. 690,- pr. pers.  


Khao Lak: Det bedste af Khao Sok

- Heldagsudflugt pr. person DKK 790,-

Khao Sok National Park er en del af det største naturreservat i den sydlige del af Thailand. Det består af over 780km2 tropisk regnskov. Denne tur tager udgangspunkt i Cheow Lan søen, hvorfra der er en imponerende udsigt over kalkstensklipper, bjerge, øer og vild jungle. I bruger nogle timer i en traditionel long tail boat, hvor I langsomt glider igennem landskabet i et tempo, der gør det muligt at nyde omgivelserne. Ved frokosttid stopper I ved en flydende restaurant, hvor der også vil være mulighed for at bade og slappe af, inden I går i land og kører til et lille tempel, hvorfra en naturskøn kajaktur starter. Her kommer I blandt andet forbi områder med landbrug, der naturligt smelter sammen med de omkringliggende skove og bjerge. Dette er en udflugt, der i høj grad sætter fokus på den imponerende natur området omkring Khao Sok har at byde på. (GV-KLK106) Denne udflugt afgår kun mandag, onsdag og fredag. Bemærk at I på denne udflugt er en del af en gruppe. Kontakt os, hvis I ønsker et tilbud på en privat udflugt. Pris pr. person kr. 790,- (Børn 5-12år kr. 490,-)


Phuket: Det bedste af Phuket

- Halvdagstur pr. person DKK 490,-

Brug en halv dag af jeres ferie på at udforske Phuket, der foruden skønne strande og frodig natur, byder på en rig og fascinerende kultur. Denne udflugt tager jer med rundt til de flotteste og vigtigste attraktioner omkring Phuket. I starter med en imponerende udsigt over kysten fra Karon Viewpoint. I får en introduktion til buddhistiske traditioner og den buddhistiske livsstil ved Wat Chalong og I får et indblik i, hvordan asiatisk og europæisk arkitektur kan blandes ved Sino-Portuguesse Chinpracha House. I besøger naturligvis også den ikoniske Big Buddha statue, der står som et vartegn for Phuket.(GV-HKT001) Bemærk at I på denne udflugt er en del af en gruppe. Kontakt os, hvis I ønsker et tilbud på en privat udflugt. Pris pr. person kr. 490,- (Børn 4-12år kr. 390,-)Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn