Chiang Mai, glamping og Sydthailand

Chiang Mai, glamping og Sydthailand

Individuel rundrejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie
Rundrejse
Natur & dyr

16 dage fra DKK 15.990,-
Se datoer og priser

The Bush Camp ligger i Nordthailand, i elefanternes habitat, med udsigt til det magiske landskab der omgiver campen. Campen er en afspringer af Elephant Hills i Sydthailand, og konceptet er det samme: luksuriøse safaritelte og meget kyndige naturvejledere der guider jer gennem 3 dage fyldt med oplevelser, og med veltillavede måltider inkluderet. 
Udover 3 dages ophold i campen kan I se frem til templer og markeder i charmerende Chiang Mai, og strandferie i Sydthailand.

Søger I en ferie med sol, sand og vand kombineret med oplevelser er denne tur børnevenlig og oplevelsesrig. 

Minimum alder er 4 år. 

Højdepunkter på rejsen

 • Ophold i charmerende Chiang Mai
 • Glamping i Nordthailand inkl. ture og måltider - spar 40% lige nu
 • Afsluttende strandferie i Sydthailand
 • Rejs i sommerferien d. 6/7, 13/7, 20/7 eller 27/7

Få overblikket

Hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Chiang Mai
4
Bodhi Serene Hotel

Bodhi Serene Hotel

Dejligt boutique hotel i hjertet af Chiang Mai med en skøn atmosfære og værelser med enten balkon eller terrasse. Her bor I i Chiang Mai’s gamle bydel kun 10 min. fra natmarkedet og omgivet af smukke templer og små handelsgader. Hotellet er mindre og i thai-stil med krummelurer, tropisk have og en skøn pool i midten af området. Efter dagens oplevelser i Chiang Mai området kan I trække jer tilbage til hotellets have og nyde stilheden i en af hotellets pavilloner og rislen fra de små vandløb, der er anlagt. Når I er klar til nye oplevelser, kan I f.eks. leje cykler eller booke ture i receptionen.
Værelserne er indrettede i smuk thai-stil og har alle moderne faciliteter. Et stort plus ved deluxe værelserne er den lille balkon, I kan sidde på og nyde haven. Superior værelserne er uden balkon. En skøn lille oase i midten af Chiang Mai.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Ophold i Chiang Mais gamle bydel
 • 10 min. gang til Natmarkedet
 • Hyggelig pool i tropisk have

Chiang Mai
2
The Bush Camp Safari

The Bush Camp Safari

The Bush Camp er beliggende i Nordthailands storslåede natur, ved Ping-floden, med udsigt til frodig natur og tågede bjerge i horisonten. Campen har 10 luksus safaritelte - alle bygget af lokale håndværker med fokus på bæredygtighed. Hvert telt har komfortable faste senge, fan, te og kaffe faciliteter, elektrisk belysning, luksuriøst badeværelse og stor privat altan med smuk udsigt. Gemt væk fra Chiang Mais travle centrum har du mulighed for at tage på opdagelse i den storslåede natur samt besøg elefantparken, hvor du kan fodre og bade elefanterne. Efter en oplevelsesrig dag kan du hoppe i infinity-poolen med udsigt til floden.  

3 dages Bush Camp Safari: 

Dag 1. 

I bliver afhentet på jeres hotel eller i lufthavnen og bliver kørt til The Bush Camp. Undervejs får I et glimt af det nordlige Thailands smukke natur. Ved ankomst til campen bliver der serveret frokostbuffet med lækre thailandske retter. Efter frokost skal I på Bush Camp's Elephant og Karen Mahout Experience: Interager med Asiens største land dyr, der frit kan bevæge sig i deres naturlige hjem. Oplev mahouternes liv og se hvordan de lever med deres familier i harmoni med naturen og deres elefanter. Hjælp dem med at banke ris, væv deres eget håndlavede tøj og smag hjemmelavede thailandske retter. Efter en oplevelsesrig dag kan I nyde synet af solen der går ned bag bjergene, inden en lækker middag serveres, med thailandske og vestlige. 

Dag 2.

Vågn op til de naturskønne opgivelser og nyd en lækker morgenmadsbuffet i ro og mag. Efter morgenmad tager I til "Free Roaming Forest", hvor I kan prøve "Kafee Boran" og "kanom krok", der er en traditionel kaffe, samt morgenmadssnack som mahouterne spiser.
I dag får I indblik i, hvordan The Bush Camp arbejder med elefanterne og I deltager også i elefanternes morgenbad - en helt unik oplevelse. Efter jeres morgenaktivitet serveres der frokost buffet tilbage i campen. 
Eftermiddagen kan I tilbringe i ro og mag ved poolen, på lejren eller på terrassen foran jeres telt hvorfra I kan nyde stilheden og  den smukke natur omkring dig. Om aftenen kan I nyde solnedgangen fra baren ved poolen, som har udsigt over den majestætiske Ping-flod. Nyd en drink eller to, mens I ser på nordthailands sol gå ned bag bjergene. Nyd efterfølgende en lækker buffet med grillede delikatesser i magiske omgivelser.

Dag 3. 

Der serveres lækker morgenmadsbuffet, og herefter tager I til "Elephant Valley" for et sidste kig på de majestætiske elefanter, der frit strejfer omkring i det bakkede landskab. I dag får I indblik i The Bush Camps arbejde med elefanterne og hvordan de administrerer veterinærplejen til gavn for elefanterne. Giv elefanterne mad og nyd synet af disse fantastiske dyr endnu en gang. Efter en hel morgen med aktiviteter vender I tilbage til campen, for en sidste frokost med udsigt over bjergene og floden, inden den videre transport til jeres næste hotel eller lufthavnen.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Frodige naturskønne omgivelser
 • Luksus safaritelte
 • Infinity pool

Khao Lak
7
The Leaf on the Sands by Katathani

The Leaf on the Sands by Katathani

Dejligt hotel i naturskønne omgivelser blot få minutters gang fra smukke Nang-Thong stranden. Her får I en afslappende atmosfære og dejlige lyse værelser, med privat møbleret balkon med udsigt til pool eller haven, samt alle nødvendige faciliteter. Hotellet består af hovedbygningen og 2-etagers bungalows, der ligger spredt mellem palmtræer og tropiske planter. Her er 2 swimmingspool, heraf børnepool, hvor kolde forfriskning kan nydes fra poolbaren. I hotellet restaurant serveres der lækre thailandske - og italienske retter. 

Et skønt hotel i fredelig omgivelser med blot få minutters gang til lokale hyggelige restauranter og butikker. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • I fin tropisk have
 • Få minutter fra smuk sandstrand og den hyggelige by
 • 2 swimmingpools


Alternativ strandferie

By
Nætter
Hotel
Standard

Khao Lak
7
La Flora Resort

La Flora Resort

Luksusresort direkte ud til en Khao Laks bedste strande og i gåafstand til shopping og restauranter. Resortet ligger i en stor tropisk have, og mellem bygningerne og gennem haven snor den ene af hotellets 2 pools sig. Her kan I finde små oaser med solstole langs poolen, eller forsætte til den ene ende hvor børnepoolen befinder sig. Den anden pool ligger få skridt fra stranden. I kan nyde solnedgangen med en drink i baren samt benytte jer af nogle af resortets mange faciliteter som fitness, vandsport, massage eller yoga. Slentrer I om aftenen langs stranden, kan I finde små hyggelige restauranter i vandkanten, som serverer fristende thai-mad. På resortet indtages måltiderne ved vandet på The Sire Restaurant.
Resortets værelser er rummelige og indrettet i moderne thai-stil. Nogle er med balkon, andre med direkte adgang til lagune-poolen. Alle har udsigt til pool eller have. La Flora Resort er lækkert, og velegnet til jer der gerne vil have et højt serviceniveau og god beliggenhed.

Det er muligt at tilkøbe all-inclusive på dette resort.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksusresort direkte til en Khao Laks bedste strande
 • Rummelige og velindrettede værelser i moderne thai-stil.
 • Gå-afstand til byen

Koh Lanta
7
Cha-Da Beach Resort & Spa

Cha-Da Beach Resort & Spa

Skønt resort direkte til den fine Klong Dao strand med store suiter, der egner sig fantastisk til familier med børn - og til voksne. To år har det taget at opføre dette helt fantastiske strand resort, der udelukkende tilbyder indkvartering i suiter. Her finder I Koh Lantas største pool-område udformet som en lagune, og som løber gennem hotellet. Derudover er her et poolområde med stor børnepool ned mod stranden, fitnesscenter, legeplads, vandsportscenter og flere restauranter. For familier er suiterne opdelte med forældre- og børnesoveværelse hver for sig. Silver suiter er beliggende på 1. og 2. sal, og Gold suiter ligger i stueetagen med direkte adgang til lagune poolen.
Emerald og platinum suiter ligger i haven - platinum suiter har plads til 6 personer og har 2 soveværelser og stue. Alle suiterne er lækkert indrettede med alle moderne faciliteter. Resortet ligger direkte til stranden med små restauranter under palmerne. Ønsker I at komme til byen, tager det kun 10 min. til Saladans markeder. Cha-Da Beach Resort & Spa er det oplagte sted, både for de, der søger lækre omgivelser til en afslappende ferie, eller for familien der vil hygge sig med børnene.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Store suiter med adskilte soveværelser til familier
 • 2500 m2 swimmingpool
 • Beliggende direkte ud til AndamanerhavetDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Chiang Mai

Dag 3-4:
Chiang Mai

Dag 5:
Chiang Mai - The Bush Camp

Dag 6:
The Bush Camp

Dag 7:
The Bush Camp - Chiang Mai

Dag 8:
Chiang Mai - Khao Lak

Dag 9 - 14:
Khao Lak

Dag 15:
Hjemrejse Thailand

Dag 16:
Ankomst Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 28° C 32° C 34° C 36° C 33° C 31° C 31° C 30° C 31° C 30° C 29° C 28° C
Nattemperatur 13° C 14° C 17° C 21° C 23° C 23° C 23° C 22° C 22° C 21° C 18° C 14° C
Nedbør 9 mm 6 mm 15 mm 57 mm 165 mm 137 mm 165 mm 226 mm 224 mm 125 mm 41 mm 12 mm
Nedbørsdage 2 1 2 7 16 19 21 23 19 13 6 3
Solskinstimer 9 10 9 9 8 6 5 5 6 7 8 8
Dagtemperatur 32° C 33° C 34° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C 32° C
Nattemperatur 21° C 21° C 22° C 23° C 24° C 24° C 23° C 24° C 23° C 23° C 22° C 21° C
Nedbør 37 mm 22 mm 44 mm 126 mm 370 mm 404 mm 394 mm 411 mm 462 mm 342 mm 194 mm 70 mm
Nedbørsdage 5 4 6 14 23 22 21 22 24 23 16 7
Solskinstimer 9 9 9 8 6 5 6 6 5 6 6 8
Dagtemperatur 31° C 32° C 33° C 33° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 24° C 25° C 25° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C
Nedbør 48 mm 25 mm 52 mm 129 mm 309 mm 261 mm 273 mm 259 mm 373 mm 330 mm 230 mm 91 mm
Nedbørsdage 5 6 3 15 19 19 17 17 19 19 14 8
Solskinstimer 9 10 9 8 6 5 6 6 5 6 7 8
Dagtemperatur 32° C 33° C 34° C 34° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C
Nattemperatur 22° C 22° C 23° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C
Nedbør 53 mm 24 mm 49 mm 124 mm 292 mm 245 mm 260 mm 246 mm 355 mm 325 mm 252 mm 108 mm
Nedbørsdage 6 3 5 11 22 20 20 20 23 22 17 10
Solskinstimer 9 9 9 8 6 6 6 6 5 6 6 7
Dagtemperatur 32° C 33° C 33° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C
Nedbør 40 mm 27 mm 59 mm 140 mm 334 mm 275 mm 284 mm 265 mm 398 mm 339 mm 187 mm 66 mm
Nedbørsdage 6 4 5 10 18 18 17 18 19 20 17 12
Solskinstimer 9 9 9 8 6 5 6 6 5 6 7 8

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn