Tilbud - Bangkok, glamping ved River Kwai og Hua Hin

Tilbud - Bangkok, glamping ved River Kwai og Hua Hin

Individuel badeferie inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

16 dage fra DKK 13.990,-
Se datoer og priser

Rejs feks d. 13. eller 14. juli med Thai Airways direkte.

Masser af oplevelser og charmerende hoteller ved River Kwai og i Hua Hin.
Rejsen starter i Bangkok , med tid til at opleve de smukke templer, kongepaladset og travle China Town. Herfra fortsættes til den fantastisk HinTok River Camp, i junglen ved flodbredden hvor I bor 3 dage med masser af oplevelser inkluderet.
Efter nogen oplevelsesrige dage afsluttesi i Hua Hin på Baan Duangkaew Boutique Resort - en oase, i lækker thai-stil tæt ved strand og by.

En fantastisk rejse for både voksne og familier.

Højdepunkter på rejsen

 • 2 nætter i spændende Bangkok
 • 3 dage/2 nætter glamping ved River Kwai inkl ture og måltider
 • 7 nætter på charmerende boutique hotel i Hua Hin
 • Rejs feks d. 13. eller 14. juli

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Bangkok
3
Century Park

Century Park

Godt 4-stjernet hotel til en attraktiv pris og en god placering 15 minutters gang fra Pratunam Marked og The Indra Arcade samt andre af Bangkoks bedste shopping- og restaurantområder. Blot 500 meter fra Century Park finder I BTS stationen Victory Monument (skytrain), der forbinder jer med resten af Bangkok. Hotellets 383 attraktive værelser har safetybox, telefon, internet adgang, TV, hårtørrer og selvfølgelig aircondition. Der er flere restauranter, et fitnesscenter og swimmingpool på hotellet. Et attraktivt hotel, også for børnefamilier.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Familievenligt
 • Nær BTS banen (Skytrain)
 • God beliggenhed

River Kwai
2
Hintok River Camp

Hintok River Camp

Hintok River Camp ligger med udsigt til den historiske flod Kwai, Hintok-bjergene og er omgivet af frodig jungle, der omkranser teltlejren. Her tilbydes rummelige luksuriøse telte, der er indrettet med træmøbler, aircondition, eget badeværelse med bruse samt udendørs bruser med varmt vand og privat møbleret veranda. Fra den naturlige poolen får I en fantastisk udsigt til floden og ønskes ekstra forkælelse tilbydes der afslappende thai massage. I restauranten tilbydes en varieret menu og drinks, som kan nydes med udsigt til Kwai Noi floden, og om aften arrangeres der lækker BBQ. Fra lejren er der mange spændende aktiviteter og oplevelser såsom Hellfire pass - "Dødens jernbane, sejlads med kano på floden, mountainbikes, vandreture, naturskønne vandfald, Lawa-grotten og Mon-templet. På Hintok River Camp får I en helt unik ferieoplevelse i Thailands fantastiske natur.

Besøg hotellets hjemmeside


3 dages River Kwai tur med 2 overnatninger på Hintok River Camp:

Dag 1: Bangkok – Kanchanaburi - Hintok Camp

I bliver hentet på jeres hotel i Bangkok mellem kl. 08.00 og 08.30 om morgen, og turen går mod Kanchanburi. I besøger det interaktive museum, Thai-Burma Railway Center, hvor I får historien om "Dødens Jernbane". Herefter fortsættes til en krigskirkegård med mindesten for nogle af de mere end 6.000 allierede krigsfanger, der mistede livet under konstruktionen af "Dødens Jernbane". I fortsætter efterfølgende til den verdenskendte bro over floden Kwai, en del af dødens jernbane som blev bygget af krigsfanger under 2. verdenskrig. Om eftermiddagen vil der være dejligt frokost på en lokal restaurant inden turen fortsætter til Hellfire Pass, hvor der et lille lokalhistorisk museum, og mulighed for at vandre ned i det berygtede pas med den blodige historie. Om eftermiddagen ankommer I til Hintok River Camp, hvor I checker ind, og har tid til afslapning inden en lækker BBQ-middag bliver serveret.

Dag 2: Mon Tribal Village - Mon Chat

Start dagen med en lækker morgenmad med udsigt til floden og junglens lyde. Efterfølgende skal I med longtailbåd til River Kwai Jungle Raft, hvorfra I besøger en nærliggende stammelandsby. Mon-folket har boet her i generationer, og de har ikke ændret væsentligt på deres måde at leve på. I får indsigt i deres historie, kultur og dans samt oplever hvordan I bærer ”Sa-Rong” deres oprindelig beklædning. I tager derefter på en kort gåtur langs flodbredden, hvor I kommer til en fantastisk udsigtspost ved floden Kwai. Efter en oplevelsesrig eftermiddag tager I tilbage til Hintok Camp, hvor der vil blive serveret en lækker frokost. Resten af dagen er til fri disposition, hvor I har mulighed for at udforske floden med kano, låne cykler og besøg landsbyen i nærheden af teltlejren. Om aften kan I nyde en lækker BBQ-middag omkring lejerbål. 

Dag 3: Hintok River Camp - Bangkok 

Formiddagen er afsat til afslapning ved pool, eller I kan tage en morgentur i kano og se junglen vågne op helt tæt på. I tjekker ud fra Hintok Camp og fortsætter til en lokale restaurant, hvor der vil blive serveret frokost. Efterfølgende tager I til dødens jernbane, hvor I stiger ombord på toget, som kører over broen og ud i det frodige og bjergrige landskab langs floden.  Efter halvanden times togtur stiger I af og returnere til Bangkok, hvor I er fremme ca. kl. 18.

 

Fakta

 • Luksuriøse telte
 • Udsigt til den historiske flod Kwai

Hua Hin
8
Baan Duangkaew

Baan Duangkaew

Baan Duangkaew er en oase, i lækker thai-stil tæt ved strand og by. Hotellet er med sine autentiske bungalows meget ulig andre hoteller i Hua Hin, og I kan trække jer tilbage til fredelige omgivelser efter dagens oplevelser. Her er et skønt pool område, omgivet af tropiske planter og i haven ligger de hyggelige små huse spredt, med stor veranda og lækkert indrettede i thai-stil. De har alle aircondition og køleskab. Her er kun 12 deluxe værelser og 7 familieværelser, så vi anbefaler booking i god tid. Familieværelserne har plads til op til 2 voksne og 2 børn. 
Her er kun 150 m til stranden (mellem Hua Hin og Takiab) og til centrum 5 min kørsel. 

Et utroligt skønt lille resort som vi faldt for da vi var forbi i februar 2022. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Smukke thai-style bungalows i Hua Hin
 • Hyggeligt boutique hotel
 • 150 m fra stranden i smuk tropisk have


By
Nætter
Hotel
Standard

Hua Hin
8
Wora Bura Beach Resort & Spa

Wora Bura Beach Resort & Spa

Lækkert 4* hotel beliggende direkte ned til havet lidt udenfor centrum med alle tænkelige faciliteter. Hotellet er bygget i kolonistil, og har et super hyggeligt pool område, der begynder i den tropiske have og ender nede ved stranden. Hotellet har 2 restauranter, bar, børnepool, spaområde, fitness center og shuttlebus ind til byen. Værelserne har trægulve, er udsmykket i thai stil og har terrasse eller balkon, aircondition, wifi, satellit tv og minibar.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Lækkert stilfuldt førsteklasse hotel
 • Direkte på strandenDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst til Bangkok

Dag 3-4:
Bangkok

Dag 6:
Bangkok - HinTok River Camp

Dag 6:
HinTok Rivercamp

Dag 7:
HinTok Rivercamp - Hua Hin

Dag 8-14:
Hua Hin

Dag 15:
Hjemrejse Thailand

Dag 16:
Ankomst Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 29° C 31° C 32° C 33° C 33° C 33° C 33° C 32° C 32° C 31° C 30° C 29° C
Nattemperatur 21° C 22° C 24° C 25° C 25° C 25° C 25° C 25° C 24° C 24° C 23° C 21° C
Nedbør 14 mm 24 mm 30 mm 42 mm 124 mm 91 mm 108 mm 113 mm 139 mm 221 mm 176 mm 18 mm
Nedbørsdage 2 3 3 5 14 17 19 20 19 17 9 2
Solskinstimer 9 9 9 8 7 5 5 5 5 6 7 9

Udflugter

Pala U vandfaldet

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 395,-

I afhentes på jeres hotel i Hua Hin/Cha Am kl. ca. 08.30 kører ca. 1 time med minibus ad bjergvejen de 63 km mod nordvest. Med sine 16 ”etager” er Pala U vandfaldet et af Thailands største og er samtidig en del af Kaeng Krachan Nationalpark. Det smukke skovklædte område er også rigt fugleliv og sommerfugle. Frokosten indtages på en lokal restaurant, og herefter kan I enten vælge at slappe af ved synet af det smukke vandfald, eller I kan snuppe jer en svømmetur, så husk at medbringe badetøj og håndklæde. Min. 2 personer.


Sam Roi Yod Nationalpark

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 395,-

63 kilometer syd for Hua Hin ligger Khao Sam Roi Yod National Park også kaldet ”300 bjergtinder”. Området dækker ca. 98 kvadratkilometer med bølgende kalkstensbjerge, mangrovesumpe og strande. Undervejs kører vi langs ananasplantager til en uspoleret fiskerlandsby. Der sejles en kort tur til Sam Phraya-stranden, hvorfra man går på en sti op til den kendte berømte grotte kaldet Tham Phraya Nakhon. Fra pavillonen Phra Thi Nang Khuha Kharuhat, som blev konstueret under Kong Rama V i 1890, har man en fantastisk udsigt til grotten. Inden frokost er der tid til lidt afslapning på stranden, og herefter går turen tilbage mod hotellet. Turens varighed: ca. 6-7 timer. Min. 2 personer.


Snorkeltur til Koh Talu

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 850,-

Allerede kl. 07.00 om morgenen kører I af sted på en to timers køretur syd for Hua Hin, hvorfra I sejler ud til den lille ø Koh Talu med sine hvide sandstrande og koralrev fyldt med farvestrålende fisk. Nyd en dag ved strande med svømning, snorkling, afslapning på stranden eller trekking rundt på øen. En lækker thai frokost serveres på en lokal resort restaurant. Turen varer ca. 9 timer. Husk at medbringe badetøj, håndklæde, solhat og solbriller. Min. 6 personer.


Det Flydende Marked og Rose Garden

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 470,-

I afhentes tidligt kl. 07.00 på hotellet i Hua Hin/Cha Am og kører med minibus de godt 1½ time til det flydende marked i Damnoen Saduak. I skal på sejltur til midten af det livlige, flydende marked, hvor den tidløse livsstil hos de lokale kan observeres langs kanalerne. Turen fortsætter til Nakorn Pathom, hvor I kan beundre den højeste chedi (pagode) i Thailand, efterfulgt af frokost i Rose Garden Country Resort. Bagefter skal I se nogle af de thailandske folkedanse, thai boksning og sværdkamp. Der er også forestillinger af traditionelle ceremonier og et elefant show. Ankomst tilbage på jeres hotel omkring kl. 18:00. Min. 2 personer.


Hua Hin by og vin tur

- Halvdagstur pr. person DKK 580,-

I afhentes på jeres hotel i Hua Hin og kører først til Khao Takiab (Abe-bjerget) i den sydlige del af Hua Hin, der har et lille tempel på toppen og dets mange aber er et af Hua Hin mest populære udflugtsmål. På en klar dag er der en flot udsigt over Hua Hin by.I fortsætter til det kongelige sommer- og strandpalads, Maruekhathaiyawan, beliggende nord for Hua Hin. Paladset er bygget i teak træ tilbage i 1920´erne under Kong Rama VI regeringsperiode og blev designet af en italiensk arkitekt. Ved middagstid når I Hua Hin Vineyard, hvor I kan lære om, hvordan tropisk vinavl foregår. Det professionelle team er klar i de thai inspirerede pavilioner, og der serveres både grape juice og en lille vinsmagning, ligesom der også er en video præsentation af Siam Winery. Dagens sidste stop er ved Hua Hin Togstation, der samtidig er landets ældste. Stationen er bygget af Rama VI, og det mest interessante er nok det flotte, kongelige venteværelse. Turen ender tilbage på jeres hotel ved 14-tiden. Min. 2 personer.


Cykeltur til Burma´s grænse

- Heldagstur pr. person DKK 965,-

I afhentes på hotellet i en van og køres de 1,5 times tid syd for Hua Hin til den burmesiske grænse. Her findes et lokalt marked, der sælger alt fra håndværk og dippedutter til store,træudskårne møbler. Dette punkt er det smalleste sted i Thailand og afstanden fra grænsen til stranden (Gulf of Thailand) er kun 12 km. Herfra står I på cyklerne, og turen går primært ned ad bakke til stranden, hvor der gøres stop ved et lille akvarium. I fortsætte op langs kysten til Thai Air Force Base og videre langs kystlinjen gennem de smukke landskaber med kalkstensbjerge og små øer. På standen Lime Bay (Ao Manao) nyder I en dejlig frokost, og cykler derefter videre til foden at et bjerg, hvor I kan fodre de Nyd en dejlig frokost på stranden ved Lime Bay (Ao Manao), før cykle lidt længere henne naturskønne stranden veje til bunden af et bjerg, hvor du møde de små, sorte langur aber. Hvis I er ”fit” og har lyst lan I vandre op ad bjerget, hvorfra der er en fantastisk udsigt over bugten og stranden. Næste stop er Prachuap Bay (Ao Prachuap) og Little Bay (Ao Noi), hvor I besøger et smukt teaktræs tempel med flotte udskæringer, der fortæller buddhistiske historier. Denne cykeltur er fremragende til både familier og ”almindelig” cyklister, da den foregår i et afslappet tempo. Størstedelen af cykelturen er på flad asfalt og der er ilagt en del pauser, så I kan nyde omgivelserne. Under hele turen medfølger et ”support” køretøj med frisk frugt, vand, værktøjskasse og førstehjælpskasse Selvom turnéen starter tidligt om morgenen, kan det blive, og vi foreslår, at du bære solcreme og kasket. Min. 2 personer.Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn