4* Phuket og Khao Lak - kun for voksne

4* Phuket og Khao Lak - kun for voksne

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

16 dage fra DKK 13.490,-
Se datoer og priser

Tag på en afslappende ferie på skønne strandhoteller, kun for voksne. 

Trænger I til ekstra fred og ro, og rejser I uden børn kan en rejse til hoteller uden børn være det helt rigtige. Hotellerne i denne rejse har minimums alder på 12 år, og der er kræset lidt ekstra for gastronomi og faciliteter, med voksne gæster som fokus.
Glæd jer til to skønne strandresorts, med masser af plads til du-og-jeg tid. 

Højdepunkter på rejsen

  • Strandhop til Phuket og Khao Lak
  • Bo direkte på stranden
  • Skønne 4* resorts

Få overblikket

Hotel

By
Nætter
Hotel
Standard

Phuket
6
Beyond Resort Karon

Beyond Resort Karon

Beyond Resort Karon ligger direkte på stranden i det sydligste hjørne af Karon stranden - et skønt voksenhotel med central beliggenhed. Hotellet er bygget i lækker thai-stil, og fra hele resortet er der udsigt over Karon-bugten. Hotellet er det eneste i Karon, der ligger direkte på stranden. Fra poolen er der havudsigt og efter kun få skridt står I i sandet. Gæster skal minimum være 18 år for at bo her, og alt er lavet med det voksne publikum for øje. Her kan I vælge at spise i en af hotellets 2 restauranter, få en lækker spa-behandling eller gå til enten Kata eller Karon by. Resortets værelser er lyst indrettede og har alle hel eller delvis udsigt over Karon bugten og det krystalblå hav fra balkon eller terrasse. De er 34 m2 og har alle moderne faciliteter inklusiv gratis wifi.

Deluxe seaview værelserne ligger i stueetagen.
Beyond deluxe seaview værelserne er på 1. og 2.sal.
Premier seaview værelse ligger på øverste etage.

Et meget velbeliggende resort med et højt serviceniveau til voksne gæster hvor solnedgangen kan nydes fra jeres private balkon eller terrasse.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Skønt resort i Karon kun for voksne
  • Eneste hotel i Karon direkte på stranden
  • Alle værelser med havudsigt

Khao Lak
7
The Haven Khao Lak

The Haven Khao Lak

The Haven Khao Lak ligger direkte til den smukke Khuk Khak strand i Khao Lak-området. Hotellet er omgivet af en smuk tropisk have med palmertræer, eksotiske blomster, flere pool områder og tropisk lagune. Her kan I nyde kolde forfriskninger i solstolen ved poolen, slentre ned af den smukke brede sandstrand eller benyttet hotellets mange faciliteter som fitness, yoga, massage, kano og cykler. 

Alle værelser og villaer er rummeligt indrettet i lyse farver med alle nødvendige faciliteter med balkon eller terrasse med direkte adgang til poolen. The Haven har 2 restauranter, begge med fantastisk udsigt til Andamanhavet, der serverer lækre thai-præget retter og italienske specialiteter. I de to bar serveres der eksotiske drinks og lettere snacks. 

Langs vejen foran hotellet ligger der lokale restauranter, og ønsker I at tage til Khao Lak centrum tilbyder hotellet shuttle service 2 gange om dagen.
  
Minimumsalderen er 12 år.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Lækkert hotel direkte til bred sandstrand
  • Omgivet af kokospalmer og flere poolområder
  • Forbeholdt gæster over 12 år
Dag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Khao Lak

Dag 3-8:
Khao Lak

Dag 9:
Khao Lak - Phuket

Dag 10-14:
Phuket

Dag 15:
Phuket - hjemrejse

Dag 16:
Ankomst til Danmark

Vejret i Thailand

Dagtemperatur 32° C 33° C 33° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 31° C 31° C 31° C
Nattemperatur 23° C 23° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C
Nedbør 40 mm 27 mm 59 mm 140 mm 334 mm 275 mm 284 mm 265 mm 398 mm 339 mm 187 mm 66 mm
Nedbørsdage 6 4 5 10 18 18 17 18 19 20 17 12
Solskinstimer 9 9 9 8 6 5 6 6 5 6 7 8

Udflugter

Phuket: Coral Island

- Heldagstur pr. person DKK 390,-

Transport fra hotellet til Ao Chalong mole, hvorfra man sejler i båd til Coral Island (det formelle navn er Koh Hae, men kaldes Coral Island pga. dets storslåede koral rev), en populær destination, der er beliggende ca. 9 km fra Phukets sydøstkyst. I dagstimerne er der meget liv på stranden med mennesker, der enten snorkler, står på vandski, paraglider eller solbader på den fine strand med det krystalklare hav. Dykning på øen er også en mulighed. Der er to rigtig fine strande på både øst og vestkysten af øen. Vandet er roligt og klart, perfekt til diverse vandaktiviteter og til dem, der ikke har så meget erfaring indenfor snorkling.(KS)  Dykning, jet-ski, parasailing osv. er dog på egen regning. Efter en fredelig og afslappende dag returnerer I til Phuket. Frokost er inkluderet. Turens varighed: ca. 8 timer. Pris pr. person kr. 390,- Pris børn (3-11år) kr. 290,-  Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Thailand

Prev btn
Next btn