Luksus ø-hop på Seychellerne

Luksus ø-hop på Seychellerne

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

16 dage fra DKK 46.990,-
Se datoer og priser

Tag på luksus ø-hop til Mahé, La Digue og Praslin og nyd nogle af verdens smukkeste strande og den enestående natur: Coco de Mer palmerne der kun findes her, havet der skinner i alle farver af blå, snorkel med havskildpadder fra stranden og tag på tur i frodige nationalparker - alt sammen mens du bor på lækre resorts i vandkanten. Gourmet halvpension inkluderet på hele rejsen - glæd jer til delikate kreolske retter, som kan nydes med udsigt til Det Indiske Ocean. 

Rejsen kan opgraderes til business class.

 

Højdepunkter på rejsen

 • Besøg de smukke strande på Mahé, La Digue og Praslin
 • Oplev enestående natur og kreolsk gæstfrihed
 • Lækre resorts direkte på stranden
 • Halvpension inkluderet

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Seychellerne
5
Constance Ephelia

Constance Ephelia

Constance Ephelia ligger på en halvø med 2 gode strande, hvoraf den ene er direkte til marinenationalparken. Resortet er af lækker kvalitet og oplagt til en familie- eller generationsferie med masser af faciliteter for alle aldre, god plads og en utrolig smuk beliggenhed. Resortet er delt i syd-stranden, hvor suiterne ligger ud til en dejlig strand med lavt lav, og nord-stranden hvor villaerne ligger ud til marine nationalparken Port Launay. Strandene er forbundet via en lille vej gennem mangroven, og Det Indiske Oceans største spa-område på 7.000 m2.
Resortet har masser af muligheder for aktiviteter: 4 tennisbaner, stort fitness center, squashbane, 4 swimmingpools og stort vandsportscenter på nord-stranden med havkajak, vandcykler, katamaran og snorkling som alt sammen er gratis. I kan også vandre til smukke udsigtspunkter på hotellets område eller tage på ture til smukke øer eller rundt på Mahé.
Hotellets 4 pools ligger spredt på det frodige område, mellem palmerne og med udsigt til det krystalblå hav og den hvide strand. Her er 5 restauranter og 5 barer, hvor der serveres smukt anrettede menuer når sulten melder sig og med inspiration fra det franske, italienske og asiatiske køkken.
På sydstranden ligger junior- og seniorsuiterne, og på nordstranden ligger villaerne i forskellige størrelser med plads til op til 6 voksne og 2 børn. Alle suiter og villaer har alle moderne faciliteter og er indrettet i smukke farver og træsorter. Opholdet bookes med halvpension, og I har mulighed for at tilkøbe helpension.

Se video fra hotellet
Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Mellem 2 gode strande, den ene til marinenationalpark
 • Lækkert resort til familie- eller generationsferie
 • Kort rejsetid, beliggende på Mahé

Seychellerne
3
Le Domaine de l' Orangeraie

Le Domaine de l' Orangeraie

Le Domaine de l' Orangeraie ligger på La Digue, øen med de mange smukke strande, og flere af dem finder I på en kort gå-tur fra hotellet. Her kan I nyde en fantastisk service pakket ind i lækre omgivelser og et højt serviceniveau. Der er mulighed for at leje cykler, så I kan komme rundt på en ø, som er bil-fri. Anse Severe Beach ligger 2 min. gang væk og Anse Patate Beach er 10 min. gang fra resortet. Der er vandsportsfaciliteter, snorkling, fitness og spa afdeling. I har 2 restauranter og 2 barer til rådighed, og der findes små lokale restauranter og butikker omkring hotellet. Her er i alt 63 villaer, der ligger spredt i den smukke have omgivet af tropiske fugle, smukke blomster og rindende bække. De er alle lækkert indrettede i smukke farver og naturens materialer. Garden villas samt garden residence har plads til op til 2 voksne og 1 barn mellem 4 og 12 år. Villa de Charme og villa de Charme Elégance har plads til max 2 voksne. Et skønt resort som mest henvender sig til voksne. Ved ankomst med båden fra Praslin eller Mahé venter hotellet jer ved molen.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksusresort på La Digue
 • Mange af de smukkeste strande tæt ved
 • Villaer omgivet af tropiske planer og fugle

Seychellerne
5
Constance Lemuria

Constance Lemuria

Constance Lemuria på Praslin er Seychellernes mest eksklusive resort, og her får I ikke kun fantastisk service og gastronomi på et meget højt plan men også en unik beliggenhed: i frodig tropisk have, med egen 18-hullers championship golfbane og mellem 3 smukke strande, hvoraf Anse Georgette er kåret til en af verdens smukkeste. Her kan I i månederne oktober - februar opleve havskildpadderne lægge deres æg.
Et ophold på Constance Lemuria er noget helt særligt, ikke mindst på grund af de smukke omgivelser hvor alt er bygget i harmoni med den smukke natur her. Swimmingpoolen strækker sig i 3 niveauer fra klippetoppen ned til strandkanten, og golfbanen snor sig gennem mangrove og åbne vidder med udsigt til Det Indiske Ocean. Uanset om I spiller golf eller ej, må I ikke gå glip af et besøg ved hul nummer 15, hvorfra I kan nyde solnedgangen med en kølig drink.
Her er alle ønskelige faciliteter: fitness, tennis, vandsport, flere restauranter der tilbyder lækre retter samt mountain bike udlejning, så I kan udforske øen på egen hånd. Ønsker I at komme på bådture eller rundt på øen, kan det bookes hos conciergen på resortet.
Suiterne og villaerne er alle lækkert indrettede i afdæmpede farver og naturens materialer med alle moderne faciliteter. Suiterne har plads til op til 2 voksne og 2 børn under 12 år. Villaerne fås med plads til op til 9 personer. Et luksus-resort udover det sædvanlige velegnet til ferie for par, såvel som familie- og generationsferie.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • På Praslin, mellem smukke strande og frodig natur
 • Luksusriøse omgivelser og gastronomi i særklasse
 • 18-hullers champion golfbane
Dag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Seychellerne

Dag 3-6:
Mahé

Dag 7:
Mahé - La Digue

Dag 8-9:
La Digue

Dag 10:
La Digue - Praslin

Dag 11-14:
Praslin

Dag 15:
Hjemrejse fra Praslin

Dag 16:
Ankomst Danmark

Vejret i Seychellerne

Dagtemperatur 29° C 29° C 30° C 30° C 29° C 28° C 27° C 27° C 28° C 29° C 29° C 29° C
Nattemperatur 23° C 24° C 24° C 24° C 25° C 24° C 23° C 23° C 24° C 23° C 23° C 23° C
Nedbør 381 mm 279 mm 189 mm 178 mm 133 mm 66 mm 81 mm 117 mm 134 mm 206 mm 223 mm 271 mm
Nedbørsdage 18 14 14 16 15 16 16 16 14 14 16 20
Solskinstimer 5 6 7 8 8 8 7 8 8 7 7 6

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online