Qatar er et af de rigeste land i verden og hovedstaden Doha, i det lille Emirat ved den Persiske Bugt, er mellemøstens hurtigst voksende by, og her kan I få en oplevelse af 1001 nats eventyr, kombineret med badeferie, storby og ørkenoplevelser.

Byen ligger mellem ørken og hav, og er en pendant til Dubai - og så alligevel ikke helt. I får mere af den autentiske mellemøstlige stemning her og selvom der findes mange lækre 5* resorts, pudsige, moderne bygningsværker og fantastisk shopping er udviklingen ikke helt så langt fremme her som i Dubai. Før olie og naturgas berigede landet med umådelig rigdom, ernærede en stor del af befolkning sig ved perlefiskeri. Deraf navnet på The Pearl som er Qatars kunstige ø og pendant til Dubais The Palm.

Hvis I bruger 2 - 3 dage i byen i forbindelse med et stopover, kan I nå at få et godt helhedsindtryk af byen. Her er smukke museer, magiske souk'er, enorme shoppingcentre og futuristiske bygningsværker. Tager I en time udenfor byen kan I opleve ørkenen med dets saltsøer hvor lyserøde flamingoer flokkes, og beduiner med deres kameler stadig kan opleves.

I kan med fordel reservere en halvdagstur med lokal guide, som tager jer med til nogen af de mest spændende seværdigheder, eller I kan begive jer ud på egen hånd i byen. Vi arrangerer udflugter og ture, mens ellers kan de arrangeres af jeres hotel.