Qatar er et af de rigeste lande i verden og hovedstaden Doha i det lille Emirat ved Den persiske Bugt, er Mellemøstens hurtigst voksende by. Her får I en oplevelse af 1001 nats eventyr kombineret med badeferie, storby og ørkenoplevelser.
Byen ligger mellem ørkenen og havet, og er pendant til Dubai - og så alligevel ikke helt. I får mere af den autentiske, mellemøstlige stemning her, og selvom der findes mange lækre 5 stjernede resorts, pudsige, moderne bygningsværker og fantastisk shopping, er udviklingen ikke helt så langt fremme her som i Dubai. Før olie og naturgas berigede landet med en umådelig rigdom, ernærede en stor del af befolkning sig ved perlefiskeri. Deraf navnet på The Pearl som er Qatars kunstige ø og pendant til Dubais The Palm.
Hvis I bruger 2 - 3 dage i Doha i forbindelse med et stopover, kan I nå at få et godt helhedsindtryk af byen. Her er smukke museer, magiske souk'er, enorme shoppingcentre og futuristiske bygningsværker. Blot 1 time udenfor byen kan I opleve ørkenen og dens saltsøer, hvor lyserøde flamingoer flokkes og beduiner lever med deres kameler.
I kan med fordel reservere en halvdagstur med lokal guide, der tager jer med til nogle af de mest spændende seværdigheder, eller I kan begive jer ud i byen på egen hånd. Vi arrangerer udflugter og ture, mens ellers kan de også arrangeres af jeres hotel.

Individuelle Rejser
1 rejse