Secrets Akumal for voksne - på business class

Secrets Akumal for voksne - på business class

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

10 dage fra DKK 30.990,-
Se datoer og priser

Mexico, luksus forbeholdt voksne gæster – paradisiske strande og gastronomi i særklasse på eksklusive 5* Secrets Akumal. Her får I opfyldt drømmene om fredfyldte og smukke omgivelser for 2 når I checker ind i jeres lækre suiter, omgivet af smuk, caribisk strand, og krystalblåt hav hvor I kan snorkle med havskildpadder.Gourmet all-inclusive er inkluderet, så I kan slappe af og kun tage stilling til hvad I ønsker at fylde dagen med – og det behøver ikke være ret meget.

Flyrejsen foregår med rutefly på business class, med loungeadgang og fast pass i alle lufthavne.

Højdepunkter på rejsen

  • Rejs på business class
  • Eksklusivt resort kun for voksne gæster
  • Gourmet all-inclusive inkluderet

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Akumal
8
Secrets Akumal Riviera Maya

Secrets Akumal Riviera Maya

Secrets Akumal er et udsøgt luksusresort på en af Mexico's bedste strande. Hotellet er forbeholdt voksne gæster, og der er tænkt på alle detaljer for at gøre jeres ophold til en helt speciel oplevelse. Stilen er moderne mexikansk, og indretningen er præget af maya-kulturen med de karakteristiske brændte farver blandet med moderne lyst design.
Resortets suiter er mellem 50 - 100 m2 og har enten udsigt til den tropiske have, den smukke strand eller med direkte udgang til poolen. På alle værelserne er der stort, lækkert badeværelse med jacuzzi for to, Nespresso maskine og minibar (inkluderet).
Akumal betyder "skildpaddernes sted", og snorkler eller svømmer I direkte fra stranden, kan I opleve de blide kæmper helt tæt på. Udover den fantastiske strand er der fri adgang til ikke-motoriseret vandsport, fitness, yoga og tennis - og rabat på green fee på Riviera Maya Golf Club er inkluderet i opholdet.
Hotellet bookes med all-inclusive, og vel at mærke en all-inclusive der er noget udover det sædvanlige. I kan frit vælge mellem 6 gourmet restauranter, når det passer jer:

Bordeaux - franske gourmet retter
Himitsu - moderne asiatisk mad
El Patio - mexikansk
Oceania - seafood
Portofino - italienske delikatesser
Seaside grill - grillede retter i vandkanten

Der findes også adskillige cafeer og charmerende barer på resortet. Hvis den næste rejse er for 2 der gerne vil slappe af og nyde livet, kan Secrets Akumal meget vel være det helt rigtige sted.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Luksusresort forbeholdt voksne
  • På en af Mexico's smukkeste strande
  • Gourmet all-inclusive inkluderet
Dag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2 - 8:
Akumal

Dag 9:
Hjemrejse Mexico

Dag 10:
Ankomst Danmark

Vejret i Mexico

Dagtemperatur 28° C 29° C 31° C 32° C 33° C 32° C 33° C 33° C 32° C 31° C 29° C 29° C
Nattemperatur 19° C 19° C 20° C 21° C 22° C 23° C 23° C 23° C 23° C 23° C 21° C 19° C
Nedbør 77 mm 57 mm 38 mm 46 mm 109 mm 189 mm 121 mm 146 mm 237 mm 214 mm 107 mm 97 mm
Nedbørsdage 6 5 3 3 7 12 12 13 15 13 7 7
Solskinstimer 6 7 8 8 8 7 7 7 6 6 6 6

Udflugter

Chichen Itza, Valladolid og Cenote

- Heldagstur pr. person DKK 690,-

Heldagstur til templel-området Chichen Itza som er på UNESCO's kulturarvsliste. Templet fortæller historien om mayaindianerne og består af mange bygninger. El Castillo og den Mesoamerikanske boldbane, hvor der blev lavet gudeofringer, er blot nogle af de spændende fortællinger, I kan se frem til. Omkring ruinerne ligger også nogle fantastiske cenoter (undervandsgrotter), hvor I, efter en varm tur ved templet, vil have mulighed for at bade i det klare vand, der udspringer fra undergrunden. På turen besøges også byen Valladolid, der er en smuk, gammel spansk koloniby med farvestrålende bygninger og hyggelige markeder. Inkluderet i turen:- afhentning/returnering til jeres hotel- frokost på lokal restaurant (uden drikkevarer)- engelsktalende guide- entré billetter Turen kan også bestilles som privat tur - kontakt os for pris. Børn under 12 år er halv pris.


Tulums ruiner, cenote og Coba's pyramide

- Heldagstur pr. person DKK 690,-

Heldagstur til Tulum's mayaruiner med guidet tur rundt i området samt tid til at udforske på egen hånd. Herfra køres til en af cenoterne, hvor der vil være mulighed for en forfriskende svømmetur i det klare vand.Sidste stop er Coba og Yucatans højeste pyramide, Nohoch Mul der ligger her. Guiden vil fortælle om det arkæologiske område, inden der vil være tid til at bestige pyramiden. Fra toppen kan I nyde udsigten over junglen og det caribiske hav. Inkluderet i turen:- afhentning/returnering til jeres hotel- frokost på lokal restaurant (uden drikkevarer)- engelsktalende guide- entré billetter til ruinerne og cenote Turen kan også bookes som privat tur - kontakt os for pris.


Sian Ka'an biosphere bådtur

- Heldagstur pr. person DKK 925,-

Tag på en hyggelig bådtur til Sian Ka'an's lækre natur. Naturreservatet er et af Mexico's største, og fugle- og dyrelivet er helt fantastisk her: søkøer, skildpadder og fugle i alverdens farver har deres hjem her, og jeres guide er god til at spotte dem.I bliver hentet på jeres hotel og turen går gennem junglen til kysten ,hvor jeres kaptajn og åbne speedbåd venter. Glæd jer til en rolig dag på vandet og til at opleve delfiner og skildpadder. På de smukke koralrev kan I snorkle med farvestrålende fisk i alle regnbuens farver. Frokosten serveres på en lokal restaurant i Punta Allen. Inkluderet i turen:- afhentning/returnering til jeres hotel- frokost på lokal restaurant  (uden drikkevarer)- engelsktalende guide- snorkeludstyr Ikke inkluderet:- Entré til nationalparken (ca. 2 USD pr. person)Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online