4* Vilamendhoo - fantastisk rev, perfekt til familier og par

4* Vilamendhoo - fantastisk rev, perfekt til familier og par

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie

10 dage fra DKK 19.490,-
Se datoer og priser

Vilamendhoo Island Resort ligger på den sydlige Ari Atoll blot 25 min. i vandfly fra Male. Øen er en af de større, og der er god plads omkring jer, uanset om I rejser som familie eller som par. Dele af øen er forbeholdt voksne gæster. Vilamendhoo har et fantastisk husrev tæt ved stranden, så alle kan være med, når der skal spottes havskildpadder eller baby-hajer. Et virkelig dejligt 4 stjernet resort hvor I får meget for pengene. Vi har inkluderet en omfattende all-inclusive plus pakke i prisen. Rejsen kan kombineres med ophold i Dubai.

Højdepunkter på rejsen

  • Bo op til 2 voksne og 2 børn under 15 år i villaen
  • Fantastisk husrev direkte fra stranden
  • Ari Atol (vandflyver fra Male)

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Maldiverne
7
Vilamendhoo Island Resort and Spa

Vilamendhoo Island Resort and Spa

Vilamendhoo Island ligger 30 min. i vandfly fra Male på den sydlige Ari Atoll. Øen er 900 m lang, og her får I en fantastisk smuk strand og et af de bedste husrev på Maldiverne. Resortet er et godt 4* hotel, hvor I får virkelig meget for pengene. Alle rammer for en perfekt ferie for både voksne og børn er til stede: mange faciliteter, beach villaer og vandvillaer med privatliv og det fine husrev kun 15 m fra stranden, så alle kan være med.
Villaerne er indrettede i lyse farver og med alle moderne faciliteter. Beach villaerne har kun palmerne imellem jeres terrasse og Det Indiske Ocean, og her kan I bo op til 2 voksne og 2 børn under 15 år.
Water-villaerne er kun for voksne og har egen restaurant og poolområde tilknyttet, som begge er børnefri. Her er en lang række vandsports-aktiviteter: havkajak, surfboards, paddleboards og selvfølgelig snorkling. Ønsker I at dykke, er her også dykkercenter, og ikke langt fra resortet passerer hvalhajerne forbi - de kan også opleves med snorkel. Udover vandsport er her tennisbaner, minigolf, fitnesscenter, volleyball bane, badminton samt flere swimmingpools og legeplads. Der er gratis wifi på hele resortet. Her er flere barer og restauranter, og måltiderne serveres i den fine buffet restaurant med skiftende temaer og live-cooking. For en mer-pris kan I spise i á la carte restauranterne. Vilamendhoo bookes med all-inclusive eller helpension

Inkluderet i All-inclusive plus pakke: 
- Morgenmad, frokost og middag i Funama eller Ahima restaurant.
- 24 timers snack menu fra Bonthi- og Sunset Bar
- En frokost eller middag i Asian Wok eller Hot Rock restaurant 
- Is fra Boashi Bar
- Vand, sodavand, juice, fadøl, te og specialkaffe, milkshakes, smoothies, husets vine (rød, hvid, rosé), husets spiritus (gin, vodka, rom, whisky, tequila, cognac)
- Cocktails
- Minibar: flaske vand, sodavand, juice, øl, vin, kaffe, the og iste, snacks, 1/2 flaske champagne ved ankomst. Minibaren opfyldes 1 gang dagligt.
- Sunset cruise
- 1/2 times snorkel undervisning, surf undervisning og tennisundervisning. Alle i grupper. OBS: snorkeludstyr er ikke inkluderet men kan lejes, eller I kan medbringe det hjemmefra. 
- Gratis brug af fitness, tennis i dagtimerne, volleyball, badminton, bordtennis, billard, dart og fodboldbaner.
- Gratis brug af havkajak og surf-udstyr
- Yoga i Dinya Spa

Et godt hotel hvor I får meget for pengene og et virkeligt godt husrev lige ved stranden. Vi kan anbefale I går en tur forbi dykkercenteret og høre om hvor de bedste snorkelsteder er, og om vejr og vindforhold.

Fakta

  • Et af Maldivernes bedste husrev
  • Atmosfærefyldt resort på den sydlige Ari Atoll
  • Voksen- og familieafdeling
Dag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Maldiverne

Dag 3-8:
Maldiverne

Dag 9:
Hjemrejse fra Maldiverne

Dag 10:
Ankomst Danmark

Vejret i Maldiverne

Dagtemperatur 30° C 31° C 31° C 31° C 32° C 31° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C
Nattemperatur 25° C 26° C 26° C 26° C 26° C 25° C 25° C 25° C 25° C 25° C 25° C 25° C
Nedbør 90 mm 68 mm 81 mm 129 mm 211 mm 183 mm 161 mm 183 mm 213 mm 229 mm 192 mm 198 mm
Nedbørsdage 3 2 3 4 7 6 5 6 7 8 6 7
Solskinstimer 8 9 9 8 7 7 7 7 7 8 8 7

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Maldiverne

Prev btn
Next btn