Luksus på Bali, i Ubud og Sanur på business class

Luksus på Bali, i Ubud og Sanur på business class

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie
Natur & dyr
Kultur

15 dage fra DKK 34.990,-
Se datoer og priser

Magiske på Bali - på business class

Bali har det hele: lækre resorts, en overflod af smukke templer, rismarker, strande og fantastisk gæstfri befolkning.
Skal selve rejsen være en del af oplevelsen er der ved tidlig booking gode tilbud på business class - så I kommer udhvilede frem, og kan starte ferien fra dag ét.
Bo på charmerende boutique resort i Ubud og nyd strandene når I checker ind på Hyatt Regency i Sanur. Undervejs er der indlagt sightseeing når I skifter hotel. 
Alle vores rejser til Bali kan opgraderes til business class - se rejseforslag her

Højdepunkter på rejsen

  • Skønne resorts i Ubud og Sanur
  • Oplev rismarker, templer og Sanur's dejlige strand
  • Flyv på business class

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Ubud (Bali)
4
Jannata Resort & Spa

Jannata Resort & Spa

Med udsigt til Wos River og den frodige jungle omkring Ubud finder I Jannata Resort & Spa beliggende i et smukt åndehul og med et højt serviceniveau. Resortet er en oase midt i alt det grønne, og med kun 20 værelser og suiter kan I her nyde de fredelige omgivelser men stadig være tæt på byen, som kun er 10 min. væk. Resortet er bygget af naturens materialer og falder naturligt ind i den omkringliggende natur. Fra alle hjørner er der udsigt til floden, der snor sig under resortet og til junglen på den modsatte side. Deluxe suiterne, som vi primært bruger, er smukt indrettet i varme farver og balinesisk stil. Fra jeres balkon, sengen og fra badekarret er der udsigt til floden og junglen, og her er alle moderne faciliteter inklusiv wifi.
Her kan I trække jer tilbage fra byen og nyde skønne spa-behandlinger, og der er flere gange om ugen yoga undervisning. Resortets restaurant serverer lækre retter lavet af lokale råvarer, som kan nydes med udsigt til floden. Hvis I ønsker at tage på udflugter, kan resortet hjælpe med dette. Et fantastisk resort der primært henvender sig til voksne, som søger smukke omgivelser og ro på deres ferie.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Smuk oase i balinesisk stil
  • Luksusresort, fortrinsvis for voksne
  • Fredelig beliggenhed omgivet af jungle, 10 min. fra centrum

Sanur (Bali)
8
Hyatt Regency Bali

Hyatt Regency Bali

Lækkert resort direkte ud til Sanur's fine strand med masser af luksus og en enorm, eventyrligt indrettet have. Det har taget 3 år at renovere Hyatt Regency Sanur, men i 2019 åbnede det op smukkere end nogensinde og med alle tænkelige faciliteter. Her kan I boltre jer i en af resortets 3 pools, benytte fitness faciliteterne, få lækre spa-behandlinger eller simpelthen bare glædes over den 9 ha store tropiske have, der grænser op til Sanur's dejlige strand. Gennem hele haven er der stier, så I kan tage på opdagelse mellem eksotiske blomster, damme og pavillioner. Ved stranden kan I nyde solnedgangen med en kølig drink med Mt. Agung i det fjerne på klare dage. Resortet ligger centralt i Sanur, så alt er indenfor gåafstand, men når I først er retur på hotellet, er der en ro og atmosfære, så I til fulde kan få slappet af og nydt livet. På stranden foran resortet må der ikke dyrkes motoriseret vandsport, så også her hersker der fred. Værelserne er lækkert indrettede i varme farver med alle moderne faciliteter. Der kan tilkøbes lounge access til jeres ophold. Et skønt resort, fredeligt og dog stadig midt i Sanur.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Luksus resort i kæmpe tropisk have
  • Direkte til stranden og ved Sanur by
  • Gennem-renoveret i 2019
Dag 1:
Afgang Danmark

Dag 2:
Ankomst til Bali

Dag 3-5:
Ubud

Dag 6:
Ubud-Sanur

Dag 7-13:
Sanur

Dag 12:
Bali - hjemrejse

Dag 13:
Ankomst Kastrup

Vejret i Indonesien

Dagtemperatur 30° C 30° C 31° C 31° C 30° C 30° C 29° C 29° C 30° C 30° C 31° C 31° C
Nattemperatur 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C 22° C 23° C 23° C 24° C 24° C
Nedbør 328 mm 261 mm 225 mm 117 mm 107 mm 90 mm 119 mm 53 mm 116 mm 173 mm 187 mm 258 mm
Nedbørsdage 19 18 20 12 8 7 4 3 3 5 10 16
Solskinstimer 8 8 8 10 10 9 10 10 10 10 9 8

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online