Luksus på Bali, i Ubud og Sanur på business class

Luksus på Bali, i Ubud og Sanur på business class

Individuel rejse inkl. fly, hotel og transport

Individuel rejse
Badeferie
Natur & dyr
Kultur

15 dage fra DKK 33.990,-
Se datoer og priser

Magiske på Bali - på business class

Bali har det hele: lækre resorts, en overflod af smukke templer, rismarker, strande og fantastisk gæstfri befolkning.
Skal selve rejsen være en del af oplevelsen er der ved tidlig booking gode tilbud på business class - så I kommer udhvilede frem, og kan starte ferien fra dag ét.
Bo på charmerende boutique resort i Ubud og nyd strandene når I checker ind på Hyatt Regency i Sanur. Undervejs er der indlagt sightseeing når I skifter hotel. 
Alle vores rejser til Bali kan opgraderes til business class - se rejseforslag her

Højdepunkter på rejsen

  • Skønne resorts i Ubud og Sanur
  • Oplev rismarker, templer og Sanur's dejlige strand
  • Flyv på business class

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Ubud (Bali)
4
Jannata Resort & Spa

Jannata Resort & Spa

Med udsigt til Wos River og den frodige jungle omkring Ubud finder I Jannata Resort & Spa beliggende i et smukt åndehul og med et højt serviceniveau. Resortet er en oase midt i alt det grønne, og med kun 20 værelser og suiter kan I her nyde de fredelige omgivelser men stadig være tæt på byen, som kun er 10 min. væk. Resortet er bygget af naturens materialer og falder naturligt ind i den omkringliggende natur. Fra alle hjørner er der udsigt til floden, der snor sig under resortet og til junglen på den modsatte side. Deluxe suiterne, som vi primært bruger, er smukt indrettet i varme farver og balinesisk stil. Fra jeres balkon, sengen og fra badekarret er der udsigt til floden og junglen, og her er alle moderne faciliteter inklusiv wifi.
Her kan I trække jer tilbage fra byen og nyde skønne spa-behandlinger, og der er flere gange om ugen yoga undervisning. Resortets restaurant serverer lækre retter lavet af lokale råvarer, som kan nydes med udsigt til floden. Hvis I ønsker at tage på udflugter, kan resortet hjælpe med dette. Et fantastisk resort der primært henvender sig til voksne, som søger smukke omgivelser og ro på deres ferie.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Smuk oase i balinesisk stil
  • Luksusresort, fortrinsvis for voksne
  • Fredelig beliggenhed omgivet af jungle, 10 min. fra centrum

Sanur (Bali)
8
Hyatt Regency Bali

Hyatt Regency Bali

Lækkert resort direkte ud til Sanur's fine strand med masser af luksus og en enorm, eventyrligt indrettet have. Det har taget 3 år at renovere Hyatt Regency Sanur, men i 2019 åbnede det op smukkere end nogensinde og med alle tænkelige faciliteter. Her kan I boltre jer i en af resortets 3 pools, benytte fitness faciliteterne, få lækre spa-behandlinger eller simpelthen bare glædes over den 9 ha store tropiske have, der grænser op til Sanur's dejlige strand. Gennem hele haven er der stier, så I kan tage på opdagelse mellem eksotiske blomster, damme og pavillioner. Ved stranden kan I nyde solnedgangen med en kølig drink med Mt. Agung i det fjerne på klare dage. Resortet ligger centralt i Sanur, så alt er indenfor gåafstand, men når I først er retur på hotellet, er der en ro og atmosfære, så I til fulde kan få slappet af og nydt livet. På stranden foran resortet må der ikke dyrkes motoriseret vandsport, så også her hersker der fred. Værelserne er lækkert indrettede i varme farver med alle moderne faciliteter. Der kan tilkøbes lounge access til jeres ophold. Et skønt resort, fredeligt og dog stadig midt i Sanur.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Luksus resort i kæmpe tropisk have
  • Direkte til stranden og ved Sanur by
  • Gennem-renoveret i 2019
Dag 1:
Afgang Danmark

Dag 2:
Ankomst til Bali

Dag 3-5:
Ubud

Dag 6:
Ubud-Sanur

Dag 7-13:
Sanur

Dag 12:
Bali - hjemrejse

Dag 13:
Ankomst Kastrup

Vejret i Indonesien

Dagtemperatur 30° C 30° C 31° C 31° C 30° C 30° C 29° C 29° C 30° C 30° C 31° C 31° C
Nattemperatur 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C 22° C 23° C 23° C 24° C 24° C
Nedbør 328 mm 261 mm 225 mm 117 mm 107 mm 90 mm 119 mm 53 mm 116 mm 173 mm 187 mm 258 mm
Nedbørsdage 19 18 20 12 8 7 4 3 3 5 10 16
Solskinstimer 8 8 8 10 10 9 10 10 10 10 9 8

Udflugter

River Rafting for alle

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 570,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Afhængig af hvor I bor, afhentes I på hotellet mellem kl. 8 og 9. Bor I på sydkysten, skal I regne med en times kørsel, mens det fra Ubud knap tager en halv time at kommer til Sobeks hovedkontor. Her får I en grundig gennemgang inden den 15 minutter lange vandretur til floden. Turen ned til floden er ikke for gangbesværede, da I skal ned af ca. 500 trappetrin, inden I når flodbredden. Sejlturen tager ca. to timer og afsluttes med en dejlig frokost på flodbredden. Det meste af tiden glider gummiflåden roligt ned af Ayung floden, mens I passerer det ene mere betagende natursceneri efter det andet. Vi kan også garantere at lattermusklerne bliver rørt undervejs, og mon ikke også det giver et lille sug i mellemgulvet under visse passager på floden. Sobek er den største arrangør af naturoplevelser på Bali. Sikkerheden og kvaliteten af deres grej er helt i top. Alle deltagere udstyres med redningsvest og hjelm og får grundig instruktion inden turen begynder. Turen inkluderer: Afhentning på hotel på sydkysten eller Ubud, river rafting på floden ca. 2 timer, frokost på flodbredden, retur transport til/fra hotellet. (varighed ca. 6 timer). Børn skal være fyldt 7 år for at kunne deltage. Maksimum alder for deltagelse er 64 år pga. forsikringen. Husk at medbringe: Badetøj, T-shirt, sandaler, solcreme og skiftetøj.


Mountain Bike for alle

- Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 390,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Afhængig af hvor I bor på Bali, afhentes I på jeres hotel mellem kl. 07.15 og 08.30. Efter ca. 2 timers kørsel er I fremme i landsbyen Papadan. Her bliver I udstyret med en mountainbike og div. sikkerhedsudstyr, og efter en kort introduktion er I klar til at begynde dagens oplevelser på to hjul. Turen ned ad Mount Batur foregår i et roligt tempo på fredelige, småt befærdede veje og stier, der bl.a. tager jer forbi hyggelige landsbyer, skyggefulde plantager og gamle tempelområder. Undervejs er der indlagt rigeligt med pauser, så I kan nyde de smukke scenerier og få taget nogle billeder til ferie-albummet. Efter cykelturen får I en god frokost inden I køres tilbage til jeres hotel, hvor I er fremme ca. kl. 16.00. Turen inkluderer: Transport til Papadan t/r, tur på mountainbike samt frokost, (varighed ca. 6-7 timer). Børn skal være fyldt 7 år for at kunne deltage. Husk at medbringe: Sportssko, solcreme og skiftetøj.


Mount Batur Vulkantrek ved solopgang

- Heldagstur inkl. morgenmad og frokost pr. person DKK 1150,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Kl. 01-01.30 afhentes I på jeres hotel og kører ca. 2 timer til landsbyen Penelokan. Herfra kører I til foden af Mount Batur, der er startpunktet for opstigningen. Efter nogle timers trekking, når I toppen, hvor I bliver belønnet med udsigten over området, mens solen står op og sender sine første stråler ud over dalene. I får en let morgenmad på toppen, der bl.a. inkluderer vulkansk dampede æg! På vej ned vandrer I forbi varme kilder, hvor I har mulighed for at tage et behageligt bad. Tilbage i Penelokan er der frokost på Lake View Restaurant, hvorefter turen går mod jeres hotel. På vejen besøges Tampaksiring (Holy Spring Water Temple), den traditionelle landsby Sebatu, og I ser de smukke risterrasser ved Tegallalang. Turen inkluderer transport t/r, entrébillet til Hot Spring Water, let morgenmad, frokost på restaurant, sikkerheds-udstyr. Det foreslås, at man iklæder sig lange bukser, jakke samt gode sko til vandreturen.


Barong dans og Besakih

- Heldagstur pr. person DKK 550,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: I landsbyen Batubalan skal nyde en 1 times opvisning af de traditionelle barong og kris danse, hvorefter I fortsætter til Celuk, især kendt for sine smukke guld- og sølvarbejder og Mas, der er centrum for træskærerier. Dernæst besøg i Goa Gajah (Elefantgrotten) og Klungkung, der er en domstol fra det 11. århundrede, og hvis loft er dekoreret med traditionelle balinesiske malerier. I kommer så til det største og helligste hindu tempel, Pura Besakih, også kendt som Moder Templet. Dette er beliggende ved foden af Mount Agung, og der er rig lejlighed til at kigge jer omkring. Inden turen går tilbage til hotellet, besøger I fiskerlandsbyen, Kusamba.


Tur til Kintamani

- Heldagstur pr. person DKK 550,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Fra Sanur: Spændende heldagstur til Celuk, især kendt for smukke guld- og sølvarbejder, Mas (centrum for træskærerier) og Ubud, der er øens kunstnerby nr. 1. Undervejs passerer I de flotte risterrasser i Tegallalang og landsbyen Sebatu, hvor husene er bygget i en helt speciel stil. Inden I når Kintamani, besøges det hellige vand tempel Tampaksiring. Kintamani er beliggende omkring 500 m over havet og med udsigt til det store krater på den aktive vulkan Mt. Batur og til den smukke Batur sø. På vej tilbage til sydkysten gøres stop i Bangli, hvor I skal besøge det hinduistiske tempel, Kehen der kan dateres tilbage til det 13. århundrede.


Østbali rundt

- Heldagstur pr. person DKK 490,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Tur til det østlige Bali inkluderer besøg ved Kerthagosa (en gammel retsbygning) i Klungkung, Flagermusegrotten Goa Lawah, der huser tusindvis af flagermus samt Tangangn landsby, hvor efterkommere af den oprindelige præhinduistiske befolkning stadig lever med sine specielle skikke og en unik kultur. Byen er afskærmet af en enorm mur. Turen fortsætter til de royale søer og haver i Tirta Gangga, og inden I returnerer til hotellet, passeres nogle af de traditionelle landsbyer Bebandem, Sidemen og Subak Tabola.


Kecak Dans

- Aftentur pr. person DKK 380,-

Fra Sanur, Kuta, Legian, Seminyak eller Ubud: Afgang kl. 15.30-16.00. I kører til en landsby beliggende nær Denpasar. Den specielle kecak dans udføres af mindst firs mænd klædt i den traditionelle, indonesiske sarong. Siddende i en rundkreds omkring en kokos lampe midt på scenen, bevæges deres kroppe fra side til side, mens koret synger traditionelle, balinesiske sange med et ”cak-cak-cak” omkvæd. Mange ord har ingen betydning, men bruges blot for at skabe rytme i musikken. Dansene begynder deres dans og i slutningen af stykket, dannes en hær af ”aber”, der bliver sendt af sted for at redde Sita i historien om Ramayana. ”cak” lyden minder om lyden af pludrende aber. Turen varer ca. 4 timer.Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online