Langtidsferie til Bali, Kuala Lumpur og Maldiverne

Langtidsferie til Bali, Kuala Lumpur og Maldiverne

Individuel rundrejse med chauffør

Individuel rejse
Badeferie
Rundrejse
Kultur

26 dage fra DKK 29.990,-
Se datoer og priser

Drømmer du om en rejse til Bali men gerne vil lidt mere, så tilbyder vi en fantastisk kombinationsrejse til Bali, Malaysia og Maldiverne. I vil opleve de smukkeste templer, lækre strande og skønne hoteller. På skønne Bali besøger I 3 dejlige steder: fredelige Amed på østkysten, Ubud's mange templer, markeder og frodige natur og til slut Sanur's skønne strande. Dernæst fortsættes til metropolen Kuala Lumpur i Malaysia, der byder på masser af seværdigheder og shopping i særklasse, inden I afslutter rejsen med enestående strande på Maldiverne. I får med andre ord en rejse til maldiverne, balii og Malaysia med masser af forskellige oplevelser for jer der har god tid. 

 

 

 

Højdepunkter på rejsen

 • Oplev det bedste af Bali
 • Storby stop i mangfoldige Kuala Lumpur
 • Afsluttende badeferie på skønne Maldiverne

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Amed (Bali)
5
Coral View Villas

Coral View Villas

Et skønt lille hotel beliggende direkte ud til den bedste snorkling ved Amed på østkysten. Det er bygget i hyggelig, balinesisk stil og med flotte suiter til par og familier. Hotellets bungalows ligger spredt ud i en dejlig have fyldt med frugttræer og urter, bl.a. benyttes i hotellets daglige madlavning. Poolen ligger gemt mellem tropiske træer og store kampesten og giver en utrolig hyggelig stemning. På stranden foran resortet ligger de farverige både klar til at tage jer på opdagelse langs kysten, hvis I altså ikke lige snorkler på revet foran hotellet. Et virkelig dejligt boutique hotel for både par og familier. 
Alle suiter og bungalower er lækkert indrettet i balinesisk stil og med myggenet over sengene:

Deluxe bungalows med stort åbent badeværelse og udsigt til haven.
Garden suiter med stort åbent badeværelse med fritstående kar og udsigt til haven.
Familie suiter i 2 etager med udsigt til Lombok strædet og med stort åbent badeværelse med fritstående kar, 2 senge i stueetagen samt dobbeltseng og balkon på 1. sal.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Beliggende direkte til den bedste snorkling på Amed
 • Dejligt boutique hotel for både par og familier

Ubud (Bali)
5
Lumbung Sari Cottages

Lumbung Sari Cottages

Hyggeligt, balinesisk ejet boutique hotel i hjertet af Ubud og i gå-afstand til markeder og templer. Hotellet ligger på en stikvej til hovedvejen, så når I træder ind på området, er der helt fredeligt i den grønne tropiske have. Hotellet har kun 15 værelser alle med balkon eller terrasse samt alle moderne faciliteter inklusiv wifi. I den hyggelige have ligger hotellets pool og soldæk, hvor I kan få serveret lokale retter og forfriskninger, når I har brug for et pusterum fra Ubuds til tider hektiske liv. Hotellet er lokalt ejet og emmer af god atmosfære, og overalt mødes I af et smil. Receptionen hjælper meget gerne med at arrangere udflugter omkring Ubud. I kan gå til alt fra hotellet - Monkey Forrest og de lokale kunstmarkeder ligger få 100 meter fra hotellet. Et charmerende lille hotel med mange glade gæster.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Hyggeligt boutique hotel med central beliggenhed
 • Fantastisk atmosfære

Sanur (Bali)
5
Parigata Resort & Spa

Parigata Resort & Spa

Rigtig hyggeligt hotel, beliggende blot 150 meter fra stranden. Resortet, der har navn efter bourgonvillla-blomsten, som man finder overalt i den lille tropisk have, har 43 rummelige værelser, alle charmerende indrettet i balinesisk stil og udstyrede med minibar, TV, telefon, hårtørrer, aircondition samt balkon eller terrasse. Udover den lækre swimmingpool, kan hotellet tilbyde aroma- og urtebehandlinger i deres spa, hvor erfarent personale sørger for afslappende massage. På resortet er der ligeledes en lounge og bar, der serverer lækre drinks. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Populært og hyggeligt hotel
 • 150 m fra Sanur Beach

Kuala Lumpur
2
Novotel Kuala Lumpur City Center

Novotel Kuala Lumpur City Center

Dejligt førsteklasseshotel kun 500 meter fra de verdensberømte Petrona Twin Towers og i gå afstand til KL's fashionable shopping område, restauranter og caféer. Hotellets knap 300 værelser er fordelt på 28 etager. Værelserne er forholdsvis store, smagfuldt indrettet og alle udstyret med TV, telefon, aircondition, køleskab, hårtørrer, samt te- og kaffefaciliteter – afgjort et hotel hvor man omgående føler sig hjemme. Novotel er et rigtig godt valg til børnefamilier, da vi kan tilbyde 1 gratis ekstra seng til børnene.

Besøg hotellets hjemmeside                  

Fakta

 • God beliggenhed nær Petrona Towers
 • Alle tænkelige faciliteter

Maldiverne
7
Innahura Maldives Resort

Innahura Maldives Resort

Et dejligt familieresort som åbnede i 2019 med hyggelige bungalows i strandkanten og mange aktivitetsmuligheder til lands og til vands. Øen ligger i den syd-østlige atol Lhaviyani og nås på en 40 min. tur med vandfly fra Male. Ved ankomst til Innahura mødes I af blændende hvidt sand, og øen har hele 1500 m fin sandstrand, I kan boltre jer på. Langs stranden ligger de 78 villaer spredt og alle med direkte udgang til stranden og det krystalblå hav. Villaerne er enten med solnedgang eller solopgang, men er ellers er de 79 m2 indrettet ens og har alle et stort åbent badeværelse, private solstole, gratis wifi og mulighed for, at I kan bo 2 voksne og 2 børn under 14 år sammen. 4 villaer kan bookes side-by-side, hvis I er mange der rejser sammen.
Resortet har pool, dykkercenter, spa-afdeling og fitness med tennis- og badmintonbaner, volleyball samt vandsportsfaciliteter. Der er inkluderet helpension eller all-inclusive. Alle måltider nydes i Dhoni restauranten, og  drikkevand til måltiderne er inkluderet. indhold i all-inclusive kan ses her
Et utroligt dejligt resort for familier der ønsker hyggelig atmosfære og ren nydelse.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Dejligt familie resort
 • Alle villaer med udgang til stranden
 • Helpension inkluderet
 • Lhaviyani Atol


Opgraderede hoteller

By
Nætter
Hotel
Standard

Ubud (Bali)
5
Alaya Ubud

Alaya Ubud

Et smukt 5* hotel i balinesisk stil, med udsigt til ris-terrasser. Hotellet er i boutique-style, og lokale kunstnere har udsmykket værelser og fællesområder, så man ikke fornemmer at være i centrum af Ubud.
Her er et skønt pool område, med udsigt til risterrasser, restaurant der serverer fusionsretter af lokale råvarer, yoga pavilion og concierge service I kan benytte til tur-bookinger.
Værelserne er indrettede i varme farver, med udsigt til den tropiske have og udsmykket med lokal kunst. Her er fakke/the faciliteter så I kan nyde en kop om morgenen på jeres altan, mens naturen vågner.

Alaya Ubud ligger i hjertet af Ubud, lige ved Monkey Forest og i gå-afstand til byens markeder, templer og restauranter. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksuriøst hotel i balinesisk stil
 • Beliggende i hjertet af Ubud
 • Fantastisk udsigt til risterrasser

Sanur (Bali)
5
Hyatt Regency Bali

Hyatt Regency Bali

Lækkert resort direkte ud til Sanur's fine strand med masser af luksus og en enorm, eventyrligt indrettet have. Det har taget 3 år at renovere Hyatt Regency Sanur, men i 2019 åbnede det op smukkere end nogensinde og med alle tænkelige faciliteter. Her kan I boltre jer i en af resortets 3 pools, benytte fitness faciliteterne, få lækre spa-behandlinger eller simpelthen bare glædes over den 9 ha store tropiske have, der grænser op til Sanur's dejlige strand. Gennem hele haven er der stier, så I kan tage på opdagelse mellem eksotiske blomster, damme og pavillioner. Ved stranden kan I nyde solnedgangen med en kølig drink med Mt. Agung i det fjerne på klare dage. Resortet ligger centralt i Sanur, så alt er indenfor gåafstand, men når I først er retur på hotellet, er der en ro og atmosfære, så I til fulde kan få slappet af og nydt livet. På stranden foran resortet må der ikke dyrkes motoriseret vandsport, så også her hersker der fred. Værelserne er lækkert indrettede i varme farver med alle moderne faciliteter. Der kan tilkøbes lounge access til jeres ophold. Et skønt resort, fredeligt og dog stadig midt i Sanur.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksus resort i kæmpe tropisk have
 • Direkte til stranden og ved Sanur by
 • Gennem-renoveret i 2019

Maldiverne
7
The Residence Maldives at Dhigurah

The Residence Maldives at Dhigurah

The Residence Maldives at Dhigurah er et fantastisk luksushotel beliggende på en 2 kilometer lang ø i det sydligste og mest uberørte af Maldiverne på Gaafu Alifu Atoll, der er en af de største atoller i verden. Vejen dertil er 50 min. med indenrigsfly til Kooddoo lufthavn, og herfra en kort tur med speedbåd til resortet. I er næsten så langt fra hovedøen, som man kan komme, og det betyder, at I ikke forstyrres af overflyvende vandfly - den eneste ø I kan skimte, er søsterhotellet The Residence Falhuumafushi, der er forbundet med en 1 km lang bro.
Resortet åbnede i 2019, og alt er derfor nyt og velplejet. Der er i alt 173 villaer på land og over vandet, så der er god plads til privatliv. Villaerne har en størrelse på mellem 150 og 330 m2 og har alle privat pool. Her får I alle moderne faciliteter, inden- og udendørs bad, badekar og privat terrasse med udgang til poolen og den smukke strand. Til hver villa er der 2 cykler, så I kan udforske øen og nabo-øen via broen. Der kan bo op til 5 voksne eller 4 voksne og 2 børn sammen.
Resortet har en lang række faciliteter som fitness, dykker- og vandsportscenter, infinity pool, enorm spa-afdeling samt 5 restauranter og barer. Derudover kan I også benytte søsterhotellets faciliteter og restauranter. Snorkling fra stranden er i særklasse her, og overalt kan I nyde de smukke koraller, havskildpadder og farvestrålende fisk i alle former. Jeres ophold på The Residence bestilles med helpension eller med all-inclusive. Et fantastisk resort for par såvel som familier.

Inkluderet i standard all-inclusive:
- Morgenmad, frokost og middag i The Dining room
- 3 retters set menu til frokost i The Dining room, The Beach club, Cafe del so eller Li Bai. På naboøen er 3-retters set menu på The Dining room og The Beach Bar
- 3-retters set menu til middag på naboøens restaurant The Falhumaa
- Minibar, uden alkohol
- Softdrinks og drikkevand
- Ubegrænset fadøl, udvalgte vine, spiritus samt cocktails fra kl. 11 - 22 i The Beach Club samt restaurnater og kl. 17 - 22 i Long Island Bar
- Guided snorkelture på husrevet samt dykker-introduktion i lagunen
- Gratis brug af fitness og ikke-motoriseret vandsport

Se video fra resortet her
Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Luksusresort på en af verdens største atoller
 • 2 km. lang ø, med masser af plads til privatliv
 • Et af Maldivernes bedste husrev
 • Velegnet til både par og familierDag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Amed

Dag 3-6:
Amed

Dag 7:
Amed - Ubud

Dag 8 - 11:
Ubud

Dag 12:
Ubud - Sanur

Dag 13-16:
Sanur

Dag 17:
Sanur - Kuala Lumpur

Dag 18:
Kuala Lumpur

Dag 19:
Kuala Lumpur - Maldiverne

Dag 20-25:
Maldiverne

Dag 26:
Afrejse

Dag 27:
Hjemkomst Danmark

Vejret i Indonesien

Dagtemperatur 31° C 32° C 33° C 33° C 32° C 32° C 32° C 32° C 32° C 32° C 31° C 31° C
Nattemperatur 22° C 22° C 22° C 23° C 23° C 23° C 22° C 22° C 22° C 23° C 23° C 22° C
Nedbør 147 mm 137 mm 218 mm 264 mm 209 mm 130 mm 141 mm 154 mm 190 mm 268 mm 278 mm 232 mm
Nedbørsdage 16 16 19 20 18 13 16 17 20 24 27 23
Solskinstimer 6 7 7 7 7 7 7 6 6 6 5 5
Dagtemperatur 30° C 30° C 31° C 31° C 30° C 30° C 29° C 29° C 30° C 30° C 31° C 31° C
Nattemperatur 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C 22° C 23° C 23° C 24° C 24° C
Nedbør 328 mm 261 mm 225 mm 117 mm 107 mm 90 mm 119 mm 53 mm 116 mm 173 mm 187 mm 258 mm
Nedbørsdage 19 18 20 12 8 7 4 3 3 5 10 16
Solskinstimer 8 8 8 10 10 9 10 10 10 10 9 8

Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online

Øvrige rejser til Indonesien

Prev btn
Next btn