Eksklusive Ritz Carlton Dubai

Eksklusive Ritz Carlton Dubai

Eksklusive Ritz Carlton Dubai

Individuel rejse
Badeferie
Kultur

8 dage fra DKK 15.490,-
Se datoer og priser

Bo på et af de lækreste resorts i Dubai - det enestående Ritz Carlton der har privat strand, masser af plads omkring de 6 poolområder og stadig nær shopping og restauranter. Ritz Carlton er noget helt specielt, både hvis I rejser som familie, og hvis I rejser uden børn. Her er områder dedikeret kun til voksne, og for børn er der et stort udvalg af aktiviteter. I jeres rejse er inkluderet halvpension, og I kan se frem til skønne gourmetretter i de mange forskellige restauranter.
Dubai er med sin korte rejsetid og sit gavmilde klima et fantastisk rejsemål året rundt. Hertil kommer, at I har strand, by og oplevelser samlet på et sted og med kort transport, uanset hvilke oplevelser I ønsker i jeres ferie. 

 

Højdepunkter på rejsen

  • Ophold inkl. gourmet halvpension
  • Op til 2 børn bor og spiser gratis
  • Et af Dubai's bedste resorts

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Dubai
7
The Ritz-Carlton Dubai

The Ritz-Carlton Dubai

The Ritz-Carlton Dubai er endnu et af Dubai's aller bedste hoteller. Her får I lækker moderne arabisk stil, super beliggenhed og utroligt højt serviceniveau.

Hotellet ligger på Jumeirah stranden, på 350 m fin hvid strand, med The Walk og Dubai Marina indenfor gå-afstand  - centrum er kun 20 min kørsel væk. Her er familier velkomne og til børnene er der masser af aktivitetsmuligheder. Af de 6 pools er den ene med vandrutchebane, her er legeplads og Ritz-Kids program med aktiviteter både dag og aften.
Rejser I uden børn er der et poolområde forbeholdt voksne gæster. Ønsker I at være aktive er her alle former for sportsaktiviteter til lands og til vands. Start feks. dagen med yoga på stranden inden I besøger den virkelig gode spa-afdeling. I den smukt anlagt have kan I gå på opdagelse under palmernes skygge - måske nyde en kølig drink ved en af de små terrasser der er anlagt.

Her er 9 restauranter der serverer gourmetretter fra hele verden. Vælger I det smukke beduintelt på stranden, kan I nyde lækre arabiske retter, og i The Lobby Lounge serveres der udsøgt high tea. 

Resortets værelser og suiter er fra 50 kvm, indrettede i moderne arabisk stil og med balkon med udsigt til have, pool og Den Persiske Golf. Der kan bo op til 2 voksne og 2 børn på værelserne.

Et utroligt lækkert resort, med perfekt beliggenhed til strand og forlystelser/shopping.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Lækkert resort på stranden, i gå-afstand til shopping og restauranter
  • Velegnet til familier såvel som voksne
  • 6 pool områder og 9 lækre restauranter
Dag 1:
København-Dubai

Dag 2-7:
Dubai

Dag 8:
Hjemrejse fra Dubai

Vejret i Dubai

Dagtemperatur 24° C 25° C 28° C 33° C 37° C 39° C 41° C 41° C 39° C 36° C 31° C 26° C
Nattemperatur 14° C 14° C 17° C 20° C 23° C 26° C 29° C 29° C 26° C 33° C 18° C 15° C
Nedbør 11 mm 34 mm 24 mm 8 mm 1 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 2 mm 14 mm
Nedbørsdage 2 4 4 2 0 0 0 0 0 0 0 2
Solskinstimer 8 8 10 11 11 10 10 10 10 10 9 8

Udflugter

Helikoptertur - Dubai fra oven

- 15 min pr. person DKK 1200,-

Se det hele lidt fra oven når I stiger ombord på en helikopter og tager en flyvetur over byen. Turen går forbi blandt andet The Palm, Burj al Arab, The World Islands, de fine fine strande og Burj Khalifas imponerende konstruktion. Turen varer ca. 15 min og starter og slutter ved Dubai Marina. Turen skal genbekræftiges senest 24 timer før jeres afgang med helikopter. Pas skal medbringes.   


Ferrari World og Abu Dhabi Mosque

- Heldagstur pr. person DKK 1000,-

Abu Dhabi er den største by i De Arabiske Emirater, og dagen byder på besøg ved 2 af de største attraktioner her. Dagen starter i Sheikh Zayed Grand Mosque, en af verdens største moskeer med plads til mere end 30.000 besøgende på samme tid. Moskeen er et imponerende og utroligt smukt bygningsværk, og bestemt et besøg. Herfra går til Ferrari World på Yas Island. Her er ikke mindre end 20 enestående forlysteler som blandt andet inkluderer verdens hurtigste rutchebane med en topfart på 240 km/t og G-force simulatoren hvor I kan få fornemmelsen af kræfterne i en F1 bil. I har 4 - 5 timer til rådighed i parken inden I bliver hentet og turen går retur til Dubai (ca. 50 min)Turen starter fra jeres hotel ca. kl. 9 og slutter ca. kl. 18. Inkluderet i prisen er alle entreer.   


Den arabiske ørken i jeep, med middag

- 6 timer, eftermiddag pr. person DKK 590,-

En sjov tur gennem ørkenen i jeeps, med afsluttende solnedgang og middag i beduin-lejr.I bliver hentet på jeres hotel omkring kl. 15.30 og kører ud af byen hvor I skifter køretøj til jeeps. Turen går gennem sandklitterne med fuld fart med stop undervejs. I kører til udsigtspunkt for at opleve solnedgangen over ørkenen mens der serveres arabisk the og snacks. Om aftenen serveres der lækre grillede retter og soft drinks, mens I kan opleve mavedans og ildshow. Efter endt aften returneres til jeres hotel (omkring kl. 22)OBS - turen er ikke for børn under 4 år og gravide. Medbring en varm trøje - aftnerne i ørkenen kan godt blive meget kolde.   Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online