Dukes The Palm Royal Hideaway

Dukes The Palm Royal Hideaway

Dukes The Palm Royal Hideaway

Individuel rejse
Badeferie
Kultur

8 dage fra DKK 11.990,-
Se datoer og priser

Dubai er med sin korte rejsetid og sit gavmilde klima et fantastisk rejsemål året rundt. Hertil kommer, at I har strand, by og oplevelser samlet på et sted og med kort transport, uanset hvilke oplevelser I ønsker i jeres ferie. Dukes The Palm Royal Hideaway er et skønt hotel med lille privat strand, pool og Lazy River ,hvor I kan flyde gennem resortet, mens I nyder udsigten til Den Arabiske Golf. Jeres ophold er i premier værelse, der har balkon med udsigt samt morgenmad.

 

Højdepunkter på rejsen

  • Ophold inkl. morgenmad
  • Dejligt resort i starten af Palmen og nær byen
  • For voksne og familier

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Dubai
7
Dukes The Palm Royal Hideaway Hotel

Dukes The Palm Royal Hideaway Hotel

Dukes The Palm Royal Hideaway ligger perfekt, i starten af palmen så I har den dejlige strand direkte fra poolen, men ikke så langt ude at der er lang køretur til byen. 

Hotellet er høj kvalitet, og servicen er upåklagelig og meget gæstfri. Udover infinity pool direkte til den private strand er her indendørs pool samt Lazy River hvor I kan flyde igennem resortet i et roligt tempo. Her er flere gode restauranter og barer - opholdet kan bookes enten med morgenmad eller halvpension.
Værelserne og suiterne er lækkert indrettede, de fleste med delvis udsigt til Den Arabiske Gulf. De har alle moderne faciliteter og rejser I som familie er der også værelser hvos I kan bo op til 5 personer sammen.

Resortet er et utroligt dejligt sted for jer der gerne vil kombinere strandferie med shopping og by-oplevelser. Fra hotellet er der kun 10 min. kørsel til Mall of The Emirates og til centrum (Burj Khalifa) er der ca. 15 min kørsel. Ønsker I at tage på tur kan det bookes hjemmefra, eller hos jeres concierge. 

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Perfekt beliggenhed på stranden, nær byen
  • Velegnet til både voksne og familier
  • Lazy River og 2 pools
Dag 1:
København - Dubai

Dag 2-7:
Dubai

Dag 8:
Hjemrejse fra Dubai

Vejret i Dubai

Dagtemperatur 24° C 25° C 28° C 33° C 37° C 39° C 41° C 41° C 39° C 36° C 31° C 26° C
Nattemperatur 14° C 14° C 17° C 20° C 23° C 26° C 29° C 29° C 26° C 33° C 18° C 15° C
Nedbør 11 mm 34 mm 24 mm 8 mm 1 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 2 mm 14 mm
Nedbørsdage 2 4 4 2 0 0 0 0 0 0 0 2
Solskinstimer 8 8 10 11 11 10 10 10 10 10 9 8

Udflugter

Helikoptertur - Dubai fra oven

- 15 min pr. person DKK 1200,-

Se det hele lidt fra oven når I stiger ombord på en helikopter og tager en flyvetur over byen. Turen går forbi blandt andet The Palm, Burj al Arab, The World Islands, de fine fine strande og Burj Khalifas imponerende konstruktion. Turen varer ca. 15 min og starter og slutter ved Dubai Marina. Turen skal genbekræftiges senest 24 timer før jeres afgang med helikopter. Pas skal medbringes.   


Ferrari World og Abu Dhabi Mosque

- Heldagstur pr. person DKK 1000,-

Abu Dhabi er den største by i De Arabiske Emirater, og dagen byder på besøg ved 2 af de største attraktioner her. Dagen starter i Sheikh Zayed Grand Mosque, en af verdens største moskeer med plads til mere end 30.000 besøgende på samme tid. Moskeen er et imponerende og utroligt smukt bygningsværk, og bestemt et besøg. Herfra går til Ferrari World på Yas Island. Her er ikke mindre end 20 enestående forlysteler som blandt andet inkluderer verdens hurtigste rutchebane med en topfart på 240 km/t og G-force simulatoren hvor I kan få fornemmelsen af kræfterne i en F1 bil. I har 4 - 5 timer til rådighed i parken inden I bliver hentet og turen går retur til Dubai (ca. 50 min)Turen starter fra jeres hotel ca. kl. 9 og slutter ca. kl. 18. Inkluderet i prisen er alle entreer.   


Den arabiske ørken i jeep, med middag

- 6 timer, eftermiddag pr. person DKK 590,-

En sjov tur gennem ørkenen i jeeps, med afsluttende solnedgang og middag i beduin-lejr.I bliver hentet på jeres hotel omkring kl. 15.30 og kører ud af byen hvor I skifter køretøj til jeeps. Turen går gennem sandklitterne med fuld fart med stop undervejs. I kører til udsigtspunkt for at opleve solnedgangen over ørkenen mens der serveres arabisk the og snacks. Om aftenen serveres der lækre grillede retter og soft drinks, mens I kan opleve mavedans og ildshow. Efter endt aften returneres til jeres hotel (omkring kl. 22)OBS - turen er ikke for børn under 4 år og gravide. Medbring en varm trøje - aftnerne i ørkenen kan godt blive meget kolde.   Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online