Atlantis The Palm

Atlantis The Palm

Individuel rejse
Badeferie

8 dage fra DKK 16.990,-
Se datoer og priser

Atlantis The Palm er et lækkert full-service resort, med alt hvad I skal bruge til en fantastisk ferie under varme himmelstrøg. Her kan I glæde jer til et utal af lækre restauranter, utroligt lækre omgivelser og masser af aktivitetsmuligheder: Marinepark, vandland, indendørs akvarium og alle former for sport og vandsport. 

I bor i lækre værelser med udsigt til havet i en oase, i kort afstand til Dubai og Mall of The Emirates - men hvis I ikke forlader Palmen forstår vi jer godt. Inkluderet i jeres ophold er gourmet all-inclusive samt adgang til vandland - så I kan slappe af og nyde jeres ferie.

 

Højdepunkter på rejsen

  • Ophold inkl. gourmet halvpension
  • Op til 2 børn under 12 år på værelserne
  • Adgang til marine- og vandland

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Dubai
7
Atlantis The Palm

Atlantis The Palm

Atlantis er en ferie i ferien, et full-service resort med eget vandland, et utal af lækre restauranter og fantastiske omgivelser. Atlantis er stedet for jer, der bare gerne vil nyde nogle afslappende dage og ikke tænker at gøre videre brug af Dubai by. I bor ca. 30 min kørsel fra Mall of the Emirates, for enden af The Palm i eksklusive omgivelser og med alle tænkelige faciliteter.
Her kan I klappe en søløve, spise i et akvarie, være i vandland hele dagen eller få en udsøgt drink i piano-baren. Når solen går ned, kan I nyde sceneriet fra en strandstol, før I begiver jer til en af de lækre restauranter, som serverer gourmet-mad fra alle verdenshjørner.
Alle værelser og suiter er lækkert indrettede i moderne arabisk stil og har alle tænkelige faciliteter. På de fleste værelser kan der som minimum bo 2 voksne og 2 børn under 12 år. Et perfekt sted til et resort stop-over for hele familien.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

  • Lækkert full-service resort med alle tænkelige faciliteter
  • Stilfulde værelser og suiter
  • Marinepark og vandland på resortet
Dag 1:
København-Dubai

Dag 2-7:
Dubai

Dag 8:
Hjemrejse fra Dubai

Vejret i Dubai

Dagtemperatur 24° C 25° C 28° C 33° C 37° C 39° C 41° C 41° C 39° C 36° C 31° C 26° C
Nattemperatur 14° C 14° C 17° C 20° C 23° C 26° C 29° C 29° C 26° C 33° C 18° C 15° C
Nedbør 11 mm 34 mm 24 mm 8 mm 1 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 2 mm 14 mm
Nedbørsdage 2 4 4 2 0 0 0 0 0 0 0 2
Solskinstimer 8 8 10 11 11 10 10 10 10 10 9 8

Udflugter

Helikoptertur - Dubai fra oven

- 15 min pr. person DKK 1200,-

Se det hele lidt fra oven når I stiger ombord på en helikopter og tager en flyvetur over byen. Turen går forbi blandt andet The Palm, Burj al Arab, The World Islands, de fine fine strande og Burj Khalifas imponerende konstruktion. Turen varer ca. 15 min og starter og slutter ved Dubai Marina. Turen skal genbekræftiges senest 24 timer før jeres afgang med helikopter. Pas skal medbringes.   


Ferrari World og Abu Dhabi Mosque

- Heldagstur pr. person DKK 1000,-

Abu Dhabi er den største by i De Arabiske Emirater, og dagen byder på besøg ved 2 af de største attraktioner her. Dagen starter i Sheikh Zayed Grand Mosque, en af verdens største moskeer med plads til mere end 30.000 besøgende på samme tid. Moskeen er et imponerende og utroligt smukt bygningsværk, og bestemt et besøg. Herfra går til Ferrari World på Yas Island. Her er ikke mindre end 20 enestående forlysteler som blandt andet inkluderer verdens hurtigste rutchebane med en topfart på 240 km/t og G-force simulatoren hvor I kan få fornemmelsen af kræfterne i en F1 bil. I har 4 - 5 timer til rådighed i parken inden I bliver hentet og turen går retur til Dubai (ca. 50 min)Turen starter fra jeres hotel ca. kl. 9 og slutter ca. kl. 18. Inkluderet i prisen er alle entreer.   


Den arabiske ørken i jeep, med middag

- 6 timer, eftermiddag pr. person DKK 590,-

En sjov tur gennem ørkenen i jeeps, med afsluttende solnedgang og middag i beduin-lejr.I bliver hentet på jeres hotel omkring kl. 15.30 og kører ud af byen hvor I skifter køretøj til jeeps. Turen går gennem sandklitterne med fuld fart med stop undervejs. I kører til udsigtspunkt for at opleve solnedgangen over ørkenen mens der serveres arabisk the og snacks. Om aftenen serveres der lækre grillede retter og soft drinks, mens I kan opleve mavedans og ildshow. Efter endt aften returneres til jeres hotel (omkring kl. 22)OBS - turen er ikke for børn under 4 år og gravide. Medbring en varm trøje - aftnerne i ørkenen kan godt blive meget kolde.   Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online