Fascinerende Borneo i unik luksus

Individuel rundrejse med lokal guide

Individuel rejse
Badeferie
Rundrejse
Natur & dyr

16 dage fra DKK 28.490,-
Se datoer og priser

Den ultimative Sabah rundrejse med helt unikke natur- og dyreoplevelser krydret med eksklusive hoteller, to prisvindende og meget forskellige regnskovsresorts. Med Kota Kinabalu som base skal I først opleve Mount Kinabalu National Park, hængebroer mellem regnskovens træer, vandfald og varme kilder i Poring og en dagstur til marineparken ud for Kota Kinabalu's kyst. Fra Sabahs vestkyst flyver I til Sandakan og Sepilok, der huser det berømte og interessante orangutang rehabilitetscenter af samme navn. De store primater med deres dybe brune øjne får hjerter til at smelte og smilene frem på de besøgende gæster. Fra Sandakan sejler I op ad Kinabatangan floden mod Sukau Rainforest, der byder på fantastisk natur og mødet med de søde og ganske frygtløse næseaber, mens de prægtige næsehornsfugle indtager luftrummet mellem de imponerende regnskovstræer. Fra Sukau Rainforest Lodge ved floden går turen overland til Danum Valley og Borneo Rainforest Lodge, et luksuriøst jungleresort i verdensklasse. Her bliver I forkælet med unikke naturoplevelser indhyllet i 5* komfort. Rejsen slutter på Shangri-La Rasa Ria på Tuaran Beach, 20 minutters kørsel nord for Kota Kinabalu med regnskov i baghaven og en lang bred strand lige til at spadsere aftentur på, mens I fordøjer de mange unikke oplevelser rejsen for forkælet jer med. 

Forlæng rundrejsen med badeferie på Perhentian Island

Højdepunkter på rejsen

 • Sejl på Kinabatangan floden
 • Vandreture i regnskoven
 • Mount Kinabalu Nationalpark
 • Oranguntanger og næseaber
 • Luksus resort i Danum Valley

Få overblikket
By
Nætter
Hotel
Standard

Kota Kinabalu
4
Hyatt Regency Kinabalu

Hyatt Regency Kinabalu

Hyatt Regency Kinabalu er et prestigefyldt hotel i hjertet af Kota Kinabalu, den livlige hovedstad i Sabah, Malaysia. Dette elegante hotel kombinerer luksus og komfort og tilbyder fantastisk udsigt over South China Sea og Kinabalu-bjergene. Værelser og suiter er smagfuldt indrettede med moderne faciliteter og en rolig atmosfære.

Hotellet byder på førsteklasses spisemuligheder med et udvalg af internationale og malaysiske retter. Der er også faciliteter som pool, fitnesscenter og spa, der gør opholdet endnu mere behageligt.

Med sin centrale beliggenhed er Hyatt Regency Kinabalu det ideelle udgangspunkt for at udforske byens seværdigheder som Kota Kinabalu Waterfront og Sabah Museum samt den storslåede natur omkring Kinabalu National Park.

Besøg hotellets hjemmeside               

Fakta

 • Smukt beliggende med udsigt til Gaya Island
 • Luksus med bedste beliggenhed

Sepilok
1
Sepilok Nature Lodge

Sepilok Nature Lodge

Sepilok Nature Lodge er et super hyggeligt turistklasse resort i gåafstand fra det berømte Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre. Resortet ligger 30 minutter fra Sandakan Lufthavn og er et godt udgangspunkt for rejsen i det østlige Borneo.
Sepilok Nature Lodge har 23 træhytter, der er omgivet af en sø og en frodig tropisk regnskovshave med en imponerende samling af eksotiske planter, herunder 150 forskellige arter af orkidéer. Der er ikke mange faciliteter på Sepilok Nature Lodge, men restauranten tilbyder en behageligt stemning, og der serveres såvel lokale og som internationale retter. Gæsterne kan sidde under en overdækket terrasse eller ude i det fri. Der er også et plateau med solsenge.

Fakta

 • Naturskønne omgivelser
 • Masser af udflugtsmuligheder

Kinabantangan
2
Sukau Rainforest Lodge

Sukau Rainforest Lodge

Den prisbelønnede Sukau Rainforest Lodge ligger på bredden af Kinabatangan floden, i et område der er hjemsted for meget af Borneos storslåede dyreliv. Et utal af fugle giver regnskoven lyd, mens træerne langs flodbredden indtages af Borneos ikoniske næseaber, men I kan også være heldige at se både vilde orangutanger samt flokke af Borneo pygmæelefanter.
Sukau Rainforest Lodge er en Eco-lodge med fokus på bæredygtighed og balance, der byder på sjælden komfort og luksus midt i regnskoven. Sukau består at 20 bungalow værelser med energibesparende aircondition, solopvarmet varmt vand, privat bad og toilet. Ind i mellem ture i regnskoven kan I slappe af ved swimmingpoolen og indtage jeres måltider i den hyggelige restaurant. Sukau Rainforest Lodge giver jer og jeres familie en oplevelse, I ikke vil fortryde og aldrig glemme.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Unikke naturoplevelse
 • Bedste regnskovsresort i Sukau
 • En oplevelse for livet

Danum Valley
2
Borneo Rainforest Lodge

Borneo Rainforest Lodge

Borneo Rainforest Lodge i Danum Valley er en unik og luksuriøs oplevelse midt i Borneos regnskov. Det 5-stjernede hotel giver dig en  oplevelse i verdensklasse for dig, der gerne vil udforske naturen og opleve Borneos rigdom af biodiversitet.

Lodgen tilbyder en række af smukt designede og komfortable værelser, med store vinduer, som giver en uforglemmelig udsigt over regnskoven. Hotellets restaurant serverer en række lækre lokale retter og vestlige favoritter, der er tilberedt med de bedste lokale råvarer.

Hotellet har også en swimmingpool og en spa, hvor man kan slappe af og genoplade efter en dag med eventyr i regnskoven. Borneo Rainforest Lodge er uden tvivl en af de bedste steder at opleve Borneos unikke natur og kultur på en luksuriøs og komfortabel måde.

Borneo Rainforest Lodge tilbyder også en række guidede ture og aktiviteter, herunder vandreture i regnskoven, besøg i lokale landsbyer, fugleture og natteture. En af de mest populære aktiviteter er en tur på det spektakulære Canopy Walkway, hvor man kan få en imponerende udsigt over regnskoven fra højt oppe.

Besøg hotellets hjemmeside

Fakta

 • Midt i junglen
 • Canopy Walkway - gåtur i trætoppene
 • 5 stjernet

Tuaran
3
Shangri-La Rasa Ria Resort

Shangri-La Rasa Ria Resort

Shangri-La’s Rasa Ria Resort er et 5-stjernet luksushotel beliggende lige der, hvor regnskoven møder havet og med udsigt over den flotte Dalit-strand. Hotellet er omgivet af 160 hektar have, og værelserne har en imponerende udsigt til den hvide sandstrand - det perfekte udgangspunkt for en romantisk ferie. Blandt de mange faciliteter kan nævnes en 18 hullers golfbane og et “regnskovs-naturreservat” på 25 hektar. Shangri-La har swimmingpool, børnepool, sauna, fitnesscenter, tennis, spa og restauranter (blandt andet en god italiensk). Alle værelser har aircondition, TV, telefon, minibar og naturligvis tilbydes roomservice. Shangri-La er simpelthen det bedste hotel i Tuaran.

Besøg hotellets hjemmeside             

Fakta

 • Super lækkert resort
 • Golfbane og naturreservat
 • Orangutang rehabiliteringscenter
Dag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Kota Kinabalu

Dag 3:
Kota Kinabalu - Gaya Island - Kota Kinabalu

Dag 4:
Kota Kinabalu - Mount Kinabalu Park

Dag 5:
Kota Kinabalu

Dag 7:
Kota Kinabalu - Sandakan - Sepilok

Dag 8:
Sepilok - Sukau Rainforest

Dag 9:
Sukau Rainforest, Kinabatangan floden og Gomantong Cave

Dag 10:
Sukau Rainforest - Danum Valley

Dag 11:
Danum Valley

Dag 12:
Danum Valley – Tuaran Beach

Dag 13-14:
Tuaran Beach

Dag 15:
Tuaran Beach - hjemrejse Borneo

Dag 16:
Ankomst Danmark

Vejret i Borneo

Dagtemperatur 29° C 30° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 30° C 30° C
Nattemperatur 22° C 22° C 23° C 24° C 24° C 23° C 23° C 23° C 23° C 23° C 23° C 23° C
Nedbør 170 mm 97 mm 103 mm 146 mm 264 mm 277 mm 249 mm 246 mm 290 mm 316 mm 287 mm 240 mm
Nedbørsdage 20 14 13 14 20 20 21 21 24 25 26 23
Solskinstimer 6 7 8 8 7 7 7 6 6 6 6 6
Dagtemperatur 29° C 30° C 31° C 32° C 33° C 32° C 32° C 32° C 32° C 32° C 31° C 30° C
Nattemperatur 23° C 23° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 23° C 23° C 23° C 23° C 23° C
Nedbør 443 mm 278 mm 188 mm 120 mm 154 mm 190 mm 184 mm 241 mm 231 mm 230 mm 300 mm 435 mm
Nedbørsdage 25 18 15 11 13 16 17 18 18 21 25 26
Solskinstimer 5 6 7 8 8 7 7 7 6 6 6 5

Tillægstur

Perhentian tillægstur

- til en pris af DKK 5.950,-

Forlæng Borneo rundrejsen med en dejlig badeferie på eksotiske Perhentian Island, som består af to øer, Perhentian Kecil (lille) og Perhentian Besar (stor): Øerne har hvad der skal til for at indfri de fleste drømme om et tropisk paradis. Efter en god times sejltur fra byen Kuala Besut er åbenbaringen en realitet: Jungleklædte bakketoppe og pragtfulde små bugter med krystalklart vand. Halvt skjult mellem de majestætiske palmer skimter man de små bungalows. Disse skønne omgivelser er indbegrebet af afslappende badeferie. Her er ingen luksushoteller, men hvem har brug for det her? Udbuddet af aktiviteter på øerne er begrænset til vandretur i junglen, spadsereture i vandkanten, solbadning, god og billig mad og selvfølgelig fantastiske muligheder for snorkling og dykning direkte fra stranden.Lad dig inspirere af vores online katalog

Se online