Rejser til Borneo

Borneo er verdens 3. største ø og deles mellem Malaysia, Indonesien og Brunei. Malaysisk Borneo består af delstaterne Sabah og Sarawak samt det føderale territorie, øgruppen Labuan. Borneo hitter på mange rejsendes ønskeliste, og det er der mange åbenlyse grunde til. Ikke mange steder får man verdensklasse natur- og dyreoplevelser som på Borneo og så endda på en måde, så alle har mulighed for at få et godt udbytte af rejsen. Jeres rundrejse kan afsluttes med strandferie på en af Borneos smukke strande eller eksotiske øer.

Alle vores rejser til Borneo kan skræddersyes efter jeres ønsker til indhold og rejselængde. Kontakt os for forslag på tlf. eller mail: info@drommerejser.dk

Individuelle Rejser
7 rejser
GruppeRejser
1 rejse

Om Borneo

Sabah

”Landet under vinden” eller “Det hellige bjergs land” er to af de sagnomspundne navne, der benyttes om den malaysiske delstat Sabah. Og det er svært ikke at finde de store ord frem efter at have besøgt Sabah. Her er smukke strande, krystalklart vand med farvestrålende koraller og fisk. Eksotiske øer, kæmpe grotter og majestætiske bjerge.

For de naturinteresserede er her en af verdens største regnskove med en usædvanlig rig og varieret flora, mere end 1.000 arter orkidéer og den berømte Rafflesia, verdens største blomst. Her lever de søde orangutanger og de finurlige næseaber, gibbonaber, elefanter og vildsvin. Det siges, at man også her kan finde den plettede leopard, malajbjørnen og det sjældne sumatranæsehorn. 

Alt sammen krydret med charme og atmosfære nok til at overvælde selv den mest erfarne rejsende.

 

Sarawak

Sarawak er den største af de malaysiske delstater. Her er uspoleret jungle med et fantastisk dyreliv, brusende vandfald og floder, spektakulære huler og spændende folkeslag. Den enorme gæstfrihed er nedarvet i kulturen og gør stedet til en endnu større fornøjelse at besøge.

Uanset om du befinder dig i Sarawaks hovedstad Kuching eller i Iban-stammens langhuse, bliver du mødt med åbne arme - og hos den tatoverede høvding bliver du sikkert også budt på et glas ”tuak”, som er hjemmebrygget palmevin.

Tænk sig at disse søde mennesker åd deres fjerner for få generationer siden. Efter regnskovsoplevelser kan det anbefales at slappe af på den smukke Damai Beach lidt nord for Kuching.

 

Trustpilot