Indrejseregler


Thailand:

Pt. ingen rejserestriktioner. Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemkomst.


Maldiverne

Mellem 72 og 24 timer før afrejse skal I registrere jer: https://imuga.immigration.gov.mv/ethd (vær opmærksom på at uploads skal være i billedformat, ikke PDF).
I modtager så en QR kode, der også skal printes ud og medbringes på rejsen. Den skal ligeledes udfyldes for returrejsen.

Læs mere om visum til Maldiverne her

Sidst opdateret d. 08/04-24


Mauritius

Inden afrejse skal I registreres på dette link: https://safemauritius.govmu.org/. QR-koden fra registreringen printes og medbringes på rejsen.

Sidst opdateret d. 08/04-24


Seychellerne

Inden afrejse skal alle rejsende registrere sig: HTTPS://SEYCHELLES.GOVTAS.COM/. Vi anbefaler, at de udfyldte papirer printes og medbringes på rejsen.

Opdateret d. 08/04-24


Sri Lanka

Der kræves visum til Sri Lanka, som I ansøger om hjemmefra på dette link: https://www.srilankaevisa.lk/

Opdateret d. 30/04-24


Australien

Der skal ansøges om visum før afrejse på dette link: https://immi.homeaffairs.gov.au/visas/getting-a-visa/visa-finder


Malaysia / Borneo

Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemkomst.
Alle rejsende til Malaysia skal udfylde et ”Malaysia Digital Arrival Card (MDAC)” senest 3 dage før ankomst til Malaysia.
Det kan udfyldes på dette link: https://imigresen-online.imi.gov.my/mdac/main. Mere info her: https://imigresen-online.imi.gov.my/mdac/main


 

Vietnam

Danske statsborgere er fritaget for visum til Vietnam ved ophold på max. 45 dage. Pas skal være gyldig min. 6 mdr. fra hjemrejsedagen.


Bali/Indonesien

- Visum til Indonesien købes ved ankomst og koster 500.000 IDR (ca. 35 USD/ca. 235,-kr.). Det er gyldigt 30 dage. Eller der kan ansøges online inden afgang her: https://molina.imigrasi.go.id/, så slipper du for at stå i kø (senest 15 dage før ankomst).
Udfyld skemaet på vedlagte link og medbring det til check-in: https://ecd.beacukai.go.id/

Reglerne er gældende ved ankomst til følgende lufthavne: Jakarta, Denpasar, Manado, Makassar, Yogyakarta, Medan og Surabaya.

NYT NYT NYT

Turistgebyr
Den balinesiske provinsregering har pr. 14.feb.24 besluttet at opkræve et turistgebyr for udenlandske turister. Dvs. alle internationale turister til Bali skal betale et turistgebyr på 150.000 Rupiah svarende til omkring 10 USD.
Vi anbefaler, at man foretager betalingen hjemmefra via denne officielle hjemmeside: Love Bali (https://lovebali.baliprov.go.id/) før ankomst til Bali.
Man kan her vælge den betalingsmetode, der skal bruges, nemlig bankoverførsel, virtuel konto eller QRIS.
Der skal indtaste pasnummer, navn og en gyldig e-mailadresse for at modtage en Levy Voucher med en QR-kode som bevis for betaling.
Hvis I ikke er i stand til at foretage betalinger via Love Bali-webstedet, kan ankomne turister foretage kontantløse betalinger ved BRI-skranker i Denpasar Lufthavn.
Disse er også tilgængelige i I Gusti Ngurah Rai Lufthavn og Benoa Havn. Der kan her betales med debet-/kreditkort eller Electronic Data Capture (EDC). Man modtager så en udskrift af betalingsbeviset. 
Det er vigtigt, I medbringer jeres Levy Vouchers på jeres telefoner eller en printet kopi. Levy-kuponens QR-kode vil blive scannet ved kontrolpunkter i lufthavnen eller havnen. 
I tilfælde af, at I rejser fra Bali til en anden ø og vender tilbage til Bali, skal I igen kunne fremvise jeres Levy voucher, for at undgå at skulle betale igen.

Opdateret d. 09. februar 2024


Zanzibar

Der kræves visum til Tanzania. Dette kan enten købes ved ankomst eller købes online (prisen er den samme ca. 50 USD pr. person) på følgende link: visa.immigration.go.tz.

Yderligere informationer: https://tanzania.um.dk/en/travel-and-residence/nycoronavirus-covid19


USA INDREJSEREGLER PR. 12.JUN.22

Alle rejsende til USA skal have enten en ESTA indrejsetilladelse eller et visum. Link til ESTA indrejsetilladelse: https://esta.cbp.dhs.gov/esta, der købes FØR afrejsen.
Øvrige informationer: https://usa.um.dk/rejse-og-ophold/coronavirus


Canada INDREJSEREGLER pr. 15.maj.24

Alle indrejsende til Canada søge om indrejsetilladelse hjemmefra, eTA (Electronic Travel Authorization), hvis man rejser ind med fly. Dette gælder også ved transit i Canada. I ansøger på dette link: https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/eta.html. Prisen er pr. 15. maj 2024 CAD 7 pr. person.


Jordan

Der kræves visum til Jordan. I kan enten købe det ved ankomst for ca. 20 JOD, eller hjemmefra via Jordans Konsulat: https://www.embassypages.com/jordan-consulate-copenhagen-denmark.