Elephant Hills – Lake Camp

Elephant Hills – Lake Camp, beliggende ved den smukke Cheow Larn sø i Khao Sok National Park, åbnede i januar 2011 og er søster resort til Elephant Hills – Jungle Camp. Lake Campen er et af de eneste flydende teltlejre i verden, smukt og idyllisk på en af Thailands mest spektakulære søer og omgivet af regnskov og tårnhøje kalkstensbjerge. De 20 luksus safaritelte med en-suite badeværelser giver et intimt udgangspunkt for at udforske og nyde den tropiske regnskov. Bæredygtigheden er i top med både vind- og solenergi til driften og en ansvarlig affaldshåndtering – her bliver du ét med naturen.
Khao Sok National Park er hjemsted for vilde elefanter, den sjældne asiatiske okse, gauren, et utal af fuglearter, blandt andet de majestætiske næsehornsfugle, forskellige abe arter, adskillelige krybdyr, padder og en skov af blomster. Med andre ord er et ophold på Cheow Larn søen midt i Khao Sok er et ”must” for alle naturelskere. Slap af foran jeres telt, tag en dukkert i det smaragdgrønne vand i Cheow Larn søen, tag en kajaktur på søen og op ad kanaler, og ind imellem bliver du forkælet med lækkert thailandsk mad i den hygge restaurant.

 

3 dages Jungle Lake Safari med 2 overnatninger på Elephant Hills Jungle - og Lake Camp:

Dag 1. 

I bliver afhentet på jeres hotel eller i lufthavnen og bliver kørt til Elephant Hills Jungle Camp. Undervejs får I et glimt af det sydlige Thailands fantastiske og overdådige natur. Ved ankomst til Jungle Camp bliver der serveret frokostbuffet med lækre thailandske retter. Efter frokost kan I tage på en smuk kanotur ned af Sok-floden, hvor I får rig mulighed for at opleve junglen og dyreliv. Sidst på eftermiddagen besøger I Elephant Hills elefantpark, hvor I får mulighed for at komme helt tæt på de storslåede dyr og lærer om Elephants Hills elefant bevaringsprojekt. I kommer til at deltage i fodring af elefanterne og forberedelse af deres daglige kosttilskud, der hjælper med deres fordøjelse og generelle velvære. Efter en oplevelsesrig dag er det tid til afslapning i Jungle Campen og om aften kan I nyde jeres aftensmad i smukke omgivelser, omkranset af junglebeklædte bjerge.  

Overnatning: Jungle Camp 

Dag 2. 

Vågn op til lyden af naturen og fugle, der kalder fra buskene ved siden af jeres telt. I dag skal I udforske Cheow-Lan-Lake med lokale longetail både. Den menneskeskabte sø er omgivet af kalkstensbjerge og klipper dækket af tropisk regnskov. De færreste kender til søen og endnu færre har besøgt den. Der er mere end hundrede øer i søen, og den strækker sig over 60 km fra nord til syd. Cheow-Larn-søen er et kendt vidunder i det sydlige Thailand og er et førsteklasses levested for vilde elefanter, den sjældne asiatiske okse, forskellige abearter, padder, krybdyr og endda tiger og leoparder. Efter en fantastisk bådtur ankommer I til Lake Camp, hvor en lækker thailandsk frokost venter i de smukke omgivelser. I tager efterfølgende på en let vandretur i den spektakulære jungle. I en af verdens ældste regnskove kommer I til at opleve en stor variation af eksotiske planter, tropiske løvtræer med enorme rødder, orkideer, palmer, bregner og bambus- variationen er stor. 
Sidst på aften kan I opleve solen gå ned bag de tårnhøje kalkstensbjerge, fra liggestolen foran jeres telt, eller I kan tage en forfriskende dukkert i vandet inden middagen bliver serveret.

Overnatning: Lake Camp 

Dag 3. 

Efter morgenmaden vil jeres guide invitere jer på en kanosafari i Cheow-Larn-søens små kanaler. Tag jeres kajakker og begynd at scanne trætoppene for dovne næsehornsfugle eller energiske primater. I vil befinde jer i hjertet af regnskoven på et stille eventyr - ord kan ikke yde denne oplevelse retfærdighed. En sidste frokost vil blive serveret inden jeres videre rejse.

Vær opmærksomme på at der kun kan betales med kontanter på Elephant Hills (for drikkevarer og evt. souvenirs)

Fakta

  • Femstjernet omgivelser
  • Luksus safaritelte
  • Badning og kajakroning i søen

Tilbud hvor dette hotel indgår

Individuelle Rejser
3 rejser