500 Rai Floating Resort

Med sin unikke placering ligger 500 Rai Floating Resort i Cheow Larn søen midt i Khao Sok National Park. Resortet består af små flydende hytter, bygget i en enkel stil med store vinduer der har udsigt over søen og den frodige nationalpark. Alle hytter har eget bad, toilet, terrasse og aircondition. Derudover har I egen kajak, som bruges til at padle mellem hytten, restauranten og poolen. Resortets restaurant serverer traditionelle thailandske retter og cocktailbaren søger for eksotiske driks. Der er rig mulighed for at slappe af i den flydende pool foran hovedbygningen eller for at bestille en lækker thaimassage i resortets spa. Nyd de rolige omgivelser langt væk fra trafikstøj og menneskemylder med Khao Soks vidunderlige dyreliv lige udenfor døren.

4 dage/3 nætter i Khao Sok National Park med overnatning på 500 Rai Floating Resort.

Dag 1: I afhentes på jeres hotel og kører til Khao Sok National Park, en af verdens ældste regnskove. På vej mod Cheow Larn søen er der rig mulighed for at opleve dyrelivet og naturen i nationalparken på tæt hold. Ved ankomst til søen skifter I over til en traditionel longtail båd, der sejler jer den sidste halvanden time ud til 500 Rai Floating Resort, hvor I skal tilbringe de næste dage. I får tildelt en dejlig hytte med tilhørende kajak. Da alle måltider er inkluderet, skal I allerede samme aften have en kulinarisk oplevelse i restauranten, inden I padler tilbage til hytten, hvor I kan nyde nattehimlen fra jeres terrasse (longtail båden er ikke overdækket, så hav gerne regnslag med i tilfælde af regn)

Dag 2: For de morgenfriske er der mulighed for at dyrke yoga eller mindfulness ved hovedbygningen inden morgenmaden serveres i restauranten. Formiddagen bruges i køkkenet, hvor der afholdes kokkeskole. Her introduceres I til den thailandske dessertkunst og får således en masse tips og tricks, der kan bruges i køkkenet derhjemme. Efter frokost er der tid på egen hånd til afslapning, inden I sidst på eftermiddagen skal på safari med longtail båd. I sejler langs bredden i tusmørket, hvor flere af parkens dyrearter kommer ned til vandet for at drikke. 

Dag 3: Efter morgenmaden tager I med resortets guide ind til bredden, hvor I vandrer ca. 1,5 km igennem junglen. Tempoet er roligt, så der er mulighed for at iagttage flora og fauna i den frodige jungle. Undervejs kommer I til en mørk grotte, som I skal udforske med pandelamper. Her kommer I tæt på den kriblende del af junglens dyreliv. Om eftermiddagen kan I slappe af, booke en lækker thai massage eller nyde resortets pool. Har I mod på flere oplevelser, har resortet et bredt udvalg af spændende udflugter, der kan tilkøbes. 

Dag 4: Dagen begynder tidligt, da I skal på fuglesafari. Som derhjemme er fuglene i Khao Sok også særligt aktive i morgentimerne, hvor luften er lidt køligere. Resortets guide er igen med og hjælper med at udpege og fortælle om de fugle, I møder på undervejs. Morgenmaden serveres når I er tilbage, og efterfølgende er det blevet tid til at pakke jeres kuffert og checke ud. I sejles tilbage til fastlandet, hvorfra I køres hen til næste hotel på rejsen eller til lufthavnen, hvis ferien ender her.

Alle måltider er inkluderet samt de beskrevne udflugter. Ekstra udflugter, drikkevarer og spabehandlinger afregnes direkte med resortet.

Bemærk at WIFI og mobilsignal er meget begrænset på resortet. 

Fakta

  • Idyllisk ro uden WIFI
  • Flydende hytter i en enkelt stil og med egen kajak
  • Kom tæt på naturen og den autentiske thailandske kultur

Tilbud hvor dette hotel indgår

Individuelle Rejser
1 rejse