Rejseform
Tema
Rejsemål

GRUPPEREJSER MED EXPLORE

Vi tilbyder mere med 500 forskellige Explore rejser til 120 lande verden over. Rejserne foregår i små grupper på gennemsnitlig 12 personer og dygtige engelsktalende rejseledere. På vores Explore rejser betaler solo- /singlerejsende ikke ekstra, hvis man ikke har noget i mod at dele værelse med en af eget køn. På de fleste ture kan du mod tillæg reservere enkeltværelse.


Læs mere
Vi fandt 55 rejser

Grupperejser


 

Explore Worldwide har i snart 40 år været banebrydende på sit felt – at arrangere rundrejser, trekkingture, cykelferier, safarier og ekspeditioner over hele verden. Deres ekspertise og mangeårige erfaring er din garanti for en indholdsrig og spændende ferie, og uanset hvilken rejse du vælger fra Explores store udvalg, venter uforglemmelige oplevelser, mødet med nye kulturer, landskaber og mennesker. Alle over 14 år kan rejse med Explore.

Små grupper, store oplevelser
Hvad enten du er en erfaren rejsende eller skal af sted for første gang, er der mange gode grunde til at overveje en grupperejse med Explore. En Explore rundrejse er nemlig ikke blot et møde med et nyt land, anderledes landskaber og kulturer, men også et spændende møde med ligesindede, nysgerrige mennesker fra forskellige lande, der hver især bidrager til gruppens velfungerende og den specielle stemning, der ofte opstår på rejser som disse. Der er således ikke tale om hånd-i-hånd charterrejser i store turistbusser, hvor man bruger for meget tid til at komme ind og ud af bussen, men derimod små intime grupper, typisk 8-14 og maksimum 18 personer, der sammen med en Explore rejseleder oplever det bedste af hvert område eller land. Små grupper afsætter færre fodspor, og det er nemmere at finde små og hyggelige overnatninger og vælge bedre og mere passende transportformer.

Single / Solo rejser uden tillæg
Når du rejser solo på en Explore rejse, er du ikke alene. Typisk består en Explore gruppe af 50-60 % solorejsende og resten typisk par/vennepar. Denne sammensætning af par og singler giver en god kemi i grupper. Som udgangspunkt er alle overnatninger baseret på delt dobbeltværelser. Rejser du alene, vil du således blive indlogeret sammen med en rejsende af samme køn. På de fleste ture er det dog muligt at betale ekstra for enkeltværelse. Enkeltværelse skal bestilles ved reservationen.

 

Prisbelønnedt guider
Explore har vundet flere priser for deres guide- og rejseleder uddannelse. Alle Explore ture ledsages af en af uddannet guide, der er specielt udvalgt ud fra deres førstehånds viden om dit valgte rejsemål. Guiderne er personligt trænet til Explore’s høje standarder af teamet i England. Din guide er din ”insider”, bedre end nogen guidebog, med en specialists forståelse af rejsemålet, historie, naturen, lokale skikke og hvor du får den bedste lokale mad.

Sådan finder du din Explore rejse
Her på siden finder du et udpluk af vores mest populære Explore rejser. De resterende 500 explore rejser finder du på Exploreworldwide. Her kan du også downloade et komplet tripdossier, som dels består af en udførlig dag-til-dag beskrivelse og øvrige praktiske information om turen og rejsemålet.

Sådan booker du Explore rejsen
Vi har forhandlet Explores rejser i mere end 30 år. Du kan således booke alle Explores rejser hos os – også dem vi ikke selv har her på hjemmesiden. Kontakt os for information om afgange, priser, visumregler og flyrejse. Vi arrangerer såvel Explore turen som flybilletter samt hoteller før og efter turen, hvis du ønsker dette. Og køber du Explore rejsen gennem Drømmerejser er du dækket af Rejsegarantifonden.

Flyrejsen
Drømmerejser arrangerer flybilletter, så de passer bedst muligt til din valgte Explore rejse. Ønsker du at forlænge rejsen på rejsemålet eller ankomme før gruppen og have nogle dage på egen hånd, hjælper vi med såvel hotelreservation som flybilletter.

Overnatninger
Alle overnatninger er inkluderet i turprisen. Explore benytter forskellige overnatningstyper, alt efter hvad der giver de bedste oplevelser og gerne små lokaldrevet steder! Det kan være små hoteller, lodges eller telte. Andre nætter tilbringes eksempelvis i togkupeer eller kahytter til søs. Mere information findes på hjemmesiden.

 

Transport
Al transport er inkluderet i din Explore tur. Passer din ankomst og afrejse med turens start og slutdag, så tilbyder Explore også transport til og fra lufthavnen. Undervejs på turene benytter Explore mange forskellige transporttyper, alt efter hvad der giver de bedste oplevelser. Det kan være bus, tog, junke, kano, kamel (ikke elefanter), safarijeeps og naturligvis gå-ben!

Udstyr
På nogle få ture vil der være behov for at du selv medbringer sovepose og liggeunderlag. Dette vil fremgå af dit tripdossier. Alt andet udstyr sørger Explore Worldwide for.

Pas og visum
Du er som rejsende selv ansvarlig for at have gyldigt pas og visum. Er du i tvivl? – kontakt Drømmerejser.

Rejseforsikring
Forsikring med ubegrænset dækning ved sygdom og hjemtransport er ikke bare en god idé, men absolut påkrævet, for at kunne deltage i Explore´s rejser. Drømmerejser tilbyder 10 % rabat på alle Gouda forsikringer ifm. din Explore tur.

Gruppen mødes
Explore gruppen er en international gruppe, og kan f.eks. være sammensat af englændere, belgiere, schweizere, australiere, og amerikanere, så du får rig lejlighed til at knytte forbindelser med mennesker fra hele verden. Sproget i gruppen vil uanset rejsemål være engelsk. Dine rejsedokumenter vil indeholde information om, hvor og hvornår du mødes med rejselederen og resten af gruppen.

Explore links

Explore Essential Information

Explore Booking Conditions

Passager information and confirmation (online booking formular)

 

 


 

Explore rejser AFRIKA

Oplev dette store, forskelligartede kontinent - det enorme Afrika. Rejs gennem de smukke landskaber og savanner, kør på tværs af de enorme, gyldne sletter på jagt efter ”The Big Five”og oplev de spændende stammekulturer. Det er svært ikke at falde for dette fantastiske kontinent.

Benin Malawi Swaziland
Botswana Mauritius Sydafrika
Elfenbenskysten Namibia Tanzania
Etiopien Reunion Togo
Gambia Sao Tome Uganda
Ghana Senegal Zambia
Marokko Seychellerne Zimbabwe
Madagaskar Sudan  
     

 

 

 

Explore rejser ASIEN

Asien byder på en skøn blanding af forskellige traditioner, religioner, køkkener og arkitektur. Det er ikoniske monumenter lige fra Den kinesiske Mur i Kina til Taj Mahal i Indien og også smukke kulisser fra indonesiske rismarker til de svimlende høje Himalaya bjerge, der er med til at give en bred vifte af forskellighed

Armenien Indonesien Sri Lanka
Aserbajdsjan Japan Sydkorea
Bhutan Laos Tadsjikistan
Borneo Kina Thailand
Burma Malaysia Turkmenistan
Cambodja Maldiverne Usbekistan
Georgien Mongoliet Vietnam
Hong Kong Nepal  
Indien Filippinerne  
     

 

 

Explore rejser EUROPA

Fra den vindtruende Atlanterhavskyst i vest til de store Taiga skove i øst og fra tundraen til det solbeskinnede Middelhav, er udvalget af Europa ture uovertrufne. Desuden oplever man en mangfoldighed og variation at de spændende landes køkken, kultur og klima, der afspejler dig i de flotte landskaber.

Albanien Litauen Slovenien
Estland Makedonien Spanien
Finland Malta Tjekkiet
Frankrig Norge Tyrkiet
Grækenland Polen Ukraine
Island Portugal Ungarn
Italien Rumænien Østrig
Kroatien Rusland  
Letland Serbien  
     

 

Explore rejser SYDAMERIKA

Sydamerika er et kontinent af superlativer. Udforsk verdens største regnskov og det højeste vandfald. Tag på vandretur i verdens længste bjergkæde og udforsk den højeste beliggende hovedstad. Alt dette kombineret med skøn mad og vine i verdensklasse.

Argentina Colombia Peru
Bolivia Ecuador Suriname
Brazil Galapagos  
Chile Guyana  
     

 

Explore rejser MELLEMAMERIKA

Den tynde stribe land der forbinder Nord- og Sydamerika, huser ikke mindre end otte, der hver især har sine egenskaber. Der er fascinerende maya historie, farverige moderne kulturer og uberørte strande. Her regn- og tågeskove, et spændende dyreliv og en frodig natur.

Belize Guatemala Nicaragua
Costa Rica Honduras Panama
El Salvador Mexico  
     

 

Explore rejser NORDAMERIKA

Nordamerika er hjemsted for dynamiske byer, en rig kulturel mangfoldighed og fantastiske nationalparker. Nordamerikas natur og dyreliv er svær at modstå lige fra USA’s enorme bjergkæder og ørken til Canadas Rocky Mountains og Alaskas spændende dyreliv.

Canada USA  
     
     
     

 

 

 

Explore rejser CARIBIEN

Sukkerrørsmarker, rom destillerier, friskkogt fisk og en tilbagelænet holdning til livet - der er meget at synes om på en ferie i Caribien. Og så skal vi også huske at nævne det indbydende  azurblå vand og kilometerlange af sandstrande.

     
     
     
     

 

 

Explore rejser MELLEMØSTEN

Mellemøsten byder på en gæstfri befolkning, ældgamle bygningsværker, fantastiske ørkenlandskaber og lækker mad. Alt dette krydret med en historie, der spænder over årtusinder, interessante arkæologiske områder og den stjernebeskinnede arabiske ørken.

Egypten Israel Oman
Iran Jordan  
     
     

 

Explore rejser PACIFIC & POLAR OMRÅDERNE

Pacific er en fantastisk region med svimlende landskaber og store kulturkontraster – kompakt men varieret. I New Zealand handler det om et udendørsliv, der bedst udforskes til fods. Oplev smukke søer, majestætiske bjergområder, smukke kystlinjer og imponerende gletsjere.

Vores polarekspeditioner er blandt de mest imponerende rejser, du nogensinde vil tage på. Vælg Arktis, der er hjemsted for bl.a. isbjørne og hvalrosser, eller Antarktis’ tårnhøje isbjerge og pingvinkolonier.

Antarktis Falklandsøerne New Zealand
Arktisk South Georgia Svalbard